Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παρει ενα σετακι αισθητηρες παρκαρισματος πριν 15 χρονια και το μπιπερ του αυτο που φαινεται στις φωτο βραχνιασε σχεδον χαιρετησε για τον αλλο κοσμο. 

Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω ένα παρομοιο; 

Screenshot_20230404_072504_Gallery.jpg

Screenshot_20230404_072427_Gallery.jpg

Δημοσ.

Πας κατευθείαν σε άλλο σετακι. Λογικά εάν είναι από τα κλασσικά κινεζικά οι αισθητήρες θα έχουν ίδιο κούμπωμα όποτε απλά αλλάζεις τον εγκέφαλο και το μπιπερ (ή και προσθέτεις οθόνη με μπιπερ αν δε βαριέσαι τη καλωδίωση)

• Thanks 1
  • Sad 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πριν από 12 χρόνια περίπου πήραμε καινούριο αμάξι και μας πέρασαν στην αντιπροσωπία αισθητήρες παρκαρίσματος.. συναισθήματα ανάμεικτα.. είναι πρακτικοί δεν λέω όμως οι δικοί μου χτυπάνε από έξω από το αμάξι, το μπιπ ακούγεται εξωτερικά και ακούγεται και δυνατά. Η ερώτηση μου είναι υπάρχει δυνατότητα να γίνει κάποια μετατροπή ώστε να ακούγονται μέσα στην καμπίνα και όχι έξω;  ευχαριστώ 

Δημοσ.
  Στις 20/7/2023 στις 11:47 ΠΜ, qrstuv είπε

Πριν από 12 χρόνια περίπου πήραμε καινούριο αμάξι και μας πέρασαν στην αντιπροσωπία αισθητήρες παρκαρίσματος.. συναισθήματα ανάμεικτα.. είναι πρακτικοί δεν λέω όμως οι δικοί μου χτυπάνε από έξω από το αμάξι, το μπιπ ακούγεται εξωτερικά και ακούγεται και δυνατά. Η ερώτηση μου είναι υπάρχει δυνατότητα να γίνει κάποια μετατροπή ώστε να ακούγονται μέσα στην καμπίνα και όχι έξω;  ευχαριστώ 

Χτυπάνε απο έξω;Δεν είναι φυσιολογικό αυτό,που είναι το μπιπερ;

Δημοσ.
  Στις 20/7/2023 στις 12:04 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Χτυπάνε απο έξω;Δεν είναι φυσιολογικό αυτό,που είναι το μπιπερ;

Δεν έχω ιδέα, κάπου κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα μπορεί να είναι. Ναι με το βάλω όπισθεν και πιάσουν κάτι οι αισθητήρες χτυπάνε από έξω και πίσω. Και είναι λίγο σπαστικό. Για αυτό ρωτάω αν γίνεται μετατροπή και αν είναι απλή ή έχει πολύ φασαρία το μπιπερ να βρίσκεται μέσα στην καμπίνα.

Δημοσ.
  Στις 20/7/2023 στις 12:09 ΜΜ, qrstuv είπε

Δεν έχω ιδέα, κάπου κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα μπορεί να είναι. Ναι με το βάλω όπισθεν και πιάσουν κάτι οι αισθητήρες χτυπάνε από έξω και πίσω. Και είναι λίγο σπαστικό. Για αυτό ρωτάω αν γίνεται μετατροπή και αν είναι απλή ή έχει πολύ φασαρία το μπιπερ να βρίσκεται μέσα στην καμπίνα.

βρες το μπιπερ και βάλε το μέσα στο αμάξι,έστω και στο πορτπαγκαζ να το βάλεις θα το ακούς.

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτη φορα το ακουω!

Δλδ κολλησαν το ηχειακι καπου εξωτερικα?

Συνηθως το βαζουν στην πισω εταζερα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έκαναν πριν χρόνια και γιατί το έκαναν αυτό. Ο ήχος ακούγεται σίγουρα από έξω και πίσω. Και ανοίγει δουλεία τώρα για ένα μπιπερ..!

Δημοσ.
  Στις 20/7/2023 στις 2:15 ΜΜ, qrstuv είπε

Ο ήχος ακούγεται σίγουρα από έξω και πίσω. Και ανοίγει δουλεία τώρα για ένα μπιπερ..!

σβηστό το αμάξι με on το κλειδί ,κούμπωσε όπισθεν , άνοιξε μπαγκαζιέρα και δες που ακριβώς είναι (θα βαράει) .

αποκλείεται να είναι εξωτερικά

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 20/7/2023 στις 1:20 ΜΜ, tutuyo είπε

Πρωτη φορα το ακουω!

Δλδ κολλησαν το ηχειακι καπου εξωτερικα?

Συνηθως το βαζουν στην πισω εταζερα

μονο σε φορτηγά έχω δει να το βάζουν εξωτερικά για την όπισθεν που ειναι για να ειδοποιεί τους γύρω απο το όχημα 

Δημοσ.
  Στις 20/7/2023 στις 2:40 ΜΜ, korakios είπε

σβηστό το αμάξι με on το κλειδί ,κούμπωσε όπισθεν , άνοιξε μπαγκαζιέρα και δες που ακριβώς είναι (θα βαράει) .

αποκλείεται να είναι εξωτερικά

Πραγματικά δεν κάνω πλάκα μόλις πλησιάσεις το αμάξι στο 1,5 μέτρο ακούς το μπιπ δυνατά σαν να είναι εξωτερικά. Όταν παρκάρω με κατεβασμένο παράθυρο και το ακούω καθαρά που χτυπάει από πίσω. Μέσα δεν ακούγεται τόσο δυνατά. Τώρα μόλις άνοιξα το πορτπαγκαζ το ξανά είδα και δεν μπορώ να καταλάβω αν ο ήχος έρχεται μέσα από τα πάνελ μέσα από τα πλαστικά ή κάπου εκεί τεσπα. Κάπου εκεί πίσω είναι. Πίσω από τα πλαστικά. 

Στις 20/7/2023 στις 2:40 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

μονο σε φορτηγά έχω δει να το βάζουν εξωτερικά για την όπισθεν που ειναι για να ειδοποιεί τους γύρω απο το όχημα 

Mitsubishi colt 3/θυρο είναι το αμάξι δεν είναι φορτηγό. Σε λιγο καιρό που θα αλλάξω ηχοσύστημα θα το ρυθμίσω και αυτό.

Μέσα ή έξω δεν ξέρω που είναι, το σίγουρο είναι ότι είναι σπαστικό για τους γύρω και δεν έχει νόημα να μην ακούγεται μόνο μέσα στο αμάξι.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 4/4/2023 στις 4:25 ΠΜ, nikos121 είπε

Ειχα παρει ενα σετακι αισθητηρες παρκαρισματος πριν 15 χρονια και το μπιπερ του αυτο που φαινεται στις φωτο βραχνιασε σχεδον χαιρετησε για τον αλλο κοσμο. 

Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω ένα παρομοιο; 

βρίσκεις στο ali-express αντιστοιχο ηχειάκι  και το βάζεις μόνος σου.

Επεξ/σία από spooker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...