nickvas19 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 καλησπέρα.... ψάχνω ένα αθόρυβο μικρό ups ....που να μην κανει θορυβο με τα ανεμηστηρακια του γτ θα ναι στο δωματιο που κοιμαμαι και να μην κανει ηχο οταν πεφτει το ρευμα. Θα είναι συνδεμένο σε Μακ μίνι και η διαρκεια που με νοιάζει θέλω να ναι το πολύ 5λ. ίσα ίσα για τα απότομα κλείσε άνοιξε που κάνει η δεη. έψαξα κάποια στο Ίντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι που να με ικανοποιεί. ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 1 hour ago, nickvas19 said: καλησπέρα.... ψάχνω ένα αθόρυβο μικρό ups ....που να μην κανει θορυβο με τα ανεμηστηρακια του γτ θα ναι στο δωματιο που κοιμαμαι και να μην κανει ηχο οταν πεφτει το ρευμα. Θα είναι συνδεμένο σε Μακ μίνι και η διαρκεια που με νοιάζει θέλω να ναι το πολύ 5λ. ίσα ίσα για τα απότομα κλείσε άνοιξε που κάνει η δεη. έψαξα κάποια στο Ίντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι που να με ικανοποιεί. ευχαριστώ. στα apc δεν ειδες?σε πολλα τα συνδεεις με usb και μπορεις να απενεργοποιησεις απο το Power chute το να κανει μπιπ οταν κοπει το ρευμα.θα κανει σιγουρα μπιπ οταν φτασει στα τελευταια η μπαταρια αλλα εσυ μπορεις να εχεις βαλει να κανει αυτοματο shut down το mac πριν εξαντλησει την μπαταρια.
nickvas19 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 ναι για μέγεθος εννοώ δεν βρήκα κάτι μικρό...
Diavolos666 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Αυτό με τον ήχο είναι το δύσκολο να βρεις, σχεδόν όλα τα μικρά κάνουν ήχο και στα περισσότερα δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρέσεις τον ήχο.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 2 hours ago, nickvas19 said: ναι για μέγεθος εννοώ δεν βρήκα κάτι μικρό... δεν τα λες και μεγαλα τα apc.Μην περιμενεις να βρεις πολυ μικρα.υπαρχει μια μπαταρια μεσα που πιανει ενα χ χωρο. 48 minutes ago, Diavolos666 said: Αυτό με τον ήχο είναι το δύσκολο να βρεις, σχεδόν όλα τα μικρά κάνουν ήχο και στα περισσότερα δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρέσεις τον ήχο. για αυτο ειπα για το apc
nickvas19 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 είμαι ανάμεσα σε δυο τελικά. στο APC Back UPS Pro και στο γνωστό CyberPower CP550EPFCLCD. διάβασα καπου το cyberpower σε avr test παει 260v. που το θεωρω τραγικο καπως. έψαξα για το apc αλλά δεν βρήκα κάτι. έχει κανείς άποψη;
lneam Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Αυτό με τον ήχο είναι το δύσκολο να βρεις, σχεδόν όλα τα μικρά κάνουν ήχο και στα περισσότερα δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρέσεις τον ήχο. ξεβιδωνεις το καπακι και τοποθετης στο buzzer ενα αυτοτολλητο
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 6 hours ago, nickvas19 said: είμαι ανάμεσα σε δυο τελικά. στο APC Back UPS Pro και στο γνωστό CyberPower CP550EPFCLCD. διάβασα καπου το cyberpower σε avr test παει 260v. που το θεωρω τραγικο καπως. έψαξα για το apc αλλά δεν βρήκα κάτι. έχει κανείς άποψη; τα μικρα apc δεν εχουν fan. στα smart υπαρχει φαν που δεν ακουγεται και λειτουργει μονο On battery αλλα αυτα ειναι αλλη κατηγορια.αν το μοντελο που θες να παρεις συνδεεται με Usb/serial με το Pc τοτε μπορεις να παιξεις με το προγραμμα το Power chute που σε αφηνει να ρυθμισεις ποτε θα παιζει το avr ποτε θα κλεισει το Ups<αν θα κανει μπιπ κτλ κτλ το αναφερει σαν Data port στο πισω μερος και μπορει να ειναι και ethernet πλεον
lneam Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 χωρις να γνωριζω το κοστος, να προσθεσω στις πιθανες τεχνικες προδιαγραφες για την επιλογη ups και τις μπαταριες λιθιου πολλα τα θετικα
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 3 minutes ago, lneam said: χωρις να γνωριζω το κοστος, να προσθεσω στις πιθανες τεχνικες προδιαγραφες για την επιλογη ups και τις μπαταριες λιθιου η apc βγαζει απο default αλλα τα κοστολογια ειναι .....λιγο ακριβα . παντα για ετοιμη λυση και οχι να τις αλλαξει ο χρηστης τις μπαταριες χωρις να εχει φτιαχτει το ups να παιζει με Li-ion. στα apc οσο ειδα ειναι απο την σειρα smart και πανω.
nickvas19 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ωστόσο αυτό που ρώτησα και έχει σημασία σε ένα ups για το avr ειναι ποτε βαζει την μπαταρια. Διάβασα ότι το cyberpower φτανει στα 260 και τοτε ενεργοποιει την μπαταρια. οποτε μου λες οτι μπορω να το αλλαξω εγω;
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Just now, nickvas19 said: ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ωστόσο αυτό που ρώτησα και έχει σημασία σε ένα ups για το avr ειναι ποτε βαζει την μπαταρια. Διάβασα ότι το cyberpower φτανει στα 260 και τοτε ενεργοποιει την μπαταρια. οποτε μου λες οτι μπορω να το αλλαξω εγω; στα apc το smart που ειχα θυμαμαι που μπορουσες να πειραξεις ολα τα ορια.ποτε παει on battery στο high ποτε στο low ποτε στο avr κτλ.απλα ειχα apc smart. δες το manual τι υποστηριζει το back up και βεβαια να εχει interface διασυνδεσης με pc
nickvas19 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 πήρα το προ αλλά ξενέρωσα. κάνει ένα ζζζζζζ το οποίο εδώ που μένω έχει τρομερή ησυχία και με ενοχλεί παραπολυ. την πάτησα. 1
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 34 minutes ago, nickvas19 said: πήρα το προ αλλά ξενέρωσα. κάνει ένα ζζζζζζ το οποίο εδώ που μένω έχει τρομερή ησυχία και με ενοχλεί παραπολυ. την πάτησα. το ζζζζζ ειναι οσο ξερω το πηνιο,μετασχηματιστης οτι στο καλο εχει μεσα και δυσκολο να μην κανει τετοιο θορυβο ενα ups
Damned7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Πήρα και εγώ ένα APC Pro 900 αλλά έχει coil whine όπως όλη η σειρά Prο με κακής ποιότητας σε μετασχηματιστες και πυκνωτές . Το έκανα επιστροφή την επόμενη μέρα. Έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα APC καμία σχέση με τα παλιά μοντέλα. Και όχι δεν έχουν όλα το UPS coil whine.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα