MistoklaS26 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : 700 ευρώ Χρήση υπολογιστή : Κυρίως παιχνίδια Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Είχα στο μυαλό μου την Dell Alienware AW2723DF αλλά θα την πάρω όταν αλλάξω και κάρτα. Τα πράγματα που έχω και θα κρατήσω είναι τα εξής : Κουτί Καρτα γραφικων Τροφοδοτικο To setup που σκέφτομαι να πάρω είναι το εξής : Μητρική Επεξεργαστης Ram Πιστεύετε αξίζει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από MistoklaS26
@topos Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, MistoklaS26 είπε Ποσό που διαθέτουμε : 700 ευρώ Χρήση υπολογιστή : Κυρίως παιχνίδια Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Είχα στο μυαλό μου την Dell Alienware AW2723DF αλλά θα την πάρω όταν αλλάξω και κάρτα. Τα πράγματα που έχω και θα κρατήσω είναι τα εξής : Κουτί Καρτα γραφικων Τροφοδοτικο To setup που σκέφτομαι να πάρω είναι το εξής : Μητρική Επεξεργαστης Ram Πιστεύετε αξίζει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τι cpu εχεις τωρα?
MistoklaS26 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 34 λεπτά πριν, @topos είπε Τι cpu εχεις τωρα? Εναν i5 6600k
nickol-us Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Καθαρά για gaming μάλλον δεν παίρνεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Αντιπρόταση για μνήμες, non rgb αλλά με καλύτερα latencies https://www.skroutz.gr/s/30329768/Kingston-Fury-Renegade-32GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x16GB-και-Ταχύτητα-3600-για-Desktop-KF436C16RB1K2-32.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα