marksk Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 έγω έχω βάλει στην άκρη 3700x με rx580 και το ανοίγουν τα μικρά καμιά φορά μόνο για να παίξουν. το ace το έχω 24 ώρες ανοιχτό και καίει 0.3 kwh τη μέρα. για καθημερινή χρήση browsing streaming κτλ είναι υπεραρκετότατο. τρέχει και 2 virtual machines παράλληλα. κανένα πιο αξιόπιστο δίσκο θέλει μόνο και παραπάνω μνήμη. 4
safridia Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Παμε παλι ξανα, αυτη την φορα στο σωστο θεμα. ΣΕΝΤΟΝΙ ALERT Εαν ενδιαφερετε καποιος ας διαβασει, ειναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. Σε αντιθεση με εσας εγω πληρωσα 105ευρω για το μικρο μηχανακι, δεν το εστειλαν, περιμενα σαν χαζος ολο το Πασχα και στο ενδιαμεσο δεν ειχα PC, τελικα πηγα και αγορασα με 60ευρω ενα ανακατασκευασμενο και εκανα την δουλεια μου. Παμε τωρα... Μου επιστρεφουν σε δολλαρια οτι πληρωσα. Τελικα μου βγηκαν λιγο λιγοτερα χρηματα στην επιστροφη, εχασα περιπου 5ευρω στο πηγαινε-ελα. Μετα απο λιγο καιρο μου σκαει τηλεφωνο απο εκτελωνιστες dhl οτι εχουν ενα δεμα για εμενα που πρεπει να εκτελωνιστει και μου ζητησαν email, τους δινω email και λαμβανω ενα αιτημα να στειλω το order number με στοιχεια και ποσο πληρωσα, δεν ηξερα ομως για ποια παραγγελια ειναι, το μυαλο μου πηγε πρωτα σε αυτο το μηχανακι που παραγγειλα. Στελνω email στους κινεζους και μου λενε οτι δεν ειναι απο αυτους, και εχει γινει λαθος απο τα logistics τους. Μετα απο λιγο μου λενε οτι τελικα το δεμα ειναι το δικο τους μηχανακι, αυτο που μου πιστωσαν και δεν εστειλαν. Μετα μου προτειναν να πληρωσω 54$ και το κστος εκτελωνισμου και ειναι δικο μου, γκρινιαξα οτι η σελιδα ελεγε αποστολη απο Ευρωπη και ΟΧΙ απο Κινα, οτι δεν με συμφαιρει με τον εκτελωνισμο κλπ Μετα μου προτειναν να μην πληρωσω τιποτα παρα μονο το κοστος εκτελωνισμου, τους ζηταω να μου στειλουν email με κοστος για να μην με σκισουν στο τελωνειο. Δεν στελνουν τιποτα και με ενημερωνουν οτι κανονισαν να επιστραφει το μηχανακι πισω. Οκ τι ειχαμε τι χασαμε. Και σημερα παρελαβα ενα δεμα και ειναι το μηχανακι, αυτο που μου πιστωσαν τα χρηματα, και αυτο που δεν εστειλαν. Δεν εχω πληρωσει απολυτος τιποτα, πως ηρθε απο το τελωνειο χωρις να πληρωσω χρηματα; ΥΓ Εχω την εντυπωση οτι οσοι πηρατε αυτο το πραγμα την εχετε πατησει πολυ ασχημα ετσι και χαλασει 1
venuets Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, safridia είπε Παμε παλι ξανα, αυτη την φορα στο σωστο θεμα. ΣΕΝΤΟΝΙ ALERT Εαν ενδιαφερετε καποιος ας διαβασει, ειναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. Σε αντιθεση με εσας εγω πληρωσα 105ευρω για το μικρο μηχανακι, δεν το εστειλαν, περιμενα σαν χαζος ολο το Πασχα και στο ενδιαμεσο δεν ειχα PC, τελικα πηγα και αγορασα με 60ευρω ενα ανακατασκευασμενο και εκανα την δουλεια μου. Παμε τωρα... Μου επιστρεφουν σε δολλαρια οτι πληρωσα. Τελικα μου βγηκαν λιγο λιγοτερα χρηματα στην επιστροφη, εχασα περιπου 5ευρω στο πηγαινε-ελα. Μετα απο λιγο καιρο μου σκαει τηλεφωνο απο εκτελωνιστες dhl οτι εχουν ενα δεμα για εμενα που πρεπει να εκτελωνιστει και μου ζητησαν email, τους δινω email και λαμβανω ενα αιτημα να στειλω το order number με στοιχεια και ποσο πληρωσα, δεν ηξερα ομως για ποια παραγγελια ειναι, το μυαλο μου πηγε πρωτα σε αυτο το μηχανακι που παραγγειλα. Στελνω email στους κινεζους και μου λενε οτι δεν ειναι απο αυτους, και εχει γινει λαθος απο τα logistics τους. Μετα απο λιγο μου λενε οτι τελικα το δεμα ειναι το δικο τους μηχανακι, αυτο που μου πιστωσαν και δεν εστειλαν. Μετα μου προτειναν να πληρωσω 54$ και το κστος εκτελωνισμου και ειναι δικο μου, γκρινιαξα οτι η σελιδα ελεγε αποστολη απο Ευρωπη και ΟΧΙ απο Κινα, οτι δεν με συμφαιρει με τον εκτελωνισμο κλπ Μετα μου προτειναν να μην πληρωσω τιποτα παρα μονο το κοστος εκτελωνισμου, τους ζηταω να μου στειλουν email με κοστος για να μην με σκισουν στο τελωνειο. Δεν στελνουν τιποτα και με ενημερωνουν οτι κανονισαν να επιστραφει το μηχανακι πισω. Οκ τι ειχαμε τι χασαμε. Και σημερα παρελαβα ενα δεμα και ειναι το μηχανακι, αυτο που μου πιστωσαν τα χρηματα, και αυτο που δεν εστειλαν. Δεν εχω πληρωσει απολυτος τιποτα, πως ηρθε απο το τελωνειο χωρις να πληρωσω χρηματα; ΥΓ Εχω την εντυπωση οτι οσοι πηρατε αυτο το πραγμα την εχετε πατησει πολυ ασχημα ετσι και χαλασει Φίλε μου εγώ παρέλαβα κανονικά, ούτε τελωνείο μπήκε ούτε πουθενά ήρθε απευθείας. Όσο για την εγγύηση δεν είχα ποτέ θέμα για να έχω και τώρα νομίζω. Όσο για το ότι το παρέλαβες τσάμπα καλοδούλευτο μακάρι να το χαρείς κι εμένα όταν μου κάτσει 3060 δωρεάν από το Amazon μια χαρά ήταν. Γι’ αυτό τώρα που ξέρουμε ότι πήρες τα λεφτά πίσω θα κεράσεις μπουκάλια στον Καρρα. 😂😂😂
DownUNDERground Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, venuets είπε κι εμένα όταν μου κάτσει 3060 δωρεάν από το Amazon μια χαρά ήταν. Για πες μας και τη δική σου ιστορία...
venuets Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Για πες μας και τη δική σου ιστορία... Α τίποτα είχε σκάσει κανονικά 3060 και μια εβδομάδα μετά ήρθε και δεύτερη ωραία να έχω πληρώσει δεύτερη Απλά ίσως να την έστειλαν γιατί είχε αργήσει η πρώτη (παραγγελία μέσα σε γιορτές) από Αμαζόν de ήταν 😆 Το ίδιο έχει γίνει και με βιβλία από αμαζον 1
safridia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Εχει κανεις καμια ιδεα πως ηρθε χωρις να πληρωθει τιποτε απο εμενα για τελωνειο; Και να καλεσω στο τηλεφωνο δεν απανταει κανεις. Και οχι δεν ειναι δημοσιο, ειναι χειροτερο δημοσιο, ειναι UPS δημοσιο
ak156 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 23 ώρες πριν, safridia είπε Παμε παλι ξανα, αυτη την φορα στο σωστο θεμα. ΣΕΝΤΟΝΙ ALERT Εαν ενδιαφερετε καποιος ας διαβασει, ειναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. Σε αντιθεση με εσας εγω πληρωσα 105ευρω για το μικρο μηχανακι, δεν το εστειλαν, περιμενα σαν χαζος ολο το Πασχα και στο ενδιαμεσο δεν ειχα PC, τελικα πηγα και αγορασα με 60ευρω ενα ανακατασκευασμενο και εκανα την δουλεια μου. Παμε τωρα... Μου επιστρεφουν σε δολλαρια οτι πληρωσα. Τελικα μου βγηκαν λιγο λιγοτερα χρηματα στην επιστροφη, εχασα περιπου 5ευρω στο πηγαινε-ελα. Μετα απο λιγο καιρο μου σκαει τηλεφωνο απο εκτελωνιστες dhl οτι εχουν ενα δεμα για εμενα που πρεπει να εκτελωνιστει και μου ζητησαν email, τους δινω email και λαμβανω ενα αιτημα να στειλω το order number με στοιχεια και ποσο πληρωσα, δεν ηξερα ομως για ποια παραγγελια ειναι, το μυαλο μου πηγε πρωτα σε αυτο το μηχανακι που παραγγειλα. Στελνω email στους κινεζους και μου λενε οτι δεν ειναι απο αυτους, και εχει γινει λαθος απο τα logistics τους. Μετα απο λιγο μου λενε οτι τελικα το δεμα ειναι το δικο τους μηχανακι, αυτο που μου πιστωσαν και δεν εστειλαν. Μετα μου προτειναν να πληρωσω 54$ και το κστος εκτελωνισμου και ειναι δικο μου, γκρινιαξα οτι η σελιδα ελεγε αποστολη απο Ευρωπη και ΟΧΙ απο Κινα, οτι δεν με συμφαιρει με τον εκτελωνισμο κλπ Μετα μου προτειναν να μην πληρωσω τιποτα παρα μονο το κοστος εκτελωνισμου, τους ζηταω να μου στειλουν email με κοστος για να μην με σκισουν στο τελωνειο. Δεν στελνουν τιποτα και με ενημερωνουν οτι κανονισαν να επιστραφει το μηχανακι πισω. Οκ τι ειχαμε τι χασαμε. Και σημερα παρελαβα ενα δεμα και ειναι το μηχανακι, αυτο που μου πιστωσαν τα χρηματα, και αυτο που δεν εστειλαν. Δεν εχω πληρωσει απολυτος τιποτα, πως ηρθε απο το τελωνειο χωρις να πληρωσω χρηματα; ΥΓ Εχω την εντυπωση οτι οσοι πηρατε αυτο το πραγμα την εχετε πατησει πολυ ασχημα ετσι και χαλασει Δεν παίζεις και κανα Τζόκερ μπας και......
marksk Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 μιας και έχει μικρή κατανάλωση το pc, και για καλώδιο σύνδεσης έχει usb, μπορώ να το συνδέσω σε ένα καλής ποιότητας powerbank σαν ups ;
Doubt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, marksk είπε μιας και έχει μικρή κατανάλωση το pc, και για καλώδιο σύνδεσης έχει usb, μπορώ να το συνδέσω σε ένα καλής ποιότητας powerbank σαν ups ; Αν είναι ίδια η τάση εισόδου του pc με την τάση εξόδου του power bank μπορείς να το δοκιμάσεις. Το πολύ πολύ να κρατήσει λιγότερο από όσο θα περίμενες (το πιθανότερο).
SeNNinhA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, marksk είπε μιας και έχει μικρή κατανάλωση το pc, και για καλώδιο σύνδεσης έχει usb, μπορώ να το συνδέσω σε ένα καλής ποιότητας powerbank σαν ups ; Δεν ειναι τοσο απλο. Πρεπει το Powerbank να μπορει να σου δώσει τα Watt και τα Amper που θελεις. Επίσης φορτιζοντας και ξεφορτιζοντας ταυτοχρονα την μπαταρια σου απλα θα την καταστρεψεις πιο γρηγορα. Παρε ενα μικρο UPS.
zacharis1955 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, marksk είπε μιας και έχει μικρή κατανάλωση το pc, και για καλώδιο σύνδεσης έχει usb, μπορώ να το συνδέσω σε ένα καλής ποιότητας powerbank σαν ups ; https://www.public.gr/product/home/ilektrologikos-eksoplismos/ups/ups-lamtech-lam020670-15w-leuko/1600389 https://www.pinguin.gr/index.php?route=product/product&product_id=44091147 2
beeftekia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Στις 1/6/2023 στις 10:07 ΜΜ, safridia είπε Εχει κανεις καμια ιδεα πως ηρθε χωρις να πληρωθει τιποτε απο εμενα για τελωνειο; Και να καλεσω στο τηλεφωνο δεν απανταει κανεις. Και οχι δεν ειναι δημοσιο, ειναι χειροτερο δημοσιο, ειναι UPS δημοσιο Εμένα μου ακούγεται σαν να το πλήρωσε ο πωλητής για να σου κάνει καλή εντύπωση. Δωράκι δηλαδή για να πεις καλά λόγια, damage control στα ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις