Προς το περιεχόμενο

Mini Pc - ACEMAGICIAN AM06 Pro (Ryzen 5 5600U, 16GB DDR4 (2x8GB) 3200Mhz, 512GB M2 2280 SSD, Windows 11 Pro) 264 € [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 ώρες πριν, dimos15 είπε

Να ρωτήσω κατι, εχει και sata connector για hdd?

Ναι δίνει ένα καλώδιο μετατροπέα. Μάλιστα δίνει κι ένα καλώδιο (μικρό) HDMI. :lol:

1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Ναι έχει.

Προσοχή νομιζω πως ο "τυπάς" σε αυτή τη φωτογραφία, το έβαλε ανάποδα στην υποδοχή της μητρικής.

Δείτε αυτό το βίντεο:

https://drive.google.com/file/d/118oZWRAS9j51cBtamcFlnAqF-gPyl_VX/preview

Επεξ/σία από specre
  • Like 1
Δημοσ.

υπάρχουν κάπου τα specifications του συγκεκριμένου box? Να ξέρουμε αν υπάρχει κάποια λιστα με συμβατες επώνυμες μνήμες και τα specs των M2 δισκων που υποστηριζει ωστε να τα αλλάξουμε?

Επίσης τι μάρκα ειχαν οι μνημες και ο δισκος σε οσους παρέλαβαν?

Το δικο μου έχει κολλησει στη Βουδαπέστη εδω και μέρες... Τουρισμό κάνει?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, specre είπε

Μόλις έσβησα τα windows 11 pro και πέρασα τα windows 10 pro. Όντως γίνονται activate χωρίς θέμα ;)

To format γιατί; Έβαλες NVMe?
Αν είναι εύκολο για πείτε μου, ταχύτητες του προεγκατεστημένου είπαμε 540Mb/s Read 480Mb/s Write
Σε NVMe πόσο πάει δηλαδή και επίσης πιο είναι το θεωρητικό όριο του PCIe Gen 3 και πιο του PCIe Gen 4?
Πάντως απ όσα βλέπω είναι πολύ θετικά και το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία για να στήσω αθόρυβο HTPC Media Player γενικών καθηκόντων. Μάλλον απλά θα προσθέσω ένα συμπληρωματικό παλιό 2.5SSD και τέλος.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Feigen είπε

Το δικο μου έχει κολλησει στη Βουδαπέστη εδω και μέρες... Τουρισμό κάνει?

Πασχα Καθολικων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Innersense είπε

To format γιατί; Έβαλες NVMe?
Αν είναι εύκολο για πείτε μου, ταχύτητες του προεγκατεστημένου είπαμε 540Mb/s Read 480Mb/s Write
Σε NVMe πόσο πάει δηλαδή και επίσης πιο είναι το θεωρητικό όριο του PCIe Gen 3 και πιο του PCIe Gen 4?
Πάντως απ όσα βλέπω είναι πολύ θετικά και το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία για να στήσω αθόρυβο HTPC Media Player γενικών καθηκόντων. Μάλλον απλά θα προσθέσω ένα συμπληρωματικό παλιό 2.5SSD και τέλος.

Όχι, δεν έβαλα NVMe. Δεν μπορούσα να συνηθίσω τα 11αρια και έτσι τα "ξέσκισα" εντελώς :P Δεν έκανα κάποια τεστ, αλλά το είχα για ώρες σε stream από F1TV σήμερα και δεν έκανε κιχ ούτε σε θόρυβο ούτε σε σπάσιμο εικόνας. Από ότι έχω διαβάσει (θεωρητικά) σε NVMe PCIe 3.0 πάει έως 3,500MB και σε NVMe PCIe 4.0 πάει έως 7,500MB. Φυσικά σε αυτό το μηχάνημα ο NVMe PCIe 4.0 θα πιάνει έως 3,500MB.

Κι εγώ απλά θα βάλω ένα 2.5 ssd ή hdd για αποθηκευτικό χώρο και αργότερα βλέπουμε B)

28 λεπτά πριν, Feigen είπε

υπάρχουν κάπου τα specifications του συγκεκριμένου box? Να ξέρουμε αν υπάρχει κάποια λιστα με συμβατες επώνυμες μνήμες και τα specs των M2 δισκων που υποστηριζει ωστε να τα αλλάξουμε?

Επίσης τι μάρκα ειχαν οι μνημες και ο δισκος σε οσους παρέλαβαν?

Δεν έχουν ακριβώς λίστα με specs και συμβατότητες. Είναι ας πούμε hit and run φάση (κινεζιές) :huh:. Εδώ είναι το forum τους όπου μπορείς να δεις για αυτά:

https://minipcunion.com/index.php?sid=b2e20b77fe6e039b310ed1f97bc2c5af

και μια φώτο από το δικό μου:

am06pro.jpg.4ed89ddbe23739c3af17f54fa9b552f0.jpg

Επεξ/σία από specre
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, specre είπε

Δεν μπορούσα να συνηθίσω τα 11αρια και έτσι τα "ξέσκισα" εντελώς

Εγω πήρα λαπτοπ με w11 και μου έσβησε τον driver της κάρτας γραφικών γιατι λεει ειναι ιός😅. Πως την παλεύει ο κόσμος με windows?

Σε nvme δεν νομίζω να δεις διαφορά απο pci3 σε pci4, χαμηλό latency χρειάζεται κυρίως .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, specre είπε

Δεν έχουν ακριβώς λίστα με specs και συμβατότητες. Είναι ας πούμε hit and run φάση (κινεζιές) :huh:. Εδώ είναι το forum τους όπου μπορείς να δεις για αυτά:

https://minipcunion.com/index.php?sid=b2e20b77fe6e039b310ed1f97bc2c5af

και μια φώτο από το δικό μου:

am06pro.jpg.4ed89ddbe23739c3af17f54fa9b552f0.jpg

Κινεζο-RAM;

8 ώρες πριν, specre είπε

Διέγραψα όλα τα partitions και μετά τα 10αρια έφτιαξαν τα δικά τους. Πιο πολύ χρόνο χρειάστηκαν τα windows updates και οι amd drivers, παρά η ίδια η εγκατάσταση.

Πολύ θετικό που δεν χάθηκε το key και τα Windows έγιναν αυτόματα activate. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε

Κινεζο-RAM;

Κινεζο-RAM & Κινεζο-SSD. Κινέζικο είναι, τι περίμενες να βάλουν οι Κινέζοι μέσα; :P

Δημοσ.

Καίγομαι να μάθω αν τελικά μπορεί να συνδεθεί με οθόνη που έχει VGA ή DVI. Το δοκίμασε κανείς από εσάς που το έχετε πάρει στα χέρια σας;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nokman είπε

Καίγομαι να μάθω αν τελικά μπορεί να συνδεθεί με οθόνη που έχει VGA ή DVI. Το δοκίμασε κανείς από εσάς που το έχετε πάρει στα χέρια σας;

Θα δοκιμάσω αύριο από DP σε HDMI. Λογικά αν δουλέψει έτσι, θα είναι οκ και με τα άλλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, specre είπε

Προσοχή νομιζω πως ο "τυπάς" σε αυτή τη φωτογραφία, το έβαλε ανάποδα στην υποδοχή της μητρικής.

Δείτε αυτό το βίντεο:

https://drive.google.com/file/d/118oZWRAS9j51cBtamcFlnAqF-gPyl_VX/preview

Το video είναι το σωστό, πρέπει να βλέπεις τη μπλε πλευρά, ανάποδα μπαίνει αλλά δεν δουλεύει.

Ο αντάπτορας DP-HDMI που θα δοκιμάσεις ξέρεις αν είναι active ή passive;

3 ώρες πριν, nokman είπε

Καλώδιο HDMI σε DVI και αντάπτορας HDMI σε VGA έδωσαν εικόνα για μια στιγμή που τα σύνδεσα. Δεν ξέρω για flickering καθώς τα έβγαλα αμέσως.

Επεξ/σία από dimath
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Είμαι και εγώ στην αναμονή παραλαβής και αναρωτιέμαι το εξής:
Αξίζει άραγε να ρίξω ένα 50άρικο και να πάρω αυτόν εδώ το δίσκο ώστε να αντικαταστήσω αμέσως αυτόν που φοράει;
https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-snv2s-1000g-nv2-1tb-nvme-pcie-gen4-x4-m2-2280-p-PER.346447

Το θέμα είναι, έχει κάποια αισθητή διαφορά στον μέσο χρήστη το 500MBs του μανίσιου δίσκου σε σχέση με το 3500+MB/s του Kingston;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, anashario είπε

Παιδιά καλημέρα. Είμαι και εγώ στην αναμονή παραλαβής και αναρωτιέμαι το εξής:
Αξίζει άραγε να ρίξω ένα 50άρικο και να πάρω αυτόν εδώ το δίσκο ώστε να αντικαταστήσω αμέσως αυτόν που φοράει;
https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-snv2s-1000g-nv2-1tb-nvme-pcie-gen4-x4-m2-2280-p-PER.346447

Το θέμα είναι, έχει κάποια αισθητή διαφορά στον μέσο χρήστη το 500MBs του μανίσιου δίσκου σε σχέση με το 3500+MB/s του Kingston;

Γιατι δεν δοκιμάζετε το μηχανημα ως εχει?

Εαν δειτε ότι εχετε οντως αναγκη τότε ψαχνετε για αναβαθμίσεις.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 6
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Γιατι δεν δομικμάζετε το μηχανημα ως εχει?

Εαν δειτε ότι εχετε οντως αναγκη τότε ψαχνετε για αναβαθμίσεις.

Συμφωνώ, αλλά ρωτάω επειδή δεν έχω εμπειρία στους SSD και την εξέλιξη τους και σκέφτηκα πως άμα είναι με ένα 50άρικο να δω άλλο σύστημα, τότε να επενδύσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...