Bitbit Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει. Προσπαθώ να κατεβάσω μεγάλο αρχείο (>10GB) από λογαριασμό onedrivε (onmicrosoft). Δυστυχώς δε τα καταφέρνω. Τη μια θα σταματήσει στα 2 GB, την άλλη στα 3GB.... Δυο μέρες προσπαθώ. Αύριο θα δοκιμάσω από άλλη σύνδεση μήπως και... Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Να είναι θέμα της σύνδεσης μου; Κι έχω να κατεβάσω κι άλλα στη συνέχεια.
kormos Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, Bitbit είπε δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει. Προσπαθώ να κατεβάσω μεγάλο αρχείο (>10GB) από λογαριασμό onedrivε (onmicrosoft). Δυστυχώς δε τα καταφέρνω. Τη μια θα σταματήσει στα 2 GB, την άλλη στα 3GB.... Δυο μέρες προσπαθώ. Αύριο θα δοκιμάσω από άλλη σύνδεση μήπως και... Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Να είναι θέμα της σύνδεσης μου; Κι έχω να κατεβάσω κι άλλα στη συνέχεια. Έχεις δοκιμάσει να "τραβήξεις" το αρχείο από την επίσημη εφαρμογή? Με κάποιον άλλο φυλλομετρητή? Μφχ
Bitbit Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, kormos είπε Έχεις δοκιμάσει να "τραβήξεις" το αρχείο από την επίσημη εφαρμογή? Με κάποιον άλλο φυλλομετρητή? Μφχ είχα δοκιμάσει opera/chrome, καθώς και windows/linux. Τελικά άφησα τον υπολογιστή ανοιχτό το βράδυ να κάνει κάτι εργασίες και κατέβασε και το αρχείο. Τώρα δοκιμάζω από περιέργεια να το κατεβάσω από άλλη σύνδεση γιατί υποψιάζομαι κάτι δε πάει καλά με τη σύνδεση μου. Δε μπορεί να είναι τυχαίο, τόσες φορές να κόβεται η λήψη.
aret1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Bitbit είπε δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει. Προσπαθώ να κατεβάσω μεγάλο αρχείο (>10GB) από λογαριασμό onedrivε (onmicrosoft). Δυστυχώς δε τα καταφέρνω. Τη μια θα σταματήσει στα 2 GB, την άλλη στα 3GB.... Δυο μέρες προσπαθώ. Αύριο θα δοκιμάσω από άλλη σύνδεση μήπως και... Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Να είναι θέμα της σύνδεσης μου; Κι έχω να κατεβάσω κι άλλα στη συνέχεια. Πληροφοριακά Σε οικογενειακο onedrive που ανεβάζω φωτογραφίες, όταν ανοιγω την εφαρμογη από το κινητό για να δω ένα pdf 2-3 mb και κάνει αυτόματα upload ας πούμε 200 φωτο (πάντα το ξεχνάω), νεκρώνουν τα πάντα, μιλάμε όχι browsing, ούτε τον καιρό δε μπορείς να δείς. Μιλάμε για 100 γραμμή με 10 upload. Αυτό μπορεί να διαρκέσει και κανά 25 λεπτο. . . Ενώ με 4g 5g άντε να κάνει κανά 5λεπτο . . Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από aret1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα