felicity1984 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, έχω ήδη παραγγείλει τον Canon G640. Mακάρι να είχα περισσότερα χρήματα και να πάρω τον EPSON 8160, αλλά ελπίζω πως για την χρήση που τον χρειάζoμαι, θα είναι μια χαρά και ο Canon. Να είστε καλά όλοι για τις συμβουλές σας! 3
georgeole Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, felicity1984 είπε Mακάρι να είχα περισσότερα χρήματα και να πάρω τον EPSON 8160 Να λες "Δόξα τω Θεώ" που δεν τα είχες. Εκεί που θα τα έτρωγε η Epson, καλύτερα να φας εσύ παστέλια, να σου μείνει και η γλύκα!!!😂
highpriest Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) I put my money where my my mouth is, και παράγγειλα κι εγώ τον G540. Θεωρώ αυτή την στιγμή το καλύτερο VFM μηχάνημα για φωτογραφίες έως Α4 στην τιμή που είναι. Οταν με το καλό δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες θα έχω και updated εντυπώσεις. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από highpriest 1
georgeole Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, highpriest είπε I put my money we’re my my mouth is, και παράγγειλα κι εγώ τον G540. Θεωρώ αυτή την στιγμή το καλύτερο VFM μηχάνημα για φωτογραφίες έως Α4 στην τιμή που είναι. Οταν με το καλό δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες θα έχω και updated εντυπώσεις. Καλορίζικος, φίλτατε (κι εγώ, αν επέλεγα ink tank, αυτόν ακριβώς θα έπαιρνα), αλλά... δεν τον είχες ήδη; Ή δεν θυμάμαι καλά; Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από georgeole
highpriest Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, georgeole είπε Καλορίζικος, φίλτατε (κι εγώ, αν επέλεγα ink tank, αυτόν ακριβώς θα έπαιρνα), αλλά... δεν τον είχες ήδη; Ή δεν θυμάμαι καλά; Τον G5040 για χρηση γραφείου με διπλή όψη και 4 μελάνια. Όχι τον φωτογραφικο με τα 6 μελάνια Αλλα επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος απο εκείνον, συνέχισα με canon 1
georgeole Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, highpriest είπε Τον G5040 για χρηση γραφείου με διπλή όψη και 4 μελάνια. Όχι τον φωτογραφικο με τα 6 μελάνια Αλλα επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος απο εκείνον, συνέχισα με canon Πολλή πέραση έχουν οι Canon τώρα τελευταία! Και η αφεντιά μου απέκτησε τον CANON i-Sensys LBP226DW ως βασικό μονόχρωμο laser! Μένουν μόνο ο φίλος μας ο gatos και ο lector να αλλαξοπιστήσουν για να συμπληρωθεί το καρέ!😂😁😂
gatos74 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 hour ago, georgeole said: Πολλή πέραση έχουν οι Canon τώρα τελευταία! Και η αφεντιά μου απέκτησε τον CANON i-Sensys LBP226DW ως βασικό μονόχρωμο laser! Μένουν μόνο ο φίλος μας ο gatos και ο lector να αλλαξοπιστήσουν για να συμπληρωθεί το καρέ!😂😁😂 Eμείς είμαστε όμορφοι και θέλουμε να τυπώνουμε τις φατσούλες μας.....laser παίρνουν οι άσχημοι...😁😁😁 Καλοδούλευτος ο G540 Aπόστολε....θα σου αρέσουν πολύ οι εκτυπώσεις του ειδικά στα ζεστά και στα κόκκινα 1
highpriest Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 27 λεπτά πριν, gatos74 είπε Eμείς είμαστε όμορφοι και θέλουμε να τυπώνουμε τις φατσούλες μας.....laser παίρνουν οι άσχημοι...😁😁😁 Καλοδούλευτος ο G540 Aπόστολε....θα σου αρέσουν πολύ οι εκτυπώσεις του ειδικά στα ζεστά και στα κόκκινα Ευχαριστώ! Να πω την αλήθεια στα έγχρωμα ακόμη και ο απλός G5040 γραφείου, με τα 4 μελάνια κανει τίμια δουλειά σε φωτογραφίες για οικιακή χρήση. Αυτός λογικά θα είναι ακόμη καλύτερος Εγώ τον πήρα για ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Εκει ο G5040 καταρρέει. Βγάζει πολύ μπλε ή magenta tint και η φώτο πρακτικά δεν είναι ασπρόμαυρη, με ότι ρυθμίσεις και αν δοκίμασα. Βέβαια τις θέλω για σοβαρή φωτογραφική χρήση ώστε να έχω πραγματική εικόνα και να φεύγουν οι φώτο ρυθμισμένες και έτοιμες για printing και σε μεγαλύτερα μεγέθη. Θα είναι δηλαδή και για χρήση benchmark απόδοσης χρωμάτων. Ελπίζω να δω σημαντική βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.
gatos74 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε σχέση με τον 5040 σίγουρα.....οι μεγαλύτερες εικόνες θα είναι σε dye base printer? Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από gatos74
highpriest Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, gatos74 είπε Σε σχέση με τον 5040 σίγουρα.....οι μεγαλύτερες εικόνες θα είναι σε dye base printer? Τις μεγαλύτερες πλέον τις δίνω έξω για εκτύπωση. Δεν συμφέρει να έχω Α2 ή και Α1 εκτυπωτή. Ξεφεύγει πάρα πολύ 1
georgeole Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, gatos74 είπε Eμείς είμαστε όμορφοι και θέλουμε να τυπώνουμε τις φατσούλες μας.....laser παίρνουν οι άσχημοι...😁😁😁 ΜΕΓΑΛΕΙΑ στη ΓΑΛΛΙΑ!!!!😂😁😂
zeys13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Συγνώμη που ξεθαβω το θέμα. Πηρα και εγω τον g640στα 190 ευρω και ειμαι σουπερ ευχαριστημένος. Τον χρησιμοποιώ για απλες εκτυπωσεις, αλλα με το μηδαμινο κοστος των μελανιων τυπωνουμε τα παντα.. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να τυπωσουμε αυτοκολητες ετικέτες με τον συγκεκριμενο εκτυπωτη. Και μπορειτε να μου προτεινετε καποιο φωτογραφικό χαρτί, με καλή αναλογια ποιότητας κοστους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα