Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοκίνητο 17 ετών με 180κ χιλιόμετρα είναι τετράτροχος φονιάς, μπορεί να φταίει το οτιδήποτε.

Πλήρης αλλαγή υγρών φρένων και έλεγχος αν "ψήθηκαν" οι επιφάνειες στα τακάκια, βλέπουμε για τα παρακάτω. Μην το αφήσεις αν δε φτιάξει, είναι τραγικά επικίνδυνο αυτό το πράγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thanasisxask είπε

Φαίνεται για σοβαρός μάστορας αυτός ο λαστιχοαναρτησοφρενατζιδικος, που έχει συνεργείο να πάω το δικό μου αυτοκίνητο; 

Ούτε απέξω δεν ξαναπερνω.

Απλα μια ότι είναι δίπλα στο σπίτι, μια που τα "πεθερικά" του πηγαίνανε όλα τα αμάξια διαχρονικά την ξαναπατησα.

Πήγα σήμερα αντιπροσωπεία και μου τα αλλάξανε με 27ευρω(νταξει φιλική τιμή αλλά και 50αρικο να μου παίρνανε παράπονο δεν θα χα όταν έξω μου είπαν στο 40αρη χωρίς αποδειξη)

1 ώρα πριν, MikhailBakurin είπε

Αυτοκίνητο 17 ετών με 180κ χιλιόμετρα είναι τετράτροχος φονιάς, μπορεί να φταίει το οτιδήποτε.

Πλήρης αλλαγή υγρών φρένων και έλεγχος αν "ψήθηκαν" οι επιφάνειες στα τακάκια, βλέπουμε για τα παρακάτω. Μην το αφήσεις αν δε φτιάξει, είναι τραγικά επικίνδυνο αυτό το πράγμα.

Κοίτα ναι, είναι παλιό αλλά τα χλμ δεν είναι και τόσα πολλά και δεν έχουν γίνει σε αστικό περιβαλων.

Μια προσοχή του δίνω, service με όλα τα παρελκόμενα + καλά λάδια στην ώρα τους και πάντα στην αντιπροσωπεία.Οι αναρτήσεις μονο είναι μέτριες πλέον(τις έχω αλλάξει ήδη μια φορά).

Απέξω είναι σχετικά ταλαιπωρημένο.

Τα υγρά φρένων τα έχω ξαναλλαξει άλλες 2 φορές.Δισκοπλακες τακάκια είναι στο λιγότερο από την μισή ζωή τους(περί 50.000~60.000 μου ζητάνε αλλαγή-μην αρχίσετε οι Αθηναίοι ότι είναι πολλα χλμ, εδώ κάτω δεν έχουμε το σταματά/ξεκινά σε φανάρια καθημερινά)

Και το θέμα είναι ότι δεν βρίσκομαι σε φούσκα.

Σε 523 εμαθα να οδηγαω και γενικά έχω απομυθοποιήσει αρκετά πράγματα.

Συχνά πυκνά οδηγω και άλλα αυτοκίνητα και συνήθως σε project που είναι εκτός νησιου νοικιάζω κάποιο που ίσως θα αγοραζα-ας πούμε μπαίνω σε mode εκτεταμένου test drive-.Τα τελευταία ήταν seat arona 1.0 110ps (έκανα πάνω απο 1500χλμ, Peugeot 2008 1.2(καμιά 500αρια), seat Ibiza 1.0 95ps (καμιά 400αρια) και ένα τουμπανιαρικο ds7 crossback (αυτό μόνο για μέρα καμιά 150αρια χλμ)και κάποια άλλα που ίσως μου διαφευγουν.Τελος συγγενεις έχουν bmw και λοιπά.Τελευταια καλουτσικη βόλτα έκανα με ένα 320 170ps περί τα 800χλμ το Νοέμβριο.

Τον Δεκέμβρη έκανα 2500χλμ σε ένα mini road trip που και θα μπορούσα να πάω με το παραπάνω bmw, η να νοικιάσω κάτι με αμελητεα διαφορά χρημάτων από ότι τα έξοδα του καραβιου αλλά δεν το κανα και δεν το μετάνιωσα(μόνο ίσως θα θελα τον αυτόματο κλιματισμό γιατί βαρέθηκα το τσικι-τσικι να αλλάζω την ρύθμιση στο καλοριφέρ)

Όσο κουλο και αν ακουγετε, κανένα δεν μου κάνει κλικ.

Προφανως είναι καλύτερα από την δική μου αρχαιολογία αλλά δεν τρελάθηκα με κανένα(ειδικά το bmw μου φάνηκε ψοφιο για αυτό που είναι)

Τα μόνα πράγματα που ζήλεψαν ήταν μερικές ευκολίες του στυλ Android auto, αυτόματος κλιματισμός(ειδικά αυτό) και αυτό το cruise control.Βεβαια στις μικρές σχετικά διαδρομές που κάνω δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Το πιο ενδιαφέρων feature θα ήταν το αυτόματο φρενάρισμα που εάν ξεχάστεις παίζει να σε γλιτώσει.

Γενικά το έχω βολεύει το ibizaκι παρόλα τα μειονεκτήματα του και δεν βρισκω-αν και προσπαθω- επιτακτικό λόγο να το αλλάξω και δεν είναι θέμα έλλειψης χρημάτων το παραπάνω statement.

Από εκεί και πέρα θα ρίξω μια ματιά στην αγορά για μάλλον μεταχειρισμένο να δω εάν κάτι μου πάει (ο κατάλογος προς υποψήφια είναι erratic και μη δικαιολογισιμος, πρώτα λέω να δω κάποιο megane που μου "πάει" στο μάτι μετά στα άλλα υποψήφια είναι είτε για κάτι πιο μικρό είτε κανένα ψιλουτσικο suv να κάνω καμιά χωματαδα)..

Επεξ/σία από @topos

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...