absolom Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Καλησπέρα Δεν μπορώ να καταλάβω πως να συνδέσω τα 7.1 ηχεία μου στην asrock b450 pro 4 rev 2 ,οι έξοδοι ήχου της μητρικής είναι Line in, front speaker, microphone ενώ το 7,1 έχει μαύρο, πράσινο, πορτοκαλί, Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ πολύ
TopCLR Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Στο manual της μητρικής γράφει (σελίδα 10): **Function of the Audio Ports in 7.1-channel Configuration: Port Function Light Blue (Rear panel) Rear Speaker Out Lime (Rear panel) Front Speaker Out Pink (Rear panel) Central /Subwoofer Speaker Out Lime (Front panel) Side Speaker Out
absolom Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) τα ηχεια μου ειναι 3 βυσματα ,οπως και να τα συνδεσω πισω μονο 2 ακουγονται, μπροστα ειναι μονο δυο υποδοχες μαυρες μια για ακουστικα και μια για μικροφωνο Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από absolom
TopCLR Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Με τρία βύσματα και 7.1 ήχος πως γίνεται; Μήπως έχεις ηχεία 5.1 και έχεις μόνο τρία βύσματα; Οι μπροστά υποδοχές πάντα είναι δύο αλλά το χρώμα είναι μαύρο επειδή είναι μέρος του κουτιού (λίγα κουτιά τις έχουν με τα χρώματα που πρέπει). Οι οδηγίες που δίνει εννοούν την μπροστινή έξοδο για τα ακουστικά. Μέσα από το πρόγραμμα της κάρτας ήχου (λογικά το realtek audio console) έβαλες την ρύθμιση για το πόσα ηχεία έχεις (παράδειγμα: 2 στερεοφωνικά, 4 τετραφωνικά, 5.1, 7.1 κλπ); Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από TopCLR
absolom Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, TopCLR είπε Με τρία βύσματα και 7.1 ήχος πως γίνεται; Μήπως έχεις ηχεία 5.1 και έχεις μόνο τρία βύσματα; Οι μπροστά υποδοχές πάντα είναι δύο αλλά το χρώμα είναι μαύρο επειδή είναι μέρος του κουτιού (λίγα κουτιά τις έχουν με τα χρώματα που πρέπει). Οι οδηγίες που δίνει εννοούν την μπροστινή έξοδο για τα ακουστικά. Μέσα από το πρόγραμμα της κάρτας ήχου (λογικά το realtek audio console) έβαλες την ρύθμιση για το πόσα ηχεία έχεις (παράδειγμα: 2 στερεοφωνικά, 4 τετραφωνικά, 5.1, 7.1 κλπ); δεν εκανα εγω την εγκατασταση .το εφτιαξε φιλος, δεν το βρισκω στο συστημα το realtek audio console αρα στη σελιδα της μητρικης κατεβαζω και κανω εγκατασταση τον realtek high definition audio driver? 7 ηχεια +το sub οπως και να τα συνδεσω στην επιλογη της καρτας ηχου φαινεται μονο μια επιλογη , στερεοφωνικα ηχεια Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από absolom
TopCLR Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μετά την εγκατάσταση των οδηγών τα Windows 10 κατεβάζουν μόνα τους και εγκαθιστούν το realtek audio console. Αναφορά σε κείμενο Realtek high definition audio driver ver:9038.1_UAD_WHQL_RTK This download contains only the driver package, the Realtek Audio Control will be downloaded via Microsoft store when an internet connection is available. [Please refer to FAQ] Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με πολυκάναλο σύστημα, αυτό που ξέρω είναι πως τα βύσματα έχουν από 2 ηχεία το καθένα (= 3 βυσματα το 5.1, 4 βυσματα το 7.1) με "καρφιά" τριών επαφών (= 2 κανάλια/ηχεία). Όπως και έτσι δείχνουν οι οδηγίες από το manual της μητρικής σου. Απορώ πως τα δικά σου 7.1 ηχεία έχουν μόνο τρία βύσματα. Αν περιέργως είναι καρφιά με 4 επαφές μάλλον δεν θα μπορείς να βγάλεις άκρη με τις συνδέσεις πάνω στην μητρική. Κοίταξε τις οδηγίες/manual των ηχείων. Δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω. 1
