giorgos1966 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, poulinos είπε για να δουμε αν φταιει αυτο ή αν φταιει κατι αλλο.εκτος αν πραγματι δεν μπορει να βγαλει τοσο ρευμα. ο black ειναι 7200 αντιθετα με καποιους green που ειναι 5400. τον ακους τον δισκο να κανει spin up κανονικα? Oxι τιποτα δε κανει με την παρεχόμενη συνδεσμολογία.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 2 minutes ago, giorgos1966 said: Oxι τιποτα δε κανει με την παρεχόμενη συνδεσμολογία. παραξενο. ενα spin up θα πρεπε να το νιωθες στον δισκο. σε αλλη usb να υποθεσω δοκιμασες σωστα?
giorgos1966 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, poulinos είπε παραξενο. ενα spin up θα πρεπε να το νιωθες στον δισκο. σε αλλη usb να υποθεσω δοκιμασες σωστα? Ολα τα εκανα. Και σε αλλη θυρα δοκίμασα και αλλους 2 δισκους που εβαλα, τίποτα. Τσαι....
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 9 minutes ago, giorgos1966 said: Ολα τα εκανα. Και σε αλλη θυρα δοκίμασα και αλλους 2 δισκους που εβαλα, τίποτα. Τσαι.... τοτε κανε αυτο με το ρευμα για να δουμε εκτος αν εχεις δισκο απο λαπτοπ.
giorgos1966 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, poulinos είπε τοτε κανε αυτο με το ρευμα για να δουμε εκτος αν εχεις δισκο απο λαπτοπ. Όταν γυρίσω σπίτι θα το κάνω. Όχι δεν έχω δίσκο από laptop. Και οι τρεις δίσκοι που έβγαλα από το pc δουλεύανε κανονικά. Με αυτό το ρημαδι που αγόρασα δεν δουλεύουν.... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από giorgos1966
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 2 minutes ago, giorgos1966 said: Όταν γυρίσω σπίτι θα το κάνω. Όχι δεν έχω δίσκο από laptop. Και οι τρεις δίσκοι που έβγαλα από το pc δουλεύανε κανονικά. Με αυτό το ρημαδι που αγόρασα δεν δουλεύουν.... tote κανε αυτο με το τροφοδοτικο που αναφερθηκε να δωσεις ρευμα απο το pc σου 1
hp8 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, giorgos1966 είπε Οχι δεν εχω laptop. PC εχω και εγω. ok δες Spoiler
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 2 hours ago, hp8 said: ok δες Hide contents τον ειδε τωρα?σωστα τα εχεις συνδεσει.απο οτι ειδα πηρες το ρευμα απο εναν αλλον δισκο. αν δεν τον βλεπει πηγαινε στο disk management να δεις αν εχει το δισκο εκει και απλα μηπως δεν εχει κανει assign το γραμμα στον δισκο.ή θα πρεπει να τον βλεπεις και στο device manager.
giorgos1966 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, poulinos είπε τον ειδε τωρα?σωστα τα εχεις συνδεσει.απο οτι ειδα πηρες το ρευμα απο εναν αλλον δισκο. αν δεν τον βλεπει πηγαινε στο disk management να δεις αν εχει το δισκο εκει και απλα μηπως δεν εχει κανει assign το γραμμα στον δισκο.ή θα πρεπει να τον βλεπεις και στο device manager. Έχω μπλέξει με μια δουλειά φίλε μου και θα αργήσω μάλλον να γυρίσω σπίτι. Αύριο με καθαρό μυαλό θα κάνω μια απόπειρα να δω τι θα κάνει και θα ενημερώσω.
lneam Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, poulinos είπε τον ειδε τωρα?σωστα τα εχεις συνδεσει. προφανως ... αφου αυτος ο χρηστης (hp8) προσπαθει να βοηθησει τον (giorgos1966) 2
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 15 minutes ago, lneam said: προφανως ... αφου αυτος ο χρηστης (hp8) προσπαθει να βοηθησει τον (giorgos1966) oops.οποτε υπομονη να μας απαντησει ο Ts. 1 hour ago, giorgos1966 said: Έχω μπλέξει με μια δουλειά φίλε μου και θα αργήσω μάλλον να γυρίσω σπίτι. Αύριο με καθαρό μυαλό θα κάνω μια απόπειρα να δω τι θα κάνει και θα ενημερώσω. οκ σε μπερδεψα με τον αλλον και νομιζα οτι το εκανες. 1
hp8 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 υπάρχουν κάποιοι sata δίσκοι που η ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων αλλάζει με jumper και συνεργάζονται με τις αργες ταχύτητες του usb Δες αν εχει και ο δικος σου και δοκίμασε 1
giorgos1966 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 21 ώρες πριν, hp8 είπε υπάρχουν κάποιοι sata δίσκοι που η ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων αλλάζει με jumper και συνεργάζονται με τις αργες ταχύτητες του usb Δες αν εχει και ο δικος σου και δοκίμασε Οxι απ΄οτι ειδα δεν εχει φιλε μου.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 τελικα τι εγινε?επαιξε με τροφοδοσια απο το pc? On 05/04/2023 at 20:29, giorgos1966 said: Έχω μπλέξει με μια δουλειά φίλε μου και θα αργήσω μάλλον να γυρίσω σπίτι. Αύριο με καθαρό μυαλό θα κάνω μια απόπειρα να δω τι θα κάνει και θα ενημερώσω.
giorgos1966 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 55 λεπτά πριν, poulinos είπε τελικα τι εγινε?επαιξε με τροφοδοσια απο το pc? Ελα φιλε μου εχω μπλέξει....Περιμένω τον γιο μου να ερθει για Πασχα και να το κανει αυτος. θα ενημερώσω, ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα