Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Ανόμοιες περιπτώσεις...

Όχι και τόσο ανομοιες. Όταν βγαίνεις από κάπου που δεν έχεις προτεραιότητα, πρέπει να ελέγχεις τον δρόμο εάν κινείται κάποιος είτε νόμιμα είτε παράνομα γιατί αυτός έχει προτεραιότητα. 

Αυτός που με τράκαρε δεν το έκανε και του καταλογίστηκε 50% υπαιτιότητα.

Ομοίως αν δεν ελέγξεις όταν βγαίνεις από γκαράζ και τρακάρεις κάποιον που κινείται παράνομα, θα έχεις συνυπαιτιοτητα.

• Confused 1
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/4/2023 στις 8:32 ΜΜ, Black Demis είπε

το χτυπάω και φεύγω ειναι στο δνα του ελληνα

Εχει μεινει η καραμελα οτι ολα τα κανουν οι Ελληνες, λες και σε αλλες χωρες δεν γινονται αυτα 🤦‍♂️

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εχει μεινει η καραμελα οτι ολα τα κανουν οι Ελληνες, λες και σε αλλες χωρες δεν γινονται αυτα 🤦‍♂️

Μια χαρά γίνονται αυτά και σε άλλες χωρες,απλά εδώ γίνονται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

Αν συγκρίνω 2 χωρες που τις ξέρω πολύ καλά,Ελλάδα και Γερμανία,η διαφορα που υπάρχει στους δρόμους από άποψη τάξης,συμπεριφοράς οδηγών ,οδηγικής παιδείας στα πάντα,συμπεριφοράς τροχαίας κλπ,συμμόρφωση με τον ΚΟΚ κλπ,

είναι χαώδης.Όποτε ναι,αυτή ειναι η νοοτροπία μας στην οδήγηση.

Δημοσ.
7 hours ago, SabotazNic said:

ο νέο ελληνας την λαμογια την έχει στο dna για αυτό λέω παλέψτε το παιδιά να πάμε ενάντια στην φύση μπας και γίνουμε άνθρωποι

και αλλού προφανώς γινεται.... εχω ζήσει σε αρκετές χώρες....... απλα εδω ειμαστε βασιλιάδες σε αυτά τα θέματα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, jmmys είπε

Μια χαρά γίνονται αυτά και σε άλλες χωρες,απλά εδώ γίνονται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

Αν συγκρίνω 2 χωρες που τις ξέρω πολύ καλά,Ελλάδα και Γερμανία,η διαφορα που υπάρχει στους δρόμους από άποψη τάξης,συμπεριφοράς οδηγών ,οδηγικής παιδείας στα πάντα,συμπεριφοράς τροχαίας κλπ,συμμόρφωση με τον ΚΟΚ κλπ,

είναι χαώδης.Όποτε ναι,αυτή ειναι η νοοτροπία μας στην οδήγηση.

Ε δεν θα ειμαστε καλυτερα απο καθε χωρα. πχ Αμερικη ειναι το ιδιο, ισως και χειροτερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...