Makis38 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Σε outdoor run mode, δεν δείχνει συνεχώς το heart rate, είναι γκρι. Έχω ακολουθήσει όσες λύσεις δίνει το apple support community whatever, τίποτε, όταν τρέχω δεν δείχνει τίποτε καθ´ όλο το μισάωρο. Εάν βέβαια πατήσω την στιγμή που τρέχω το εικονίδιο της καρδιάς, δείχνει, αλλά φέξε μου και γλίστρησα ειδικά όταν τρέχω να πατάω οθόνες. Κανείς άλλος με το ίδιο θέμα;
Λύση M A T R I X Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Λύση Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Makis38 είπε Σε outdoor run mode, δεν δείχνει συνεχώς το heart rate, είναι γκρι. Έχω ακολουθήσει όσες λύσεις δίνει το apple support community whatever, τίποτε, όταν τρέχω δεν δείχνει τίποτε καθ´ όλο το μισάωρο. Εάν βέβαια πατήσω την στιγμή που τρέχω το εικονίδιο της καρδιάς, δείχνει, αλλά φέξε μου και γλίστρησα ειδικά όταν τρέχω να πατάω οθόνες. Κανείς άλλος με το ίδιο θέμα; Το φοράς σωστά; Πόσο σφιχτά το έχεις στο χέρι σου; Ο σένσορας μήπως δεν είναι καθαρός για κάποιο λόγο; Το έχεις πολύ ψηλά στον καρπό ή πιο χαμηλά; Μία φωτογραφία θα βοηθούσε αρκετά, αλλά σίγουρα άμα το τοποθετήσεις καλύτερα, θα είσαι οκ. edit: επίσης δες στα settings > workout (κάτω κάτω), αν έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή "low power mode" επειδή ανέφερες ότι όταν ανοίγεις το HR app παίζει κανονικά η ένδειξη. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από M A T R I X 1
Makis38 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σωστός. Ήθελε περισσότερο σφίξιμο παρόλο που δεν πήγαινε πέρα - δώθε, βλακεία μου. Ευχαριστίες! Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από Makis38 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα