stefanos_p Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, Έχει κάνει κάποιος αγορά συγκεκριμένου iphone από public? Γενικά ποια η γνώμη σας? Έσπασε το 12pro μου και σκέφτομαι για αγορά ενός refurbished (xr,xs) ώστε να το χρησιμοποιήσω για ένα χρονικό διάστημα και στην συνέχεια να μείνει ως εφεδρεία. Ευχαριστώ!
Brainmorf Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, stefanos_p είπε Καλησπέρα, Έχει κάνει κάποιος αγορά συγκεκριμένου iphone από public? Γενικά ποια η γνώμη σας? Έσπασε το 12pro μου και σκέφτομαι για αγορά ενός refurbished (xr,xs) ώστε να το χρησιμοποιήσω για ένα χρονικό διάστημα και στην συνέχεια να μείνει ως εφεδρεία. Ευχαριστώ! Το συγκεκριμένο όχι , αλλά πρίν κάτι μήνες είχα αγοράσει το 6. Αν ήταν ποιο οικονομικά , ίσως να αγόραζα άλλο ένα για να έχω και αυτό το λειτουργικό σύστημα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από Brainmorf
SeNNinhA Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μια χαρα ειναι τα refurbished αλλα συνήθως οι τιμές τους Ελλαδα ειναι υψηλές. Γιατι πρεπει να συνυπολογίσεις ότι δεν θα εχουν καινουργια μπαταρια τα περισσοτερα και θα εχεις 6 μηνες εγγυηση και παιζει να ειναι και ανοιγμενα. Για να κερδίσεις πόσο? Εαν ειναι σεβαστο ποσό το συζητάμε. Εαν ειναι για ενα 20-25% τοτε προσωπικά ούτε που το σκέφτομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα