Προς το περιεχόμενο

Sym Joyride 300 vs Kymco X-Town CT300i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο 300αριά που έχουν και την ίδια τιμή και είναι κάτω των 5.000 ευρώ.

Τι θα προτείνατε;

Η χρήση είναι κατά 90% εντός Αττικής και βασικό κριτήριο είναι η ευκολία στην οδήγηση μέσα στην κίνηση και η άνεση στη στάση του σώματος.

Δημοσ.
1 hour ago, Fan said:

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο 300αριά που έχουν και την ίδια τιμή και είναι κάτω των 5.000 ευρώ.

Τι θα προτείνατε;

Η χρήση είναι κατά 90% εντός Αττικής και βασικό κριτήριο είναι η ευκολία στην οδήγηση μέσα στην κίνηση και η άνεση στη στάση του σώματος.

Μαλλον εννοεις το x-town 300. Το xciting ειναι 400αρι.

Πανω κατω τα ιδια ειναι σε ευελιξια και σταση σωματος. Το θεμα που εχουν ολα τα scooter ειναι η αναρτηση καθως τα καθετα αμορτισερ δεν αφηνουν πολλα περιθωρια. Με τους δρομους της Αθηνας, αν κατι θα σε κουρασει αυτο θα ειναι. Κανε test ride και τα δυο να δεις ποιο σου καθεται πιο καλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Soulis_Maritsas είπε

Μαλλον εννοεις το x-town 300. Το xciting ειναι 400αρι.

Πανω κατω τα ιδια ειναι σε ευελιξια και σταση σωματος. Το θεμα που εχουν ολα τα scooter ειναι η αναρτηση καθως τα καθετα αμορτισερ δεν αφηνουν πολλα περιθωρια. Με τους δρομους της Αθηνας, αν κατι θα σε κουρασει αυτο θα ειναι. Κανε test ride και τα δυο να δεις ποιο σου καθεται πιο καλα.

Σωστά, το διόρθωσα.

Το Joyride έχει πιο άβολη στάση οδήγησης γιατί έχεις πολύ ψηλά τα πόδια, αλλά είναι νέο μοντέλο και μου φαίνεται πιο εξελιγμένο στα έξτρα του. Συν ότι έχει 16αρα ζάντα μπροστά.

Από την άλλη το x-town έχει πιο βολική θέση, αλλά έχει 13αρες ζάντες και είναι επικίνδυνο σε λακούβες νομίζω.

Απλώς ρωτάω εάν κάποιος έχει ένα από τα δύο να μου πει τη γνώμη του.

Δημοσ.
7 hours ago, Fan said:

Σωστά, το διόρθωσα.

Το Joyride έχει πιο άβολη στάση οδήγησης γιατί έχεις πολύ ψηλά τα πόδια, αλλά είναι νέο μοντέλο και μου φαίνεται πιο εξελιγμένο στα έξτρα του. Συν ότι έχει 16αρα ζάντα μπροστά.

Από την άλλη το x-town έχει πιο βολική θέση, αλλά έχει 13αρες ζάντες και είναι επικίνδυνο σε λακούβες νομίζω.

Απλώς ρωτάω εάν κάποιος έχει ένα από τα δύο να μου πει τη γνώμη του.

Απο το x-town δεν εχω εικονα καθολου. Εχω οδηγησει το joyride του γειτονα μου για 10-12 χλμ. Στο 1.81 υψος και συνηθισμενος στο Forza350 που εχω, δεν θα τη χαρακτηριζα αβολη τη θεση οδηγησης. Διαφορετικη σιγουρα. Υποκειμενικα ειναι αυτα βεβαια.

Κατα τα αλλα πολυ τιμιο scooter για τα λεφτα του και μου αφησαν θετικη εντυπωση τα φρενα του. Μηχανικα θεωρω ειναι αξιοπιστα αν τα προσεχεις οπως πρεπει. Δεν ξερω αν εχει βελτιωθει η κατασταση στα πλαστικα και η αντοχη τους στο χρονο. Εκει ειχαν θεματακια πιο παλια Sym.

Δημοσ.

Έχω το xtown 300ri το μοντέλο 19 παρόμοιο μέ τό νέο είναι. Καταρχήν είναι δέκα κλασεις πιο κομψό. Στην οδήγηση είναι πολύ ξεκούραστο. Ροπές Καλές έως πολύ καλές μετά τα 100 χολαινει. Κατανάλωση ασχέτως με τι υπόσχονται στα 4.5. Γενικά ποιότητα κατασκευής πολύ τιμια

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...