Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και καλο Πασχα με υγεια πανω απο ολα

Αδερφια τελευταια δεν μπορω να μετατρέψω απο το youtube.σε pm3 κανω επικολληση σε δυο σελιδες που τα κανουν και μου πεταει αυτο το μηνυμα ξερει κανεις σας τι να κανω σας ευχαριστω ολους

2023-04-01_151955.png

• Λύση
Δημοσ.

χρησιμοποιησε αλλη σελιδα

Στις 1/4/2023 στις 3:31 ΜΜ, eykairiakiassal είπε

Καλησπερα σε ολους και καλο Πασχα με υγεια πανω απο ολα

Αδερφια τελευταια δεν μπορω να μετατρέψω απο το youtube.σε pm3 κανω επικολληση σε δυο σελιδες που τα κανουν και μου πεταει αυτο το μηνυμα ξερει κανεις σας τι να κανω σας ευχαριστω ολους

2023-04-01_151955.png

Δημοσ.

μονο με το Μοζιλα δουλευουν ολες οι σελιδες

31 λεπτά πριν, eykairiakiassal είπε

μονο με το Μοζιλα δουλευουν ολες οι σελιδες

δεν ανοιγει καμια μηχανη αλλη στο google θελει καποια ρυθμιση αλλα δεν ξερω που και πώς 

Δημοσ.

poulinos Το ξερω φιλε μ σε ευχαριστω πολυ μονο με Μοζιλα τα ανοιγει ολα κατι θελει ρύθμιση στο google 

Στις 5/4/2023 στις 4:29 ΜΜ, poulinos είπε

Το ξερω χρονια και αυτο αλλα μονο στο Μοζιλα ανοιγει και αυτο θελει μαλλον καποια ρυθμιση το google

Δημοσ.
On 06/04/2023 at 21:49, eykairiakiassal said:

poulinos Το ξερω φιλε μ σε ευχαριστω πολυ μονο με Μοζιλα τα ανοιγει ολα κατι θελει ρύθμιση στο google 

Το ξερω χρονια και αυτο αλλα μονο στο Μοζιλα ανοιγει και αυτο θελει μαλλον καποια ρυθμιση το google

σβησε τον google chrome και ξανακανε επανεγκατασταση.εναλλακτικα δες αν εχει μεσα να σου σβησει το profile στον google chrome (δηλαδη με καποιο τροπο να κανει factory defaults ο browser).

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει να προτείνει κανείς κάποιο firefox addon που να μπορούμε να κατεβάζουμε το βίντεο(Mp4) ή τον ήχο(Mp3) του κάθε βίντεο?

Αν είναι δυνατόν και εύκολο στη χρήση γιατί είναι για μεγάλο άνθρωπο.

Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει τα άπειρα(Easy youtube downloader, youtube to mp3, downthemall, video downloadhelper μερικά από αυτά) αλλά μετά από λίγο καιρό σταματάνε να δουλεύουν ακόμα και αν έχεις την τελευταία τους έκδοση.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 06/05/2023 at 00:09, Paragontas-x said:

Έχει να προτείνει κανείς κάποιο firefox addon που να μπορούμε να κατεβάζουμε το βίντεο(Mp4) ή τον ήχο(Mp3) του κάθε βίντεο?

Αν είναι δυνατόν και εύκολο στη χρήση γιατί είναι για μεγάλο άνθρωπο.

Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει τα άπειρα(Easy youtube downloader, youtube to mp3, downthemall, video downloadhelper μερικά από αυτά) αλλά μετά από λίγο καιρό σταματάνε να δουλεύουν ακόμα και αν έχεις την τελευταία τους έκδοση.

δεν ειναι add on αλλα πιο ευκολο δεν γινεται.

https://ytmp3.nu/4r5/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι να μην το σταματήσουν μελλοντικά γιατί έχω δοκιμάσει και άλλα παρόμοια addon/λινκς και μετά από μερικούς μήνες λειτουργίας έκλεισαν.

Και ενώ δείχνει ότι μπορείς να επιλέξεις να κατεβάσει ολόκληρο το βίντεο δεν το κάνει.

Δημοσ.
1 minute ago, Paragontas-x said:

Το θέμα είναι να μην το σταματήσουν μελλοντικά γιατί έχω δοκιμάσει και άλλα παρόμοια addon/λινκς και μετά από μερικούς μήνες λειτουργίας έκλεισαν.

το καταλαβαινω.και εγω ειχα πετυχει διαφορα και μετα σταματησαν να παιζουν αλλα αυτο μπορει να συμβει ακομα και σε add on.Καποιοι τα αναβαθμιζουν αλλα αλλοι δεν ασχολουνται . παντως αυτο μαρεσει πολυ γιατι ειναι απλο.σε καποια αλλα εχω βαρεθει να ανοιγουν 800 Pop ups.

Δημοσ.
Just now, Paragontas-x said:

Αν έχεις κάποιο adblock δεν ανοίγει τίποτα.

Δοκίμασε να βάλεις κάποιο adblock όπως π.χ. το ublock origin.

ισχυει αλλα δεν με πειραζει.σπανια θα κανω convert οποτε δεν ασχολουμαι να βαλω Pop up blocker. πχ σημερα ετυχε να κατεβασω 9-10 songs μετα απο 2 μηνες. αλλα ναι με ενα ad block θα ηρεμουσα.το συγκεκριμενο site που εβαλα ανοιγει μονο ενα Pop up.καποια αλλα ανοιγαν και παραπανω και αν ταεκλεινες γρηγορα σου εβγαζε error οταν πηγαινες να κανεις convert το τραγουδι.

Δημοσ.
Just now, Paragontas-x said:

Βάλε ένα ad block και θα βρεις την υγειά σου γενικότερα στα pop up windows οποιουδήποτε internet browser.

ναι το καταλαβαινω αλλα τα περισσοτερα sites που μπαινω δεν εχουν Pop ups. για ενα δυο sites απλα τα κλεινω.μικρο το κακο.

οπως και στο Utube δεν εχω βαλει add on να κοβει διαφημισεις.

εχω βαλει σε φιλο αλλα οχι σε εμενα :P

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ έχω βάλει την ηλικία μου κανονικά(Που είμαι πολύ άνω των 18 ετών), σε μερικά βίντεο μου βγάζει να εισάγω κάρτα τράπεζας ή να στείλω έγγραφα για επαλήθευση ηλικίας.

Γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος επαλήθευσης της ηλικίας πέρα από το να βάλεις μια κάρτα ή να στείλεις ένα έγγραφο σου όπως η ταυτότητα σου???

Και δεν με αφήνει να βάλω και τη visa κάρτα σαν επαλήθευση ηλικίας ο λογαριασμός youtube που άνοιξα τώρα.

Γιατί?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...