fytotech Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Καλησπέρα στο forum. Υπάρχει κάποιο κατάστημα αξιόπιστο να κάνω και την αγορά αλλά να μου κάνουν και την εγκατάσταση κάπου στο κέντρο ή προτιμότερο στα Νότια Προάστια; Ιδανικά θα ήθελα και κάμερα για την όπισθεν, γι' αυτό θέλω κάποιο κατάστημα να κάνει την εργασία.
fytotech Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 30 λεπτά πριν, ts0ts0s είπε Πετροπουλο πηρες ενα τηλ να ρωτησεις? Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω ιδέα από αμάξια. Με ένα Google search είδα το soundimage.gr ως Πετρόπουλο. Αυτοί κάνουν και την εγκατάσταση ή μόνο πουλάνε; Δεν είδα κάπου να γράφουν πως κάνουν εγκατάσταση. Γι' αυτό ρωτάω.
ts0ts0s Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 52 λεπτά πριν, fytotech είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω ιδέα από αμάξια. Με ένα Google search είδα το soundimage.gr ως Πετρόπουλο. Αυτοί κάνουν και την εγκατάσταση ή μόνο πουλάνε; Δεν είδα κάπου να γράφουν πως κάνουν εγκατάσταση. Γι' αυτό ρωτάω. petropoulostuning.com εννοουσα..ειδικευονται σε Opel στα παντα ειδικα σε βελτιωτικα,ειναι συνεργειο,θεωρω οτι και να μην κανουν εγκατασταση οι ιδιοι,θα σε παροτρυνουν καπου.Καντους ενα τηλ να δεις 1 1
fytotech Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Τελικά δε βρήκα εκεί κάποια απάντηση. Υπάρχει κάποια άλλη βοήθεια;
flashja Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Είχα βάλει στο PanCar οθόνη - ηχοσύστημα - κάμερα σε Opel Corsa OPC και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια είναι στο Γαλάτσι και όχι Ν.Π αλλά θα το σύστηνα.
phanispal Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Κόρμπος στη Δάφνη Στουραΐτης στον Άγιο Δημήτριο Speltec στον Άλιμο 1
fytotech Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Κόρμπος στη Δάφνη Στουραΐτης στον Άγιο Δημήτριο Speltec στον Άλιμο Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα