Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, greekfragma είπε

καλό είναι να διαχωρίζουμε τη προσφορά από τη κοροϊδία του marketing

season 1 door GIF by Good Girls Revolt

Όποιος δεν το θεωρεί προσφορά απλά δεν κάνει καν κλικ στο νήμα και συνεχίζει τη ζωή του, άντε στη χειρότερη να μπει να ρίξει ένα ειρωνικό γελάκι-reaction για να νιώσει καλύτερα/ος.
Αμάν όμως πια με αυτή την τοξική γκρίνια, δεν σας υποχρέωσε κανείς να αγοράσετε

Επεξ/σία από paniti
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paniti είπε

Όποιος δεν το θεωρεί προσφορά απλά δεν κάνει καν κλικ στο νήμα

Υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να θεωρηθεί κάτι ως προσφορά.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα για την τοξική γκρίνια. Έλεος με αυτούς που δεν λένε καλο λογο  με τίποτε. Η προσφορά είναι αρκετά καλή. Ηθελα να παρω τηλεόραση για συγγενικό μου πρόσωπο που του χάλασε πρόσφατα και γι΄ αυτή που θέλω είναι κουτί. Σίγουρα δεν είναι όλα σε super τιμή αλλά μπορείς να βρεις αρκετά είδη  σε λίγο χαμηλότερη τιμή από συνήθως και από το skroutz. Μακριά η τοξικότητα και οι δήθεν εξυπνάδες.

• Like 1
Δημοσ.

μάθαμε τη λέξη τοξικότητα και τη κάνουμε καραμέλα για να δικαιολογήσουμε την οκνηρία μας απέναντι στη κοροϊδία των δήθεν προσφορών.

κάτσε να βάλω και ένα γελάκι να νιώσω ανώτερος

Cracking Up Lol GIF by Rodney Dangerfield

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Στα θετικά ότι ισχύει για ολα τα προΙοντα ακομα και για τα μηλά.

αλλα θετικά δε βλέπω.10% είναι το μικρότερο ποσοστο που είχε δοθεί απο γερμανο στα τελευταία χρονια. 

δεν σε δελεάζει να πάρεις κάτι που μπορείς με την εκπτωση υπόγιζόμενη να το βρεις φθηνότερο αλλού και

δείχνει μια μιζέρια, δλδ. προσφορά για να πούμε ο,τι κάνουμε προσφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ο @paniti μπορεί να προσθέσει έστω και ένα προϊόν που να είναι 10% φτηνότερο από τα υπόλοιπα μαγαζιά είναι μία πολύ καλή προσφορά. Π.χ. το DEVOLO Powerline Magic 2 LAN 1-1-2 Starter Kit που βγαίνει 10% κάτω από skroutz.

Συν ότι ο Germanos έχει προϊόντα που δεν μπορείς να τα βρεις αλλού π.χ. το ZTE MC8020 5G.

Προσοχή, είναι 5% με χρεωστική και 10% με πιστωτική.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, elpenor είπε

Προσοχή, είναι 5% με χρεωστική και 10% με πιστωτική.

μα ποιο το νοημα να πληρωσεις με πιστωτικη, να εχεις πιστωτικη γενικοτερα θα πω εγω, για να γλυτωσεις ενα 10% απο τη στιγμη που το επιτοκιο τρεχει με 18%+ ;;;;;

• Confused 1
Δημοσ.
Just now, Titos301 said:

μα ποιο το νοημα να πληρωσεις με πιστωτικη, να εχεις πιστωτικη γενικοτερα θα πω εγω, για να γλυτωσεις ενα 10% απο τη στιγμη που το επιτοκιο τρεχει με 18%+ ;;;;;

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΞΙΚΟΣ 

Michael Jackson Reaction GIF by Robert E Blackmon

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Καπου το εχεις μπερδεψει. δεν δουλευει ακριβως ετσι η πιστωτικη. απο τη στιγμη που πληρωνεις στην ωρα σου δεν πληρωνεις καν τοκους. οποτε το οφελος της πιστωτικης ειναι οι ατοκες δοσεις στα μαγαζια χωρις να χρειαζεται να βγει δανειο σε τραπεζα και πληρωνεις καθε χρονο μια συνδρομη γυρω στα 20ε αναλογως τη τραπεζα και τη καρτα. για να μη βγαινω εκτος θεματος αν θες ψαξε το.

• Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Δεν λειτουργεί όπως πιστεύεις η πιστωτική.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Αγοράζεις με την πιστωτική σου και στο τέλος του μήνα η πιστωτική πληρώνεται με πάγια εντολή από το λογαριασμό σου, κανένα επιτόκιο. Εγώ την έχω για προσφορές, άλλοι την έχουν γιατί τους προσφέρει άτοκες δόσεις σε συγκεκριμένα καταστήματα κλπ. Ίσως ακόμα περισσότεροι να την έχουν γιατί ο μισθός μπαίνει τέλος του μήνα.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Προ 8 ετων στο ξεκινημα των επιστροφων τραπεζων ειχαμε σε τετοιες περιπτωσεις 30%, μετα 25%, μετα 20%, κατα το 2020 ειδαμε πρωτη φορα το 15%, μετα 10% και τωρα 5%. ;;;

Ολα αυτα με τις χρεωστικες.

Το 5% δεν αφορα καθολου την ενοτητα και εχουμε την αρχη οτι δεν το θεωρουμε αξιο θεματος.

Αν βρεθει κατι που ειναι πραγματικη προσφορα, ας ανοιξει νεο θεμα με το συγκεκριμενο και οπωσδηποτε οχι με αντιγραφη - επικολληση του κειμενου προωθησης-διαφημισης του εκαστοτε μαγαζιου.

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, elpenor είπε

Αγοράζεις με την πιστωτική σου και στο τέλος του μήνα η πιστωτική πληρώνεται με πάγια εντολή από το λογαριασμό σου, κανένα επιτόκιο. Εγώ την έχω για προσφορές, άλλοι την έχουν γιατί τους προσφέρει άτοκες δόσεις σε συγκεκριμένα καταστήματα κλπ. Ίσως ακόμα περισσότεροι να την έχουν γιατί ο μισθός μπαίνει τέλος του μήνα.

Όσοι την έχουν για να υποκαταστησουν τον μισθό που μπαίνει στο τέλος του μήνα, νομοτελειακα είναι αυτοί που θα υποφέρουν παραπάνω. 

Για όποιον θέλει κινητό, η ενέργεια του πλαισιου με την mastercard μάλλον είναι καλύτερη με το 25%. Ειδικά εάν θέλεις να αγοράσεις κάτι ακόμη με την δώρο επιταγή που θα έχεις. 

Του Γερμανού με το 5% είναι ελάχιστη ως προσφορά. Γνώμη μου. Πιστωτική δεν έχουν όλοι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...