Προς το περιεχόμενο

Mini Pc - ACEMAGICIAN AM06 Pro (Ryzen 5 5600U, 16GB DDR4 (2x8GB) 3200Mhz, 512GB M2 2280 SSD, Windows 11 Pro) 264 € [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anashario είπε

Παιδιά καλημέρα. Είμαι και εγώ στην αναμονή παραλαβής και αναρωτιέμαι το εξής:
Αξίζει άραγε να ρίξω ένα 50άρικο και να πάρω αυτόν εδώ το δίσκο ώστε να αντικαταστήσω αμέσως αυτόν που φοράει;
https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-snv2s-1000g-nv2-1tb-nvme-pcie-gen4-x4-m2-2280-p-PER.346447

Το θέμα είναι, έχει κάποια αισθητή διαφορά στον μέσο χρήστη το 500MBs του μανίσιου δίσκου σε σχέση με το 3500+MB/s του Kingston;

Αν σου περισσεύει το 50αρικο δώστο.

1 ΤΒ είναι Χ2 ο χώρος κι αν υπολογίσεις και την ταχύτητα, για μένα τουλάχιστον, αξίζει. Αυτόν που έχει πάνω θα τον κρατήσεις ή όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αν σου περισσεύει το 50αρικο δώστο.

1 ΤΒ είναι Χ2 ο χώρος κι αν υπολογίσεις και την ταχύτητα, για μένα τουλάχιστον, αξίζει. Αυτόν που έχει πάνω θα τον κρατήσεις ή όχι;

Δεν ανέφερα πως έχω αγοράσει ήδη δίσκο να τοποθετήσω ως 2ο (στη SATA υποδοχή), έναν Crucial MX-500 1TB. Επομένως, δε χρειάζομαι έξτρα χώρο και κυρίως η κουβέντα γίνεται περί απόδοσης και μόνο. Άμα αλλάξω τον 1ο δίσκο (M2) αυτόν που έχει πάνω δε θα τον κρατήσω, όχι.

Επεξ/σία από anashario
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, anashario είπε

Επομένως, δε χρειάζομαι έξτρα χώρο και κυρίως η κουβέντα γίνεται περί απόδοσης και μόνο. 

Αν δεν είχες καθόλου δίσκο τότε φυσικά και να έπαιρνες nvme αλλά αφού έχεις ήδη δίσκο  όχι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anashario είπε

Δεν ανέφερα πως έχω αγοράσει ήδη δίσκο να τοποθετήσω ως 2ο (στη SATA υποδοχή), έναν Crucial MX-500 1TB. Επομένως, δε χρειάζομαι έξτρα χώρο και κυρίως η κουβέντα γίνεται περί απόδοσης και μόνο. Άμα αλλάξω τον 1ο δίσκο (M2) αυτόν που έχει πάνω δε θα τον κρατήσω, όχι.

Αν δεν αντιγραφεις πολύ μεγαλα αρχεια συνεχεια (θα ελεγα σε επαγγελματικό επίπεδο) δεν εχει ουσιαστικο νοημα σε απλη καθημερινη χρηση. 

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκόλλησε από Βουλγαρία και πήρε tracking number για την ACS
Προχωράμε, αργά και Πασχαλινά...
Δίνω τεράστιες πιθανότητες με τις εδώ ταχύτητες της ACS να πάει για την επόμενη εβδομάδα λόγω γιορτών...

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα (σε ένα φιλαράκι) τον DP σε HDMI μετατροπέα και στην αρχή σε μια HD Ready (e-star) tv δεν αναγνώριζε τίποτα. Το δοκίμασα και σε ένα monitor (QHD) και το αναγνώρισε αμέσως! Ο μετατροπέας είναι αυτός (max 4K/30HZ) : https://www.e-shop.gr/hama-200335-video-adapter-displayport-plug-hdmisocket-ultra-hd-4k-p-PER.941690

Έπεσε μια παραγγελία από εμένα B)

*EDIT*

Στο ταμπελάκι του γράφει 3,3V max. 145mA, οπότε λογικά είναι active και όχι passive adapter.

Επεξ/σία από specre
  • Like 2
Δημοσ.

Και μένα Βουδαπέστη είναι.πασχα καθολικών, θα πιάσει όπως πάει και ορθόδοξο Πάσχα και θα έρθει μετά βλέπω. Διακοπάρες θα κάνει το άτιμο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναέπεσε η τιμή του από τα ~490$ στα 430$, μείον 15% το κουπόνι = 365$ = 336€ περίπου, συν τα έξοδα μετατροπής ευρώ σε $$$ της τράπεζας. Αξίζει και σε αυτή την τιμή imo.

Μόνο για U.S adapter, όπως είπε ο φίλος elias.kaz

OMG απλα.

Επεξ/σία από Tol1as
Δημοσ.

κι εμενα βολτάρει στη Βουλγαρία.

Παντως θα συμβουλευα ολους να πετάξουν αυτο το σκουπίδι που έχει για δισκο και να βαλουν αλλο πιο αξιόπιστο.

Προσφατα μου χάλασε ένας Patriot ssd που ειχα σε καταγραφικο και στο ξαφνικο δε μπορώ ούτε format να του κάνω...

Αν δεν το έχετε σα 2ο μηχάνημα ή κατεβαστήρι μην εμπιστεύεστε την κινεζια που έχει ως δισκο. Μνημες και να χαλάσουν μικρο το κακο

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Tol1as είπε

Ξαναέπεσε η τιμή του από τα ~490$ στα 430$, μείον 15% το κουπόνι = 365$ = 336€ περίπου, συν τα έξοδα μετατροπής ευρώ σε $$$ της τράπεζας. Αξίζει και σε αυτή την τιμή imo.

Με us adapter όσο λες. με ΕU 470

• Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Feigen είπε

θα συμβουλευα ολους να πετάξουν αυτο το σκουπίδι που έχει για δισκο και να βαλουν αλλο πιο αξιόπιστο.

Από πού προκύπτει αυτό?

57 λεπτά πριν, Feigen είπε

μην εμπιστεύεστε την κινεζια που έχει ως δισκο.

Ο patriοt σου χάλασε, cyx σου έχει χαλάσει ποτέ?

Spoiler

:P

Δημοσ.

Τζάμπα το κακολόγησα 

Times are in local time of the checkpoint location.
  •  
    In transit.

Apr 11 2023 12:15 pm

· Thessaloniki (GR), Greece
  •  
    In transit.

Apr 10 2023 01:43 pm

· Sofia (BG), Bulgaria
  •  
    In transit.

Apr 06 2023 02:53 pm

· Budapest (HU), Hungary
Δημοσ.

και το δικο μου θεσσαλονικη. με acs που μιλησα μου ειπαν αυριο η το αργοτερο την πεμπτη θα εχουμε παραλαβη.αντε να δουμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...