absolom Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, TopCLR είπε Μετά την εγκατάσταση των οδηγών τα Windows 10 κατεβάζουν μόνα τους και εγκαθιστούν το realtek audio console. Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με πολυκάναλο σύστημα, αυτό που ξέρω είναι πως τα βύσματα έχουν από 2 ηχεία το καθένα (= 3 βυσματα το 5.1, 4 βυσματα το 7.1) με "καρφιά" τριών επαφών (= 2 κανάλια/ηχεία). Όπως και έτσι δείχνουν οι οδηγίες από το manual της μητρικής σου. Απορώ πως τα δικά σου 7.1 ηχεία έχουν μόνο τρία βύσματα. Αν περιέργως είναι καρφιά με 4 επαφές μάλλον δεν θα μπορείς να βγάλεις άκρη με τις συνδέσεις πάνω στην μητρική. Κοίταξε τις οδηγίες/manual των ηχείων. Δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω. δεν ειχε περασμενο τον οδηγο της realtek , τωρα που τον κατεβασα και εκανα εγκατασταση μπηκα στο realtek audio console και τα ειδε ολα τα ηχεια , μαλλον τα βλεπει 5.1, μου αρεσει που πληρωσα κι ολας για εγκατασταση , δεν ξερω τι παιζει με τα βυσματα ειναι σε δυπροσιτο σημειο για να τα τσεκαρω ευχαριστω πολυ
TopCLR Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Στις 1/4/2023 στις 6:34 ΜΜ, absolom είπε μου αρεσει που πληρωσα κι ολας για εγκατασταση Σε όλες τις δουλειές υπάρχουν "μάστορες με @ρχ...α" και επίσης "@ρχ...α μάστορες"! Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό πολλοί τείνουν προς την δεύτερη κατηγορία! 1
Πέτρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Στις 1/4/2023 στις 2:48 ΜΜ, absolom είπε Καλησπέρα Δεν μπορώ να καταλάβω πως να συνδέσω τα 7.1 ηχεία μου στην asrock b450 pro 4 rev 2 ,οι έξοδοι ήχου της μητρικής είναι Line in, front speaker, microphone ενώ το 7,1 έχει μαύρο, πράσινο, πορτοκαλί, Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ πολύ Το ακριβές μοντέλο των ηχείων?
absolom Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Πέτρος είπε Το ακριβές μοντέλο των ηχείων? νομιζω creative inspire t7900
Πέτρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, absolom είπε νομιζω creative inspire t7900 Σύμφωνα με το manual τους, πρέπει να έχεις 4 καλώδια από το γουφερ προς τη μητρική. Τα 3 πίσω, στα χρωματιστά και ένα ακόμα στο front panel. Ρίξε μια ματιά μήπως δεν βλέπεις σωστά κάτι.
absolom Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Σύμφωνα με το manual τους, πρέπει να έχεις 4 καλώδια από το γουφερ προς τη μητρική. Τα 3 πίσω, στα χρωματιστά και ένα ακόμα στο front panel. Ρίξε μια ματιά μήπως δεν βλέπεις σωστά κάτι. οκ θα το κυταξω ,απλα ειναι λιγο δυσκολο λογω του γραφειου , που υπαρχουν 2 pc και 2 συστηματα ηχου ενα 5.1 και το 7.1 καπου θα μου εχει ξεφυγει ενα καλωδιο , μαλλον γιατι δεν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω 4 βυσματα 1
absolom Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2023 στις 7:43 ΜΜ, TopCLR είπε Σε όλες τις δουλειές υπάρχουν "μάστορες με @ρχ...α" και επίσης "@ρχ...α μάστορες"! Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό πολλοί τείνουν προς την δεύτερη κατηγορία! ελεος απο τοτε που εβαλα τον realtec audio driver απο το site της μητρικης μου εχει συμβει να κλεινει ο υπολογιστης οταν παει να μπει στα windows ,στην δευτερη εκκινηση ξεκιναει κανονικα, ειναι να τρελενεσαι Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από absolom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα