Gatilaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Αρχικα εαν το θεμα ειναι σε λαθος σημειο ας το μετακινησει καποιος mod. Φιλοι καλησπερα, Στην εταιρεια που εργαζομαι(μικρη εταιρεια) εχουμε εναν NTRIP windows server για να συνδεονται οι πελατες μας,εμεις μονο απλα συντηρουμε και προσθετουμε account στη database του σερβερ.Το τελευταιο μηνα περιπου ο σερβερ κατα τις ωρες αιχμης,9-16:00 δεχεται συνεχως brute force επιθεσεις απο ip που εντοπιζονται σε Ρωσια,Κροατια,Ουκρανια κλπ(βεβαια με τοσα reroute που θα εχουν κανει απλα υποθετουμε) με αποτελεσμα να floodαρει ο σερβερ και να μην ανταποκρινεται.Προσθετουμε καθε φορα τις IP χειροκινητα στο firewall αλλα κατι τετοιο και δεν μπορει να γινει ανα πασα ωρα και στιγμη και 2ον εαν κολλησει θελουμε καμποση ωρα να ξανα τρεξει και οποιος βρισκεται εξω και θελει να δουλεψει δεν εχει αυτη την πολυτελεια του χρονου.Η ερωτηση μου ειναι εαν μπορουμε να κανουμε κατι πιο αποτελεσματικο γιατι εχει αρχισει να επηρεαζει εν μερει και τα εσοδα τις επιχειρησης. Υ.Γ. ο σερβερ φιλοξενειται απο εταιρια εκτος Ευρωπης(καπου στην Κινα εαν δεν κανω λαθος)
greekfragma Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Πόσα πληρώνετε για το κινέζικο σερβερ ανά μήνα ή ανά έτος; αν θες γράψε και την εταιρία του server
Gatilaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, greekfragma είπε Πόσα πληρώνετε για το κινέζικο σερβερ ανά μήνα ή ανά έτος; αν θες γράψε και την εταιρία του server Ποσα πληρωνουμε δεν ξερω γιατι δεν ασχολουμαι κιολας με αυτο το κομματι,η εταιρια ειναι η Contabo
greekfragma Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 19 minutes ago, Gatilaras said: Ποσα πληρωνουμε δεν ξερω γιατι δεν ασχολουμαι κιολας με αυτο το κομματι,η εταιρια ειναι η Contabo πρέπει να μάθεις σε τι συνδρομή είσαι για να δούμε τι γίνεται με τις παροχές ασφαλείας του server. αν είσαι στο φθηνό πακέτο πάντως με 6ευρώ το μήνα δε μου κάνει εντύπωση που έχετε προβλήματα. Δε θεωρείται και καμιά σοβαρή εταιρία σε σχέση με άλλες π.χ. Hetzner καλό είναι να μιλήσεις με αυτόν που διαχειρίζεται το κομμάτι του server και τις ρυθμίσεις αλλά και την επικοινωνία με την Contabo.
kormos Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 25 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Ποσα πληρωνουμε δεν ξερω γιατι δεν ασχολουμαι κιολας με αυτο το κομματι,η εταιρια ειναι η Contabo Εγώ γιατί ήξερα ότι η εταιρεία αυτή είναι Γερμανική;
Gatilaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, kormos είπε Εγώ γιατί ήξερα ότι η εταιρεία αυτή είναι Γερμανική; Δικο μου λαθος,η contabo ειναι γερμανική οντως. 3 ώρες πριν, greekfragma είπε πρέπει να μάθεις σε τι συνδρομή είσαι για να δούμε τι γίνεται με τις παροχές ασφαλείας του server. αν είσαι στο φθηνό πακέτο πάντως με 6ευρώ το μήνα δε μου κάνει εντύπωση που έχετε προβλήματα. Δε θεωρείται και καμιά σοβαρή εταιρία σε σχέση με άλλες π.χ. Hetzner καλό είναι να μιλήσεις με αυτόν που διαχειρίζεται το κομμάτι του server και τις ρυθμίσεις αλλά και την επικοινωνία με την Contabo. Δεν νομιζω οτι ειναι το φθηνο πακέτο αλλα θα ενημερωσω γιατι τρεχουμε σα μλκες καθε φορα να μπλοκάρουμε ip χειροκινητα μεσω firewall κ πάει λέγοντας.
kormos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Gatilaras είπε Δικο μου λαθος,η contabo ειναι γερμανική οντως. Δεν νομιζω οτι ειναι το φθηνο πακέτο αλλα θα ενημερωσω γιατι τρεχουμε σα μλκες καθε φορα να μπλοκάρουμε ip χειροκινητα μεσω firewall κ πάει λέγοντας. Έχετε μιλήσει μαζί τους για το θέμα αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα