Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα θελω λιγο βοηθεια. 
Θελω να ασχοληθω με προγραμματισμο και web developer και θελω να μου πειτε αν  με το pc που εχω θα μπορω προσωρινα να κανω οτι δουλεια αρχαριου χρειαζεται χωρις προβληματα και τι θα μπορουσα να αναβαθμισω προσωρινα μεχρι να παρω κατι καινουργιο. 

Eχω ενα παλιο Desktop που ειχα φτιαξει πριν καμια 10αρια χρονια με
CPU  Intel Core™ i5-3570 3,4 GHz   https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/65702/intel-core-i53570-processor-6m-cache-up-to-3-80-ghz/specifications.html
motherboard  Gigabyte
 GA-Z77X-UD3H https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z77X-UD3H-rev-10#ov 
Ram ddr3 4gb (Διπλες) 

και εναν ssd128 που τρεχουν τα windows.

Πχ αν εβαζα παραπανω μνημη 16gb  και εναν ssd ακομα . 

Μετα θελω να μου πειτε αν βολευει περισοτερο να εχεις για να δουλευεις ενα σταθερο pc για επαγγελματικη χρηση στο κομματι του web developer , παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν.
η ειναι καλυτερα ενα laptop απο θεμα φορητοτητας.

Επεξ/σία από dvlsakos
Δημοσ.

δεν εχεις θεμα,  εκτός αν θες να κάνεις τρελα render και να βάζεις 3d μες τις σελιδες σου, τα laptop εχουν μόνο φορητοτητα, μεγάλες οθόνες και μικρες θερμοκρασιες σταθερή απόδοση μόνο στα desktop 

αν πας και σε android dev. θες 16gb για να σηκώσεις και 1 vm με άνεση 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aris_ είπε

δεν εχεις θεμα,  εκτός αν θες να κάνεις τρελα render και να βάζεις 3d μες τις σελιδες σου, τα laptop εχουν μόνο φορητοτητα, μεγάλες οθόνες και μικρες θερμοκρασιες σταθερή απόδοση μόνο στα desktop 

αν πας και σε android dev. θες 16gb για να σηκώσεις και 1 vm με άνεση 

Οκ ευχαριστώ, εάν θέλω να προσθέσω ram πρέπει να είναι ίδια μάρκα η και μοντέλο για να τις βάλω όλες επάνω?

Δημοσ.

αν βρεις είναι το optimal

αν δεν βρεις να ταιριάζουν τα specs (mhz, cl κλπ )και λίγο καλύτερα , στην χειρότερη θα παίξουν χαμηλότερα πχ. από 1600 στα 1333 δεν χάθηκε ο κόσμος

σπανιότατα μου εχει τύχει να μην παίζουν καθόλου αλλά έχει συμβεί τις πας πίσω παίρνεις άλλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...