ypomoni Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια. Ελαβα μια πληρωμη στο paypal στις 28 Μαρτιου αλλα στο paypal μου λεει οτι ειναι OnHold.... Πατησα στην επιλογη που ελεγε Get your money sooner και μου λεει απο τοτε οτι θα ειναι διαθεσιμα απο 3 Απριλιου. Οπως θα δειτε και στην εικονα. Ωστοσο σημερα ειναι 3 Απριλιου αλλα ακομα δεν μπορω να τα παρω γτ ειναι ακομα OnHold... Οταν ξαναπαταω Get your money sooner μου βγαζει error η σελιδα του Paypal. Ξερει κανεις μηπως ποτε θα τα παρω η τι πρεπει να κανω για να τα παρω? Ευχαριστω Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από ypomoni
kormos Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, ypomoni είπε Γεια σας παιδια. Ελαβα μια πληρωμη στο paypal στις 28 Μαρτιου αλλα στο paypal μου λεει οτι ειναι OnHold.... Πατησα στην επιλογη που ελεγε Get your money sooner και μου λεει απο τοτε οτι θα ειναι διαθεσιμα απο 3 Απριλιου. Οπως θα δειτε και στην εικονα. Ωστοσο σημερα ειναι 3 Απριλιου αλλα ακομα δεν μπορω να τα παρω γτ ειναι ακομα OnHold... Οταν ξαναπαταω Get your money sooner μου βγαζει error η σελιδα του Paypal. Ξερει κανεις μηπως ποτε θα τα παρω η τι πρεπει να κανω για να τα παρω? Ευχαριστω Υπομονή... https://www.paypal.com/us/brc/article/funds-availability 1
ypomoni Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Ενταξει παιδια μπηκανε. Μαλλον βιαζομε χαχα Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα