SofosChoriou Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, έχω εδώ στην Σκόπελο που μένω μόνιμα τα τελευταία χρόνια, ένα αγροτεμάχιο (οικόπεδο - χωράφι) το οποίο είναι λίγο πάνω από 4 στρέμματα, το έκανα πριν λίγα χρόνια, αγοράζοντας παρακείμενο κομμάτι. Εγώ λόγω ηλικίας ούτε να το καλλιεργήσω μπορώ, ούτε τις 10-12 ελιές να περιποιηθώ και να μαζέψω, τα παιδιά μου δεν πρόκειται να έρθουν να το εκμεταλλευτούν, ούτε να χτίσουν, έχουν σπίτι, αυτό που μένω. Σκέφτομαι λοιπόν να το πουλήσω, όχι ότι καίγομαι, αλλά αν βρεθεί κάποιος γιατί να μην το ξεφορτωθώ... Έχω ένα πρόβλημα όμως... Από διπλανό σπίτι με έναν υδραύλακα στέλνουν νερά στο δικό μου, μάλιστα .έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για βοθρόνερα... Δεν παίρνουν από λόγια, πλέον δεν παραδέχονται ότι τα νερά είναι τέτοια και ότι είναι δικά τους... Τα μάζεψαν λέει, ναι τα άλλαξαν κατεύθυνση, τα έστειλαν ανηφορικά... για παραπλάνηση και αυτά γυρίζουν πίσω, σκορπάνε στο οικόπεδο και βγαίνουν κατηφορικά στο δικό μου. Στην ηλικία που είμαι δεν θέλω ούτε να μαλώσω, ούτε να τους δώσω σε δικηγόρο... Δεν μπορώ να τους αφήσω και έτσι, μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής βλέποντας αυτά τα νερά να είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Υπηρεσιακά πως θα μπορούσα να κινηθώ, αστυνομία, δασική υπηρεσία ή υγειονομικό;;; Παρακαλώ σεβαστείτε την ηλικία μου και δώστε μόνο σοβαρές προτάσεις και απαντήσεις και αυτό αν και εφόσον γνωρίζετε... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από SofosChoriou
rodosf1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Τσιμεντένιο τοιχίο περιμετρικά στο ύψος που σου δίνει ο νόμος το δικαίωμα, νομίζω 20εκ. από το έδαφος και ησύχασες.
immortalx Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Για υπηρεσια κανε μια ερωτηση στον τοπικο ΤΟΕΒ. Για κατασκευη τοιχιου ισως χρειαστει αδεια μικρης κλιμακας, αλλα και παλι επειδη θα ειναι επιφανειακο ισως να "ποτιζει" απο κατω αν η ποσοτητα του νερου ειναι μεγαλη. Δυστυχως στην Ελλαδα αν μπλεξεις με κακο γειτονα δυσκολα βγαζεις ακρη, ακομη και νομικα.
SofosChoriou Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δεν μπορώ να πω ότι καλύφθηκα. 7 ώρες πριν, immortalx είπε Δυστυχως στην Ελλαδα αν μπλεξεις με κακο γειτονα δυσκολα βγαζεις ακρη, ακομη και νομικα. Έτσι είναι
greekfragma Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 από τη μια λες δε θες να μαλώσεις, να μη τους δώσεις σε δικηγόρο. από την άλλη δε θες να το αφήσεις έτσι. από λόγια δε παίρνουν. αλλά σκέφτεσαι αστυνομία, υγειονομικό και δασική υπηρεσία. ή αποφάσισε τι θα πράξεις ή αποδέξου τη μοίρα σου Υ.Γ. άμα κάνεις τόσο σεξ μια χαρά είναι η ηλικία σου πάντως
james01gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 το μόνο που ίσως να κάνεις καταγγελία στον δήμο γιατί ρίχνουν βρωμόνερα στο οικόπεδό σου. πρέπει να είναι ή σε βόθρο ή σε αποχέτευση. είναι θέμα δημόσιας υγείας, δεν μπορούν να τα ρίχνουν όπου βρουν. αλλά πρέπει να είσαι σίγουρος πως είναι ακάθαρτα τα νερά.
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Με αυτά τα δεδομένα που γράφεις η κατάσταση θα παραμείνει έτσι και δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Από την στιγμή που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν από λόγια, χωρις καταγγελίες και δικηγόρους δεν βγάζεις άκρη. Το εν λόγω πρόβλημα μπορεί να μειώσει την αξία του οικοπέδου σου αν γίνει αντιληπτό από αγοραστές. Η κατασκευή τοίχων και οτιδήποτε άλλο δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει. Γνωρίζω ότι ακόμα και μεταλλικό πασαλο στο χώμα να θες να βάλεις για να περάσεις συρματόπλεγμα χρειάζεσαι άδεια μικρής κλίμακας, για οτιδήποτε άλλο θες όχι μόνο άδεια αλλά και ένσημα κτλ, οι άλλοι να θεωρείς δεδομένο ότι σε έχουν βάλει στο μάτι και θα έχουν έτοιμη την καταγγελία για το οτιδήποτε δουν σε εσένα. Πούλησε το να ξεμπερδεύεις. Για θέματα με λυματα αποχέτευσης κτλ, καταγγελία στον δήμο σου. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από Basilhs23___
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα