Προς το περιεχόμενο

Mini Pc - ACEMAGICIAN AM06 Pro (Ryzen 5 5600U, 16GB DDR4 (2x8GB) 3200Mhz, 512GB M2 2280 SSD, Windows 11 Pro) 264 € [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 10/4/2023 στις 9:30 ΜΜ, Feigen είπε

κι εμενα βολτάρει στη Βουλγαρία.

Παντως θα συμβουλευα ολους να πετάξουν αυτο το σκουπίδι που έχει για δισκο και να βαλουν αλλο πιο αξιόπιστο.

Προσφατα μου χάλασε ένας Patriot ssd που ειχα σε καταγραφικο και στο ξαφνικο δε μπορώ ούτε format να του κάνω...

Αν δεν το έχετε σα 2ο μηχάνημα ή κατεβαστήρι μην εμπιστεύεστε την κινεζια που έχει ως δισκο. Μνημες και να χαλάσουν μικρο το κακο

Δεν βαζουμε SSD σε συστηματα που γραφουν και σβηνουν συνεχεια (αν διαβασα καλα και οντως εννοεις καταγραφικο καμερων βεβαια), για τετοιες δουλειες χιλιες φορες απλοι δισκοι.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς έχω αργήσει να ασχοληθώ με το computing λόγω ηλικίας και με όλες αυτές τις αλλαγές που προτεινετε με έχετε αγχώσει  Για τις δικές μου ανάγκες το μόνο που άλλαξα είναι το παλιό μου σεμεδακι που ειχα τοποθετημένο το παλιό μου desktop!

Καλή συνέχεια σε όλους και καλές αγορές Ευχαριστώ ts

• Like 2
Δημοσ.

μπορεί κάποιος να βάλει ένα video 4κ 60fps στο youtube να μου πει αν έχει fps drops και κατά πόσο άνετα το παίζει ?

θέλω να το πάρω για τον πατέρα μου ο οποίος έχει τώρα έναν i5 4570 και η χρήση που το κάνει είναι μόνο να βλέπεις ταινίες κατεβασμένες 4k . o i5 ζορίζεται αρκετά .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elias99 είπε

μπορεί κάποιος να βάλει ένα video 4κ 60fps στο youtube να μου πει αν έχει fps drops και κατά πόσο άνετα το παίζει ?

θέλω να το πάρω για τον πατέρα μου ο οποίος έχει τώρα έναν i5 4570 και η χρήση που το κάνει είναι μόνο να βλέπεις ταινίες κατεβασμένες 4k . o i5 ζορίζεται αρκετά .

Μια χαρά τα παίζει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ninos30 είπε

Κατεβάστε από εδώ το Klite Codecs και το VLC (κατηγορία Media) που εμπεριέχουν και τα δύο σχεδόν όλους τους codecs και λογικά δεν θα έχετε πρόβλημα. Είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟ να μην τα καταφέρνει ο 5600U σε οποιαδήποτε αναπαραγωγή.

https://ninite.com/

Το klite έρχεται με το Media Player Classic. Για πολλούς ο καλύτερος και ο πιο ελαφρύς player. Γενικά προσπεράστε τον ενσωματωμένο Windows Media Player (ή οτιδήποτε άλλο έχουν τα W10/11)

Υ.Γ. Κάντε και ένα Windows Update. Οι drivers βρίσκονται στα Optiοnal Updates και δεν εγκαθίστανται by default

κατεβασα klite codes και vlc. O vlc τρελλά ζόρια. Δε βλέπονταν.

ο MPC καλύτερα, αλλα δεν το λες καλά όταν χάνει τα μισα frames, πιάνει γύρω στο 80% η cpu και ανεβαζει 75C   η κάρτα γραφικών με 20C θερμοκρασία δωματίου στα 10mins αναπαραγωγης. Σε κάποια φάση ειδα και artifacts...

Που να το τρέξω και κανα orthos απο αυριο δηλαδή στο κινεζάκι...

zoria2.jpg

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Feigen είπε

ο MPC καλύτερα, αλλα δεν το λες καλά όταν χάνει τα μισα frames, πιάνει γύρω στο 80% η cpu και ανεβαζει 75C   η κάρτα γραφικών με 20C θερμοκρασία δωματίου στα 10mins αναπαραγωγης. Σε κάποια φάση ειδα και artifacts...

zoria2.jpg

Αγορίνα μου το βίντεο σου είναι 5K resolution με target fps 60; Με τέτοιο resolution τι περιμένεις δηλαδή; Θαύμα; σίγουρα πάντως δεν φταίει ότι είναι "κινεζάκι" όπως το αναφέρεις. Και στο κάτω κάτω, 264 με 275 ευρώ έδωσες, που για αυτήν την τιμή είναι 100% vfm εφόσων είναι και brand new με δυνατό hardware μέσα + την υπερβολικά χαμηλή κατανάλωση + την 2.5gbit θύρα + το compact size.

Δημοσ.

αποδειξη έστειλαν σε κανέναν? Στο site δε βλέπω επιλογη να την τυπώσουμε. Σε μενα δεν έστειλαν τιποτα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Feigen είπε

αποδειξη έστειλαν σε κανέναν? Στο site δε βλέπω επιλογη να την τυπώσουμε. Σε μενα δεν έστειλαν τιποτα

ουτε εγω βλεπω καποια αποδειξη. μονο την πληρωμη μεσω paypal εχω λαβει δηλαδη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελληνικό κατάστημα θα είναι, για να μη κόβει απόδειξη

ούτε εμένα είχε πάντως

Επεξ/σία από marksk
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Feigen είπε

zoria2.jpg

Δοκίμασε (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) να βάλεις τον driver και από εδώ:

https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-5-mobile-processors-radeon-graphics/amd-ryzen-5-5600u

Από περίεργεια τι έχεις σκοπό να κάνεις με ένα τέτοιο μηχάνημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/4/2023 στις 6:54 ΜΜ, specre είπε

Δοκίμασα (σε ένα φιλαράκι) τον DP σε HDMI μετατροπέα και στην αρχή σε μια HD Ready (e-star) tv δεν αναγνώριζε τίποτα. Το δοκίμασα και σε ένα monitor (QHD) και το αναγνώρισε αμέσως! Ο μετατροπέας είναι αυτός (max 4K/30HZ) : https://www.e-shop.gr/hama-200335-video-adapter-displayport-plug-hdmisocket-ultra-hd-4k-p-PER.941690

Έπεσε μια παραγγελία από εμένα B)

*EDIT*

Στο ταμπελάκι του γράφει 3,3V max. 145mA, οπότε λογικά είναι active και όχι passive adapter.

Παρέλαβα τον μετατροπέα και το δοκίμασα άμεσα. Όλα δουλεύουν μια χαρά σε μία 55" TV (HDMI) και σε μια 32" TV/Monitor (DP->HDMI). Το Σάββατο ελπίζω να ασχοληθώ πιο πολύ μαζί του B)

Επεξ/σία από specre
  • Like 1
Δημοσ.

μπομπα το εργαλειο.αν μπορουσες να αλλαξεις και την vram της gpu να μην εχει μονο 512mb θα ηταν τελειο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, valantis40 είπε

μπομπα το εργαλειο.αν μπορουσες να αλλαξεις και την vram της gpu να μην εχει μονο 512mb θα ηταν τελειο.

Γίνεται, υπάρχει ρύθμιση στο BIOS. Εγώ το έκανα και πήγε 2GB. Ρίξε ένα ψάξιμο στο BIOS, άμα δε το βρεις πες μου να το τσεκάρω ξανά να δω που ήταν να σου δώσω ακριβώς διαδρομή.

image.png.3ce13199ce03bd5451d05f81495228a2.png

Επεξ/σία από anashario
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...