Προς το περιεχόμενο

Mini Pc - ACEMAGICIAN AM06 Pro (Ryzen 5 5600U, 16GB DDR4 (2x8GB) 3200Mhz, 512GB M2 2280 SSD, Windows 11 Pro) 264 € [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ενταξει μικρο το προβλημα με vga/dvi και φανταζομαι θα υποστιριζει αρκετες μνημες. Παντως για 266 ειναι πολυ καλο, το θεμα ειναι αν θα τα στειλουν η θα φαμε πακετο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimos15 είπε

ε ενταξει μικρο το προβλημα με vga/dvi και φανταζομαι θα υποστιριζει αρκετες μνημες. Παντως για 266 ειναι πολυ καλο, το θεμα ειναι αν θα τα στειλουν η θα φαμε πακετο

Εγώ θέλω να βάλω 2ο monitor αλλά και τα 2 που έχω είναι με hdmi (οπότε θα δείξει :unsure: ). Στο forum τους γράφουν αυτές (τις μνήμες) που δοκίμασαν οι χρήστες και δουλεύουν.  Στα 264-277, μια χαρά είναι. Εγώ πιστεύω ότι θα τα στείλουν. Και το tracking αργούν να το στείλουν.

• Like 1
Δημοσ.

Απάντησαν στο μέιλ μου ότι είχαν πρόβλημα στο website που αποκατασταθηκε και οι εγγραφές γίνονται κανονικά.  Οπότε προχωράμε ή βάζουμε όπισθεν με αυτά που διαβάζουμε;

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, thanosga είπε

Απάντησαν στο μέιλ μου ότι είχαν πρόβλημα στο website που αποκατασταθηκε και οι εγγραφές γίνονται κανονικά.  Οπότε προχωράμε ή βάζουμε όπισθεν με αυτά που διαβάζουμε;

https://www.insomnia.gr/forums/topic/809357-mini-pc-ace-magician-am06-pro-amd-ryzen-5-5600u-16gb-ddr4-3200-ram-512gb-nvme-ssd-windows-11-391-€/?do=findComment&comment=59737830

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που αναφέρθηκε που δεν μπορεί να παίξει με μετατροπείς VGA HDMI ισχύει;

Επεξ/σία από alexx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alexx είπε

Αφού γράφουν στο forum ότι δεν έχει το απαραίτητο IC / κύκλωμα, τότε θα ισχύει.

Είναι θέμα hardware.

Όσοι τους ενδιαφέρει και χρειάζονται αυτή τη δυνατότητα, καλύτερα να μην το ρισκάρουν.

Επεξ/σία από Aurumnus
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, alexx είπε

https://minipcunion.com/viewtopic.php?t=4124&sid=63f5acf9afe8e0b7356fae8e6cdcaae1

Στο τέλος απαντάνε:

"We have verified the supplier, the reason is that there is no relevant adapter on the motherboard, and IC needs to be added, and conversion is not supported at present; you can use a direct connection DP cable or a direct connection HDMI cable to connect to the device."

Με λίγα λόγια μόνο Display Port σε Display Port και HDMI σε HDMI. Προφανώς θα ισχύει και από USB-C σε USB-C (για video).

Το ίδιο πρόβλημα έχω με ένα HP mini pc στην δουλειά μου, με Intel i3. Δοκίμασα μετατροπέα από Display Port σε HDMI και ήταν σαν να μην υπήρχε. Με λίγο ψάξιμο, διάβασα για firmware update εν αναμονή. :unsure:

Ίσως και στο AceMagician να είναι κάτι παρόμοιο, αν όντως ισχύει αυτό το θέμα.

Επεξ/σία από specre
  • Like 2
Δημοσ.

Τελικά ενέδωσα και το αγόρασα με paypal και revolut , με την μετατροπή τελική τιμή 261,33 €. Ρε σεις με κάψατε εδώ μέσα θα ξαναμπώ στις προσφορές μετά από ένα εξάμηνο!!!!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thanosga είπε

Τελικά ενέδωσα και το αγόρασα με paypal και revolut , με την μετατροπή τελική τιμή 261,33 €. Ρε σεις με κάψατε εδώ μέσα θα ξαναμπώ στις προσφορές μετά από ένα εξάμηνο!!!!

Μάλλον επιασες ρεκόρ χαμηλότερης τιμής.

• Like 2
Δημοσ.

Εκανα μια αγορα για το φτηνοτερο ΑΚ1pro και ενω εχω πληρωσει δεν εχω λαβει αντιγραφο παραγγελειας. Μονο η ενημερωση για την πληρωμη απο paypal.
Πολυ αξιοπιστια φωναζει ολη η σελιδα. Εαν παραλαβουμε πιστευω οτι θα ειναι ενα μικρο θαυμα, εαν παραλαβουμε pc θα ειναι ακομη μεγαλυτερο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, safridia είπε

Εκανα μια αγορα για το φτηνοτερο ΑΚ1pro και ενω εχω πληρωσει δεν εχω λαβει αντιγραφο παραγγελειας. Μονο η ενημερωση για την πληρωμη απο paypal.
Πολυ αξιοπιστια φωναζει ολη η σελιδα. Εαν παραλαβουμε πιστευω οτι θα ειναι ενα μικρο θαυμα, εαν παραλαβουμε pc θα ειναι ακομη μεγαλυτερο.

Έχουν παραλάβει κάποιοι: https://www.insomnia.gr/forums/topic/809357-mini-pc-ace-magician-am06-pro-amd-ryzen-5-5600u-16gb-ddr4-3200-ram-512gb-nvme-ssd-windows-11-391-€-amazonde/?do=findComment&comment=59736891

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, specre είπε

Έχουν παραλάβει κάποιοι, που παραγγείλανε μέσω Amazon, όχι μέσω official site.

EDIT: έχουνε παραλάβει και από το site του κατασκευαστή (27/03 παραγγελία - 03/04 παραλαβή!)

Επεξ/σία από anashario
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, anashario είπε

Έχουν παραλάβει κάποιοι, που παραγγείλανε μέσω Amazon, όχι μέσω official site.

Όχι, κάνεις λάθος

Spoiler

edit:

Διευκρίνηση, η αγορά έγινε από το site του κατασκευαστή, όχι από το amazon. Μάλλον έπρεπε να το ποστάρω στο άλλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, safridia είπε

Ούτε σε μένα ήρθε αντίγραφο από το κατάστημά τους, αλλά στο paypal δείχνει ακριβώς όλα τα στοιχεία του mini pc. Κάτι είναι κι αυτό. Ελπίζω να το παραλάβουμε σύντομα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...