enable_your_mind Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, george388 είπε επειδη δεν γνωριζω πολυ απο αυτα υπαρχει καποιο βιντεακι για βοηθεια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george388 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, enable_your_mind είπε ναι σαι καλα αδερφε ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phaethonas Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Το κουτί σου έχει καλή ροή αέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george388 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Phaethonas είπε Το κουτί σου έχει καλή ροή αέρα; εχω δυο ανεμιστηρακια στο κουτι πανω και απο ψυκτρα επεξεργαστη την Arctic Freezer 34 eSports Duo Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από george388 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phaethonas Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μπροστά δεν έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george388 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 ενα μπροστα εχω και ενα πισω με το ζορι βαζω ενα ακομα 7 λεπτά πριν, george388 είπε ενα μπροστα εχω και ενα πισω με το ζορι βαζω ενα ακομα 7 λεπτά πριν, george388 είπε ενα μπροστα εχω και ενα πισω με το ζορι βαζω ενα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpopexi Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ε με kolink stronghold είσαι και 1 intake fan και μάλιστα απέξω... Λίγο cable management , +1 fan μπροστά ΑΛΛΑ θα τους βάλεις απο μέσα απο το κουτί (δηλ. οι βίδες απο μπροστά/έξω) αλλιώς δεν έχουν απο που να τραβήξουν αέρα οι καημένοι. Κλείνεις το 0rpm και ρυθμίζεις ανεμιστήρια κάρτας. Επειδή είναι υπερβολικά περιορισμένο το κουτί σε εισαγωγή αέρα θες να έχεις και κατιτις απο static pressure στους μπροστινούς. Προτείνω arctic p12 pwm pst . Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από johnpopexi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Λίγο uv θέλει κοντά στο 1 volt και θα δει τεράστια διαφορά. Όχι ότι έχει θέμα με 69 βαθμούς στον πυρήνα και 90 στο Junction πάλι άψογη ειναι η κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 bro !! φτιαξε ενα profile στα γουστα σου με undervolt -συχνοτητες κλπ με στροφες-χρυση τομη αναλογα τις θερμοκρασιες και θορυβο να κρυωνει η καρτουλα !!! ψαξτο λιγο μη την αφηνεις στο auto 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george388 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε bro !! φτιαξε ενα profile στα γουστα σου με undervolt -συχνοτητες κλπ με στροφες-χρυση τομη αναλογα τις θερμοκρασιες και θορυβο να κρυωνει η καρτουλα !!! ψαξτο λιγο μη την αφηνεις στο auto να ξερα πως να το κανω καλα θα ηταν χαχαχα 44 λεπτά πριν, johnpopexi είπε Ε με kolink stronghold είσαι και 1 intake fan και μάλιστα απέξω... Λίγο cable management , +1 fan μπροστά ΑΛΛΑ θα τους βάλεις απο μέσα απο το κουτί (δηλ. οι βίδες απο μπροστά/έξω) αλλιώς δεν έχουν απο που να τραβήξουν αέρα οι καημένοι. Κλείνεις το 0rpm και ρυθμίζεις ανεμιστήρια κάρτας. Επειδή είναι υπερβολικά περιορισμένο το κουτί σε εισαγωγή αέρα θες να έχεις και κατιτις απο static pressure στους μπροστινούς. Προτείνω arctic p12 pwm pst . ε ποιο μπροστα δεν ειχα θεμα φιλε μ προχθες μου παρουσιαστηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, george388 είπε να ξερα πως να το κανω καλα θα ηταν χαχαχα ε ποιο μπροστα δεν ειχα θεμα φιλε μ προχθες μου παρουσιαστηκε Αν θέλεις άνοιξε team viewer στείλε μου σε πμ να συνδεθώ να τα βολεψουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george388 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Σε μισή ωρα μπορείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, george388 είπε Σε μισή ωρα μπορείς; Βεβαιως στείλε μου σε πμ και μπαίνω άμεσα να το κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george388 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Οκ αδερφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 x FANS μπροστά + 1 x FAN πίσω Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από duffyduck 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα