Xelononinjaki Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω αερατο ατμοποιητη (νoopoo drag x) και ήθελα να πάρω να φτιάξω μόνος μου υγρό αναπλήρωσης.Αυτο που με "προβληματίζει" με κάποια flavour shots,είναι λ.χ πως έχουν άρωμα 30ml(pg)κ η πληρότητα τους είναι 60 ml. Κατά πόσο θα ναι δυσάρεστη η εμπειρία εφ όσον δεν μπορει να έχει το μείγμα παραπάνω από 50% vg? Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από Xelononinjaki
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 καλησπερα μαν, αρχικα υπαρχει νημα παρακατω σε οτι αφορα το ηλεκτρονικο τσιγαρο.. οσον αφορα τν ερωτηση σου, δεν υπαρχει θεωρω δυσαρεστο κ ευχαριστω. στην πραγματικοτητα ειναι σε τι περιεκτικοτητα vg / pg εχεις συνηθησει να κανεις. υποθετω το 50-50 υγρο θα το βαλεις σε "τσιγαρισιο" ατμοποιητη; γτ νμζ αν εισαι με πνευμονικο, παιζει να τα ρουφηξεις ολα
Xelononinjaki Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε καλησπερα μαν, αρχικα υπαρχει νημα παρακατω σε οτι αφορα το ηλεκτρονικο τσιγαρο.. οσον αφορα τν ερωτηση σου, δεν υπαρχει θεωρω δυσαρεστο κ ευχαριστω. στην πραγματικοτητα ειναι σε τι περιεκτικοτητα vg / pg εχεις συνηθησει να κανεις. υποθετω το 50-50 υγρο θα το βαλεις σε "τσιγαρισιο" ατμοποιητη; γτ νμζ αν εισαι με πνευμονικο, παιζει να τα ρουφηξεις ολα Ναι για πνευμονικό και κοιταγα τη σειρά από philotimo αλλά όλα είναι 30/60ml,Παρ ότι είχα πάρει έτοιμο μια φορά δεν ξέρω αν αξίζει σ αυτό το modaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα