marksk Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 34 λεπτά πριν, dimitriosm είπε εχει και τις δυο θυρες το μηχανημα. ο δισκος που ερχεται ειναι M.2 SATA απο οτι γραφουν οι περισσοτεροι. αλλα υποστηριζει M.2 NVMe σε καθε περιπτωση. ελπιζω να σε καλυψα Ναι σε ευχαριστώ. Με βολεύει m2 γιατί μου περισσεύουν ssd
Innersense Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Maitre είπε Με ACS παρέλαβα. Τα στοιχεία για το μηχάνημα: ΑΨΟΓΟΣ! Ευχαριστούμε πολύ! Λαμπρό το Πάσχα φέτος! ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑC 1
specre Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Σήμερα είδα tracking number στη σελίδα τους. Το έβαλα στο https://services.dpd.gr/tracking/ μου δείχνει το παρακάτω μαζί με νέο tracking number για ACS: Βάζω το νέο tracking number στην ACS (https://www.acscourier.net/el/myacs/anafores-apostolwn/anazitisi-apostolwn/) και μου βγάζει αυτό: Μιλάω με ACS και μου λένε πως θα το έχω το Σαββάτο. Μια εβδομάδα (για νησιωτικό προορισμό), από την παραγγελία του (01/04/2023). Μια χαρά! 2
DownUNDERground Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Innersense είπε ΑΨΟΓΟΣ! Ευχαριστούμε πολύ! Λαμπρό το Πάσχα φέτος! ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MAC ΦΙΛΟΣ. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από DownUNDERground
Feigen Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 κι εγω στη Βουδαπέστη ειμαι (νοητά!) Πάντως στο κόστος αγοράς πρέπει να συμπεριλάβουμε και το κόστος τουλάχιστον ενος αξιοπρεπούς και επώνυμου δισκου... Πολύ κινεζιά έπεσε...
alexx Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Επειδή θα αντικαταστήσει PC 15ετίας (q9650!!!) που έχει πάνω 2 3.5ριδες δίσκους, υπάρχει κάποια πρόταση για αγορά 2πλής θήκης? Η μήπως να πάω σε 2 μονές μιας και δεν χρειάζομαι raid?
elias.kaz Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μήπως μιας και ανέβηκε να κοιτούσαμε κάτι άλλο. πχ asrock x300(διαφορετική κατηγορία βέβαια). Λίγο που το έψαξα χωρίς να είμαι ειδικός βγάζεις κάτι καλό στο 400αρι.
ioannischr Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 14 ώρες πριν, Feigen είπε κι εγω στη Βουδαπέστη ειμαι (νοητά!) Πάντως στο κόστος αγοράς πρέπει να συμπεριλάβουμε και το κόστος τουλάχιστον ενος αξιοπρεπούς και επώνυμου δισκου... Πολύ κινεζιά έπεσε... οι κινεζοι ειναι φιλοι μας
elias.kaz Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Ανέβηκε και άλλο. το πήγαν ίδια τιμή με το άλλο με το rgb που αναβαθμίζεται και ευκολότερα. τουλάχιστον ξέρουμε την πραγματική του αξία.
Tol1as Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, elias.kaz είπε Ανέβηκε και άλλο. το πήγαν ίδια τιμή με το άλλο με το rgb που αναβαθμίζεται και ευκολότερα. τουλάχιστον ξέρουμε την πραγματική του αξία. Αφού τα μέλη του insomnia έπεσαν σαν τις ακρίδες να το κατασπαράξουν 😂 2
Innersense Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Παίζει να έγινε πάρα πολύ χοντρή μπάζα γιατί πήρε αρκετή δημοσιότητα η προσφορά. Η αύξηση της τιμής πάντως μου φαίνεται υπερβολική. Στα ίδια χρήματα σίγουρα θα προτιμούσα το AMR5 που έχει πολύ ωραία features και απορώ πως εκείνο δεν τσίμπησε αντίστοιχα επάνω στην τιμή του
elias.kaz Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, Innersense είπε Παίζει να έγινε πάρα πολύ χοντρή μπάζα γιατί πήρε αρκετή δημοσιότητα η προσφορά. Η αύξηση της τιμής πάντως μου φαίνεται υπερβολική. Στα ίδια χρήματα σίγουρα θα προτιμούσα το AMR5 που έχει πολύ ωραία features και απορώ πως εκείνο δεν τσίμπησε αντίστοιχα επάνω στην τιμή του Σε αυτά τα χρήματα που είναι τώρα νομίζω θα έστηνα έναν asrock x300 με σαφώς ανώτερα specs και πιο future proof. @zacharis1955έχεις να προτείνεις κανένα καλό build για ax300 και κάποιο κατάστημα να αγοραστούν όλα μαζί? 1
zacharis1955 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, elias.kaz είπε Σε αυτά τα χρήματα που είναι τώρα νομίζω θα έστηνα έναν asrock x300 με σαφώς ανώτερα specs και πιο future proof. @zacharis1955έχεις να προτείνεις κανένα καλό build για ax300 και κάποιο κατάστημα να αγοραστούν όλα μαζί? Και' αρχήν ο Asrock X300 δεν είναι mini PC με ην στενή έννοια του όρου! Έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές ότι οι καταλληλότεροι επεξεργαστές για ισχυρά μικροσκοπικά pc είναι οι Ryzen 5 5600U & Ryzen 7 4800U που συνδυάζουν αξιόλογες επιδόσεις: https://bit.ly/3zFRGgj & χαμηλό TDP: Down: 10 W / Up: 25 W. Ο π.χ. δημοφιλής επεξεργαστής desktop AMD Ryzen 5 5600G (https://bit.ly/3ZRfIiW: TDP: Down: 45W / Up: 65W) θα ψήνεται -με ότι αυτό συνεπάγεται- σε τόσο μικρό κουτί! Τι νόημα έχει να έχεις pc περιορισμένων διαστάσεων με ας πούμε super wow cpu και να σου κάνει throttle και θόρυβο εξαιτίας της θερμοκρασίας? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από zacharis1955 3
turbat0s Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Στα 400€ ούτε γώ θα το 'παιρνα. Βέβαια, ας μην παραβλέπουμε ότι το deskmini είναι πρακτικά διπλάσιο σε μέγεθος (ουσιαστικά είναι 2 ΑΜ06 το ένα πάνω στο άλλο) Επιπλέον δεν έχει 2 lan, ούτε video+data type c. Νομίζω απευθύνονται σε άλλο κοινό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις