Grim Ripper Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Ο συνάδελφος παρέλαβε σήμερα το μεσημέρι από ACS, δεν έχει προλάβει να το κοιτάξει μιας και δουλεύουμε αλλά όλα καλά. Ευχαριστεί τον TS. 1
marksk Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) super είναι παρέλαβα με το καλό και οι υπόλοιποι ευχαριστώ πολύ παιδιά δείχνει απίστευτη αγορα η κατανάλωση του Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από marksk 1
thanosga Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Παρέλαβα πριν από λίγο, το μηχάνημα είναι φοβερό. Έβαλα στα γρήγορα τα windows και τα υπόλοιπα το βράδυ. Να ευχαριστήσω τον venuets που μας ενημέρωσε για την προσφορά!!!
Innersense Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Κατέφτασε παιδιά, παρέλαβαν στο σπίτι, περισσότερα το βράδυ όταν θα γυρίσω και θα το δω
marksk Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 προσπαθώ να βάλω home assistant και μου πετάει bsod όταν το ξεκινάω να φταίει τίποτα από το bios virtualization κτλ ? πως μπαίνουμε μέσα στο bios
Feigen Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) στο bios μπαινεις πατώντας το delete marksk Κατέφθασε κι εμένα safe and sound. Αποδειξη δεν ειχε και σε σας μέσα? Τι θα εχουμε ως αποδειξη αν χαλάσει? Η εγκατάσταση των win 11 (και μάλιστα ειχε τα pro) εγινε σε 2λεπτά. Δεν είχε καθολου bloatware να το βαραινει. Δισκο εχει δυστυχως κι εμένα αυτη την κινεζια μαρκας CYX και μνημες επίσης κατι σκουπιδια της ASint. To μηχάνημα φορτώνει πάντως τα win11 αστραπή, ειναι εντελώς αθορυβο και η κατανάλωση ειναι μολις στα 5watt σε αναμονη. Ιδανικο για κατεβαστήρι. Στις θυρες ethernet δεν εχει ένδειξη ποια ειναι η 2,5gbps. Με δοκιμη κατάλαβα οτι ειναι αυτη κοντά στη θυρα usb-c τροφοδοσίας. Ειναι μάλιστα της intel ! Eκει που ξενέρωσα ειναι λιγο με τον επεξεργαστη που τρώει γερά ζορια σε κάτι απαιτητικα mp4 που έχω. Μιλάμε για αργη κινηση και ο επεξεργαστης να χτυπάει ταβάνι στον task manager. Tα ιδια mp4 στο tablet moy (samsung S8+) παίζουν νεράκι... Πίστευα ότι οι επεξεργαστές της amd τουλάχιστον έχουν λύσει τα προβλήματα αναπαραγωγής αλλα γελάστηκα... Δεν ξέρω αν φταίνε και τα windows ή τίποτα drivers της κάρτας γραφικών για να βοηθάει κι αυτη με hardware acceleration, αλλα ξενέρωσα αρκετά να βλέπω αργή κινηση... Θελει να βάλουμε μονοι μας drivers για καρτα γραφικών? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από Feigen 1
johnnycer Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Feigen είπε Eκει που ξενέρωσα ειναι λιγο με τον επεξεργαστη που τρώει γερά ζορια σε κάτι απαιτητικα mp4 που έχω. Μιλάμε για αργη κινηση και ο επεξεργαστης να χτυπάει ταβάνι στον task manager. Tα ιδια mp4 στο tablet moy (samsung S8+) παίζουν νεράκι... Πίστευα ότι οι επεξεργαστές της amd τουλάχιστον έχουν λύσει τα προβλήματα αναπαραγωγής αλλα γελάστηκα... Δεν ξέρω αν φταίνε και τα windows ή τίποτα drivers της κάρτας γραφικών για να βοηθάει κι αυτη με hardware acceleration, αλλα ξενέρωσα αρκετά να βλέπω αργή κινηση... Θελει να βάλουμε μονοι μας drivers για καρτα γραφικών? Λογικά μιλάμε για HEVC/ x265. Δεν παίζει x265? Επιβεβαιώστε και κανενας αλλος αλλα δεν νομίζω. Εδώ γράφει κανονικά οτι κανει encode/decode και σε 10bit. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από johnnycer
specre Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις δοκίμασα 4K hevc (x265) mkv. Με τον default player (δεν ξέρω τι ήταν αυτό) το πήγαινε καρέ καρέ. Πρώτα ήθελε να κατεβάσει codecs που τους έχει επί πληρωμή η MS τώρα, ενώ παλιά ήταν δωρεάν. Βρήκα και κατέβασα από εδώ (το πρώτο link): https://free-codecs.com/hevc_video_extension_download.htm Μετά το άνοιξα με media player. Το video πάει μια χαρά και ο ανεμιστήρας του δεν ακούστηκε καθόλου. Μη ξεχνάμε ότι έβαλα τα 10αρια, αν και νομίζω ότι και στα 11αρια είναι το ίδιο. Το αρχείο ήταν σε εξωτερικό μηχανικό δίσκο usb3.0 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από specre 2
ninos30 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατεβάστε από εδώ το Klite Codecs και το VLC (κατηγορία Media) που εμπεριέχουν και τα δύο σχεδόν όλους τους codecs και λογικά δεν θα έχετε πρόβλημα. Είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟ να μην τα καταφέρνει ο 5600U σε οποιαδήποτε αναπαραγωγή. https://ninite.com/ Το klite έρχεται με το Media Player Classic. Για πολλούς ο καλύτερος και ο πιο ελαφρύς player. Γενικά προσπεράστε τον ενσωματωμένο Windows Media Player (ή οτιδήποτε άλλο έχουν τα W10/11) Υ.Γ. Κάντε και ένα Windows Update. Οι drivers βρίσκονται στα Optiοnal Updates και δεν εγκαθίστανται by default Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από ninos30 5
dimitriosm Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 παρελαβα και εγω σημερα. εκ πρωτης οψεως εξαιρετικο το μηχανημα, το ακους μονο οταν ανοιγει και μετα ησυχο (μενει να δοκιμαστει βεβαια και κατω απο μεγαλο φορτο εργασιας). στην οθονη μου (4Κ μεσω displayport ) δεν ειδα καποιο προβλημα. αλλαξα τους δισκους 1 nvme και εναν sata 2.5". Ο sata η αληθεια ειναι θελει καποια ευαισθησια η τουλαχιστον ετσι μου φανηκε καθως μπαινει με περιεργο τροπο το καλωδιο. παρολα αυτα μολις το κλεισεις και το βαλεις στη γωνια του φαινεται μια χαρα. οι usb θυρες ειναι αρκετες. 1 ταινια που δοκιμασα παιζει χωρις καποιο προβλημα (1080p 7872 kbps bitrate H.264). απο εκει και περα, αν απο αποψη αποδοσης "απογοητευσει", θα το κρατησω ως κατεβαστηρι. αν το κρατησω αντι σταθερου, νομιζω η καρτα δικτυου καλο ειναι να αλλαχθει (εχει μια realtek - θα προτιμουσα να τρεχει με μια intel η αληθεια ειναι). οπως και να εχει, σε αυτα τα χρηματα δεν ξερω τι καλυτερο θα μπορουσα να αγορασω . το bios οχι κατι super wow αλλα σιγουρα κανει τη δουλεια του (δηλαδη δεν ηθελα κατι και δεν το βρηκα). καλο πασχα σε ολους και ευχαριστω τον TS γιατι πριν την παραγγελια το ζυγιζα αν αξιζει - πλεον ειμαι σιγουρος 👍. 1
Feigen Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 δεν εχει μονο τη 1000αρα realtek κάρτα δικτύου dimitriosm. Εχει και μια intel 2500αρα. Απλά δεν έχει καμία εξωτερική ένδειξη να ξέρεις ποια απ' τις 2 ειναι. (Ειναι αυτη που βρίσκεται διπλα στη θυρα τροφοδοσίας.) 1
panosss_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, dimitriosm είπε νομιζω η καρτα δικτυου καλο ειναι να αλλαχθει (εχει μια realtek - θα προτιμουσα να τρεχει με μια intel η αληθεια ειναι). Έχω παραγγείλει https://www.amazon.de/gp/product/B0B39631G1/ σε συνδιασμό με https://www.amazon.de/gp/product/B07N2SFZPX και περιμένω να έρθουν. μία ax201ngw που δοκίμασα δεν κάνει καθώς επικοινωνεί με CNVio2 και δεν υποστηρίζεται. Όταν θα τα παραλάβω θα σας ενημερώσω αν παίζουν. Επίσης για όποιον σκέφεται να αλλάξει τον ssd που έχει, μια ιδέα για αυτόν που έχει είναι https://www.aliexpress.com/item/1005004877318558.html Ετσι τον βάζεις στο sata και τον έχει σαν δεύτερο Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από panosss_ 1
dimitriosm Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 27 λεπτά πριν, Feigen είπε δεν εχει μονο τη 1000αρα realtek κάρτα δικτύου dimitriosm. Εχει και μια intel 2500αρα. Απλά δεν έχει καμία εξωτερική ένδειξη να ξέρεις ποια απ' τις 2 ειναι. (Ειναι αυτη που βρίσκεται διπλα στη θυρα τροφοδοσίας.) αναφερομουν στην WLAN. οι ενσυρματες δεν αλλαζουν ετσι και αλλιως. 18 λεπτά πριν, panosss_ είπε Έχω παραγγείλει https://www.amazon.de/gp/product/B0B39631G1/ σε συνδιασμό με https://www.amazon.de/gp/product/B07N2SFZPX καθολου κακη ιδεα. εχω και εγω μια AX210 ευκαιρη οποτε σε κατι παρομοιο θα πηγαινα. τις κεραιες που θα τις βαλεις ομως? αμα εξεχουν νομιζω θα ειναι ασχημο αισθητικα το αποτελεσμα. η ιδεα για τον adapter πολυ σωστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις