themispyl Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Καλημέρα σας! Είμαι απόφοιτος της σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Στόχος μου ειναι να συνεχίσω τις σπουδές μου στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στο πλαίσιο διδακτορικού και για αυτόν τον λόγο διεξάγω προκαταρκτική έρευνα για να τα κατανοήσω τις ανάγκες του κλάδου. Μέρος της έρευνας ειναι το σύντομο ερωτηματολόγιο που σας επισυνάπτω (https://forms.gle/imwaouoLoHeMKEZYA) μεσω του οποίου σκοπεύω να συλλέξω απαραίτητα δεδομένα για τη μελέτη μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τη πολύτιμη βοήθεια σας και ειμαι στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε! 1
Giama Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) ...001! Respect! (Επίσης συμπληρώθηκε) Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από Giama 1 1
kaktos77 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, themispyl είπε Καλημέρα σας! Είμαι απόφοιτος της σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Στόχος μου ειναι να συνεχίσω τις σπουδές μου στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στο πλαίσιο διδακτορικού και για αυτόν τον λόγο διεξάγω προκαταρκτική έρευνα για να τα κατανοήσω τις ανάγκες του κλάδου. Μέρος της έρευνας ειναι το σύντομο ερωτηματολόγιο που σας επισυνάπτω (https://forms.gle/imwaouoLoHeMKEZYA) μεσω του οποίου σκοπεύω να συλλέξω απαραίτητα δεδομένα για τη μελέτη μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τη πολύτιμη βοήθεια σας και ειμαι στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε! Καλή επιτυχία! Το συμπλήρωσα και εγώ! 1
sellsoap Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Tην εκανα κι εγώ ! (μέσα απο την αυτοκινητοβιομηχανία!). Απο ότι κατάλαβα προσπαθείς να συλλέξεις πληροφορίες με την έρευνα προ αγοράς ..... Μετά από 26 χρόνια, σου συστήνω να φύγεις εξωτερικό forever. Στέλνε CV απευθείας στις μητρικές από τώρα. Η Ελλάδα είναι τόσο μικρή αγορά που δεν έχει δουλειές πια στο αυτοκίνητο και δεν την υπολογίζει κανείς λόγω ανύπαρκτων πωλήσεων & όγκων..... Εάν θέλεις στατιστικά για Πανευρωπαικές Πωλήσεις κλπ μπορώ να βοηθήσω εάν ενδιαφέρεσαι.... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από sellsoap 2 1
themispyl Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους έχετε απαντήσει! Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη!
emperor4her Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 καλη τυχη, το συμπληρωσα.. απο την σελιδα 6 με πηγε κατευθειαν στη 10. γιατι? 1
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, emperor4her είπε καλη τυχη, το συμπληρωσα.. απο την σελιδα 6 με πηγε κατευθειαν στη 10. γιατι? Και το είχα απορία πως ξαφνικά εκεί που απαντούσα και ήμουν κοντά στο 5, μετά από λίγο έβλεπα ότι πήγα στο 11... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα