george388 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν παίζω game στα 144hz η στα 120hz μου ανεβάζει θερμοκρασίες η κάρτα γραφικών και τα ανεμηστηρακια πάνε σαν τρελά μόνο όταν την βάζω στα 60hz παίζει νορμάλ η στα high ποιο πριν δεν είχα τέτοιο θέμα χθες μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα έβαλα ξανά τους drivers τις κάρτας ξανά τα ίδια καμία ιδέα βρε παιδιά να μου πείτε τι φταίει ; Η κάρτα μ είναι μια 6700xt Επεξ/σία 2 Απριλίου 2023 από george388
Age4Greeks Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Αν δεν έχεις αλλάξει ποτέ πάστα πολύ πιθανό να θέλει αλλαγή.
george388 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε Αν δεν έχεις αλλάξει ποτέ πάστα πολύ πιθανό να θέλει αλλαγή. καινουρια ειναι καρτα μ φιλε 1 μηνα εχει που την πηρα
Arkin Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Για τι θερμοκρασίες μιλάμε? Λογικά βλέπεις το junction το οποίο πάει και 90 95 δεν υπάρχει θέμα σε αυτό. Ο πυρήνας που βρίσκεται? Τα ανεμιστήρια ίσως είναι too aggressive το curve και θέλουν ρύθμιση. Σηκώνει πολύ uv η κάρτα θα πέσει αρκετά σε θερμοκρασία την είχα και παίζει άνετα 160 watt με λίγο πιο κάτω από stock επιδόσεις. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2023 από Arkin
Xristaras12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 είναι απόλυτα λογικό αυτό που λες γιατί χρειάζεται παραπάνω ισχύ για να δείξει σε 120/144 και αναλόγως τις ρυθμίσεις των γραφικών. Επίσης παίζει ρόλο και η ροή αέρα στο κουτί σου, να μπορεί να βάζει γρήγορα και μπόλικο αέρα απο έξω και να βγάζει τον ζεστό. Επίσης πολύ σημαντικό, ποια υλοποίηση την 6700ΧΤ έχεις; αν είναι με 2 ανεμιστήρες είναι επίσης λογικό στο να ανεβάζει θερμοκρασίες. 1
george388 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Arkin είπε Για τι θερμοκρασίες μιλάμε? Λογικά βλέπεις το junction το οποίο πάει και 90 95 δεν υπάρχει θέμα σε αυτό. Ο πυρήνας που βρίσκεται? Τα ανεμιστήρια ίσως είναι too aggressive το curve και θέλουν ρύθμιση. Σηκώνει πολύ uv η κάρτα θα πέσει αρκετά σε θερμοκρασία την είχα και παίζει άνετα 160 watt με λίγο πιο κάτω από stock επιδόσεις 80 κελσίου χτυπάει σε 10 λεπτό gaming
Arkin Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, george388 είπε 80 κελσίου χτυπάει σε 10 λεπτό gaming Junction η core μπορείς να το εξακριβωσεις αυτό?
george388 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε είναι απόλυτα λογικό αυτό που λες γιατί χρειάζεται παραπάνω ισχύ για να δείξει σε 120/144 και αναλόγως τις ρυθμίσεις των γραφικών. Επίσης παίζει ρόλο και η ροή αέρα στο κουτί σου, να μπορεί να βάζει γρήγορα και μπόλικο αέρα απο έξω και να βγάζει τον ζεστό. Επίσης πολύ σημαντικό, ποια υλοποίηση την 6700ΧΤ έχεις; αν είναι με 2 ανεμιστήρες είναι επίσης λογικό στο να ανεβάζει θερμοκρασίες. Την MSI Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Mech έχω 2 ανεμηστηρακια έχω πάνω στο κουτι χωρία η ψήκτρα που έχω στον επεξεργαστή την Arctic Freezer 34 eSports Duo 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Junction η core μπορείς να το εξακριβωσεις αυτό? Όχι φίλε μ πως μπορώ να το δω;
Arkin Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, george388 είπε Την MSI Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Mech έχω 2 ανεμηστηρακια έχω πάνω στο κουτι χωρία η ψήκτρα που έχω στον επεξεργαστή την Arctic Freezer 34 eSports Duo Όχι φίλε μ πως μπορώ να το δω; Θα πας στο adrenaline control panel της amd και μετά στο tuning. Εκεί θα έχει 2 θερμοκρασίες όσο παίζεις στο παιχνίδι μπορείς να ανοίξεις το control panel και να τις δεις. Μας ενδιαφέρει η gpu temperature η junction και 90 95 να είναι δεν μας πειράζει. Θα σου στείλω αύριο να παίξεις με safe undervolt αν θέλεις και να δούμε πόσο μπορούμε να κατεβάσουμε θερμοκρασίες και τα fans ωστε να παίζεις όπως πρέπει.
george388 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα πας στο adrenaline control panel της amd και μετά στο tuning. Εκεί θα έχει 2 θερμοκρασίες όσο παίζεις στο παιχνίδι μπορείς να ανοίξεις το control panel και να τις δεις. Μας ενδιαφέρει η gpu temperature η junction και 90 95 να είναι δεν μας πειράζει. Θα σου στείλω αύριο να παίξεις με safe undervolt αν θέλεις και να δούμε πόσο μπορούμε να κατεβάσουμε θερμοκρασίες και τα fans ωστε να παίζεις όπως πρέπει. Για μισό να το δω και να σου στείλω φωτό αν μπορώ απο εδώ να μου πεις 1 ώρα πριν, Arkin είπε Για τι θερμοκρασίες μιλάμε? Λογικά βλέπεις το junction το οποίο πάει και 90 95 δεν υπάρχει θέμα σε αυτό. Ο πυρήνας που βρίσκεται? Τα ανεμιστήρια ίσως είναι too aggressive το curve και θέλουν ρύθμιση. Σηκώνει πολύ uv η κάρτα θα πέσει αρκετά σε θερμοκρασία την είχα και παίζει άνετα 160 watt με λίγο πιο κάτω από stock επιδόσεις 80 κελσίου χτυπάει σε 10 λεπτό gaming 18 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα πας στο adrenaline control panel της amd και μετά στο tuning. Εκεί θα έχει 2 θερμοκρασίες όσο παίζεις στο παιχνίδι μπορείς να ανοίξεις το control panel και να τις δεις. Μας ενδιαφέρει η gpu temperature η junction και 90 95 να είναι δεν μας πειράζει. Θα σου στείλω αύριο να παίξεις με safe undervolt αν θέλεις και να δούμε πόσο μπορούμε να κατεβάσουμε θερμοκρασίες και τα fans ωστε να παίζεις όπως πρέπει. 14 λεπτά πριν, george388 είπε Για μισό να το δω και να σου στείλω φωτό αν μπορώ απο εδώ να μου πεις 80 κελσίου χτυπάει σε 10 λεπτό gaming 5 λεπτα επαιξα και δες το 16 λεπτά πριν, george388 είπε Για μισό να το δω και να σου στείλω φωτό αν μπορώ απο εδώ να μου πεις 80 κελσίου χτυπάει σε 10 λεπτό gaming 5 λεπτα επαιξα και δες το
Phaethonas Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 60 βαθμούς έχει η κάρτα σου. 85 είναι to junction Οκ φαίνεται
george388 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Καλημέρα φίλε μ συνεχώς ανεβαίνει όταν παιζω σε 15 λεπτα έφτασε στο junction 96 βαθμούς και στην κάρτα 70 2 λεπτά πριν, george388 είπε Καλημέρα φίλε μ συνεχώς ανεβαίνει όταν παιζω σε 15 λεπτα έφτασε στο junction 96 βαθμούς και στην κάρτα 70 2 λεπτά πριν, george388 είπε
enable_your_mind Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δοκιμασε να κανεις ενα undervolt και να ισως και custom fan control και θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα.. Αλλα ακομα και ετσι δεν εχεις καποιο θεμα
george388 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, enable_your_mind είπε Δοκιμασε να κανεις ενα undervolt και να ισως και custom fan control και θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα.. Αλλα ακομα και ετσι δεν εχεις καποιο θεμα επειδη δεν γνωριζω πολυ απο αυτα υπαρχει καποιο βιντεακι για βοηθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα