Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυρίως ανάμεσα σε Poco X5 pro 5g  και redmi note 11 pro+ 

Μιλάμε πάντα για 256 μνήμη. 

Ποιο από τα δύο, με έμφαση στην οθόνη και στο Flow, παιχνίδια δεν παίζω βαριά. 

Κυρίως browsing, youtube και λίγο camera. 

Διάβασα κάπου εδώ αρκετo hate για το poco και δεν καταλαβαίνω το γιατί, σε αυτή την τιμή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να υπάρχει που να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Εαν υπάρχει βέβαια και δεν το έχω δει ευχαρίστως να το ακούσω. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, forlorn_hope είπε

Διάβασα κάπου εδώ αρκετo hate για το poco και δεν καταλαβαίνω το γιατί, σε αυτή την τιμή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να υπάρχει που να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Πάρε το redmi note 11 pro 5g ..αρκετά καλό και γρήγορο 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι όμορφο ναι, αλλά δνε το είχα προσέξει, είναι του 21 και μου κάνει εντύπωση ότι το note 12 pro δεν υπάρχει πουθενά στην 256 έκδοση, τι παίζεται εδώ? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, forlorn_hope είπε

Εγώ θα θυσίαζα τα 256 και θα πήγαινα σε ένα κινητό πιο smooth με ενημερώσεις/αναβαθμίσεις με εγγύηση και service και χωρίς bug , διαφημίσεις και παιδικές αρρώστιες.

https://www.bestprice.gr/item/2158098267/realme-gt-neo-3t-8gb-128gb.html

https://www.bestprice.gr/item/2157390103/realme-gt2-5g-8gb-128gb.html

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, GATE123 είπε

Εγώ θα θυσίαζα τα 256 και θα πήγαινα σε ένα κινητό πιο smooth με ενημερώσεις/αναβαθμίσεις με εγγύηση και service και χωρίς bug , διαφημίσεις και παιδικές αρρώστιες.

Μα το realme έχει ads "στο security check όταν βάζεις νέο app" και παιδικές αρρώστιες όπως το να χάνεις ενημερώσεις

Και η xiaomi έχει ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, αφού ακόμα και το m3 pro που το έδινε 100 ευρώ ο Γερμανός θα πάρει το νέο miui14 και εγγύηση, ανάλογα από που θα το πάρεις παρεμποριο ή οχι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Donalhioy είπε

Μα το realme έχει ads "στο security check όταν βάζεις νέο app" και παιδικές αρρώστιες όπως το να χάνεις ενημερώσεις

Και η xiaomi έχει ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, αφού ακόμα και το m3 pro που το έδινε 100 ευρώ ο Γερμανός θα πάρει το νέο miui14 και εγγύηση, ανάλογα από που θα το πάρεις παρεμποριο ή οχι

Όταν λέω παιδικές αρρώστιες εννοώ, διαφημίσεις , προβλήματα με τις κάρτες (π.χ Market pass κλπ), καθυστερήσεις με τις αναβαθμίσεις (οι τελευταίοι των τελευταίων),όχι και πολύ smooth λογισμικό,σε περίπτωση αγοράς σκρουτζαδικου ανύπαρκτο επίσημο service και άλλα πολλά.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, GATE123 είπε

εχεις δικιο ,το σκεφτηκα και εγω τελικα να αφησω το 256 γιατι δεν βγαινει η υποθεση ,και το βλεπω πολυ καλα για το realme αν κ μου μπηκε στο μυαλο μια αλλη εκπληξη ,εχω διαβασει τα καλυτερα και ειναι και πολυ οικονομικο βγαινει στα 320 ενω το realme θα παει 370  και μιλαω για το motorola edge 30 neo ,εχει βεβαια μικροτερη οθονη αλλα εχει ολα τα αλλα που ψαχνω .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, forlorn_hope είπε

εχεις δικιο ,το σκεφτηκα και εγω τελικα να αφησω το 256 γιατι δεν βγαινει η υποθεση ,και το βλεπω πολυ καλα για το realme αν κ μου μπηκε στο μυαλο μια αλλη εκπληξη ,εχω διαβασει τα καλυτερα και ειναι και πολυ οικονομικο βγαινει στα 320 ενω το realme θα παει 370  και μιλαω για το motorola edge 30 neo ,εχει βεβαια μικροτερη οθονη αλλα εχει ολα τα αλλα που ψαχνω .

αν εχει ολα τα αλλα που ψαχνεις να πας εκει 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, forlorn_hope είπε

Το Motorola έχει κατώτερο επεξεργαστή, μικρότερη μπαταρία και όχι τόσο καλή κάμερα από τα άλλα δύο που σου πρότεινα.

Εάν όμως νομίζεις ότι αυτό είναι που ψάχνεις τότε πάσο.

Καλύτερα να πας να τα δεις και από κοντά και εκεί να πάρεις την τελική σου απόφαση.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GATE123 είπε

Το Motorola έχει κατώτερο επεξεργαστή, μικρότερη μπαταρία και όχι τόσο καλή κάμερα από τα άλλα δύο που σου πρότεινα.

Καλύτερα να πας να τα δεις και από κοντά και εκεί να πάρεις την τελική σου απόφαση.

Αυτό ακριβώς ....και εγώ που δεν είχα τρελές απαιτήσεις πήρα το 10 pro το xiaomi άσχετα που δεν έχει 5g....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GATE123 είπε

Ναι έχει κατώτερο αλλά λόγο του λογισμικού του από ότι είδα σε κάποια βιντεακια τρέχει πολύ καλά. 

Όσο για από κοντά, δεν τα βρίσκω πουθενά για να τα δω 🙂, ούτε το realme φυσικά, το μόνο που βρήκα ήταν το redmi 11 pro, πολύ όμορφο αλλά άκουσα ότι έχει χάλια κάμερα. 

Δύσκολη απόφαση θα κάνεις σίγουρα κάποιους συμβιβασμούς. 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, forlorn_hope είπε

Ναι έχει κατώτερο αλλά λόγο του λογισμικού του από ότι είδα σε κάποια βιντεακια τρέχει πολύ καλά. 

Όσο για από κοντά, δεν τα βρίσκω πουθενά για να τα δω 🙂, ούτε το realme φυσικά, το μόνο που βρήκα ήταν το redmi 11 pro, πολύ όμορφο αλλά άκουσα ότι έχει χάλια κάμερα. 

Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτήν την ζωή ...για αυτό κάνεις υποχωρήσεις ...αν θες κάμερα καλή παίρνεις μια dslr....σε κινητό μην περιμένεις να δεις καλή φωτογραφία 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, forlorn_hope είπε

Τα βιντεάκια δεν μου λένε κάτι, διότι οι περισσότεροι προσπαθούν να πλασάρουν προϊόντα.

Εγώ μιλάω εφόσον το έχω δουλέψει ή από κάποιο γνωστό μου που το έχει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, forlorn_hope είπε

Περίμενε μέχρι την άλλη βδομάδα λόγω πασχαλινων προσφορών ,καποια θα δεις ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...