Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος..... μέσω google μεταφέρω (ή μεταφέρονται) οι φωτογραφίες του κινητού μου ..στο googleφωτογραφιες. Πως από εκεί μπορώ να τις αποθηκευσω σε άλλο δικο μου φάκελο; Δηλαδή να κανω εξαγωγή των φωτογραφιών και τις αποθηκεύσω αλλού πχ σε εξωτερικό σκληρό για να μην τις χάσω;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sakaflias είπε

Επειδή είμαι άσχετος..... μέσω google μεταφέρω (ή μεταφέρονται) οι φωτογραφίες του κινητού μου ..στο googleφωτογραφιες. Πως από εκεί μπορώ να τις αποθηκευσω σε άλλο δικο μου φάκελο; Δηλαδή να κανω εξαγωγή των φωτογραφιών και τις αποθηκεύσω αλλού πχ σε εξωτερικό σκληρό για να μην τις χάσω;

Συνδέεσαι στο https://photos.google.com/ και τις κάνεις λήψη...

Δημοσ.

οπως ειπε ο φιλος @kormos 
Απλα να θυμασαι οτι δεν ειναι στην ιδια αναλυση που τις εβγαλες και ειναι αποθηκευμενες στο κινητο σου.
Δηλαδη μια φωτο πριν μπορει να ηταν 8000*5600 πχ λεω και αυτη που ανεβηκε να εγινε 6000*4500 ...απλα να το εχεις στο μυαλο σου.
Το πιο σωστο ειναι περιοδικα να συνδεεις ενα καλωδιο στον υπολογιστη και να αποθηκευεις αυτα που θεωρεις σημαντικα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kormos είπε

Συνδέεσαι στο https://photos.google.com/ και τις κάνεις λήψη...

11 ώρες πριν, verylife78 είπε

οπως ειπε ο φιλος @kormos 
Απλα να θυμασαι οτι δεν ειναι στην ιδια αναλυση που τις εβγαλες και ειναι αποθηκευμενες στο κινητο σου.
Δηλαδη μια φωτο πριν μπορει να ηταν 8000*5600 πχ λεω και αυτη που ανεβηκε να εγινε 6000*4500 ...απλα να το εχεις στο μυαλο σου.
Το πιο σωστο ειναι περιοδικα να συνδεεις ενα καλωδιο στον υπολογιστη και να αποθηκευεις αυτα που θεωρεις σημαντικα

....ευχαριστω για την απαντηση ...αλλα η ερωτηση ειναι εφοσον περαστουν απο το κινητο στο googleφωτο, πως μπορω να τις αντιγραψω σε αλλο εξωτερικο δισκο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sakaflias είπε

....ευχαριστω για την απαντηση ...αλλα η ερωτηση ειναι εφοσον περαστουν απο το κινητο στο googleφωτο, πως μπορω να τις αντιγραψω σε αλλο εξωτερικο δισκο.

μα σου απαντησε ...
πρεπει να συνδεθεις στο https://photos.google.com/ και να κατεβασεις οτι θες (να κανεις ληψη δηλαδη)

Δημοσ.

...οταν λες ληψη.... μεταφόρτωση ή μια μια τις φωτογραφίες; (δεν βγήκα κατι που να μπορείς να τις κάνεις ληψη ολες μαζι)

Δημοσ.

Εγω δεν κατάλαβα γιατι πρέπει να κάνεις ολες αυτες τις βολτες στο google πανω κατω και να τρως τις ωρες σου.

Κατα καιρους μετέφερε τις φωτο απο το κινητό σου στο δίσκο σου και τελος.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, sakaflias είπε

...οταν λες ληψη.... μεταφόρτωση ή μια μια τις φωτογραφίες; (δεν βγήκα κατι που να μπορείς να τις κάνεις ληψη ολες μαζι)

προσφατα ηθελε η θεια μου να κατεβασει τις φωτο απο το google photos γιατι ειχε γεμισει ο χωρος που μοιραζονται gmail και google photos τα 15 GB, προς μεγαλη μου εκπληξη συνειδητοποιησα οτι το εχουν κανει τοσο χαλια το συστημα με τις φωτογραφιες για να παγιδευουν οσους αποφασισουν να τις αναεβασουν, τι γινεται λοιπον

καταρχας δεν μπορεις να επιλεξεις ολες μαζι τις φωτο, αν εχεις android, θα εχεις δει οτι οταν εισαι στη συλλογη και επιλεγεις μια φωτο εμφανιζεται η επιλογη να επιλεξεις και ολα τα στοιχεια, αυτο στο google photos δεν υπαρχει, εψαξα στο internet και λενε οτι γινεται αν επιλεξεις την 1η φωτο και μετα κατεβαινωντας αργα με τη ροδελα πας στην τελευταια φωτο που θελεις και πατωντας shift την επιλεξεις, ετσι λενε οτι επιλεγονται ολες. Το δοκιμασα δεν τα καταφερα....οποτε ενας τροπος μενει...να τις επιλεξεις χειροκινητα μια μια και να πατησεις ληψη, ομως και εκει θα πρεπει να προσεξεις και να επιλεξεις καθε φορα ενα πακετο max 500 φωτογραφιων αν επιλεξεις περισσοτερες για ληψη δεν σε αφηνει.(αν εισαι τυχερος και δεν εχεις τραβηξει μια φωτο ανα ημερα αλλα πολλες ανα ημερα τοτε η ζωη σου θα γινει πολυ ευκολη, γιατι δεν θα χρειαστει πολλα κλικς)

Καταληγωντας, κατα τη γνωμη μου αν δεν θελεις να διαθεσεις χρηματα για να αγορασεις χωρο στο cloud της google μην κανεις συγχρονισμο των φωτο σου, μονο ταλαιπωρια θα σου δημιουργησει, κανε το τηλεφωνο backup 1 ή 2 φορες το χρονο αν θελεις και πιο συχνα ...

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εγω δεν κατάλαβα γιατι πρέπει να κάνεις ολες αυτες τις βολτες στο google πανω κατω και να τρως τις ωρες σου.

Κατα καιρους μετέφερε τις φωτο απο το κινητό σου στο δίσκο σου και τελος.

Εχει προβλημα η υποδοχη και δεν τις περναει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...