Ps4console Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Καλημέρα κι από μένα, άρχισα ξανά το γυμναστήριο πριν 1-2 μήνες, απλά έχω θέμα με την διατροφή (ή έτσι νομίζω), 22 ετών 184 ύψος και 80 κιλά. Να προσθέσω επίσης πως υπάρχει μια αλφα δυσανεξία σε λακτόζη (Γιαούρτι 2% μαρατα δεν με ενοχλεί). Παρακάτω δίνω το πρόγραμμα μου, θέλω γνώμες και αν είναι να αλλάξω κάτι, κι όπως αναφέρω σε φθηνή διατροφή. Στόχος: 95 κιλά σε όγκο Αποτέλεσμα: 87-90 σε γράμμωση ως το επόμενο καλοκαίρι Θερμίδες συντήρησης 2900-3100 Προπόνηση με βάρη 6 μέρες την βδομάδα **3600 θερμίδες** ΠΡΩΙΝΟ: Σαν σμουθι 500ml νερό 30γρ φυστικοβουτυρο 120γρ νιφάδες βρώμης 1 σκουπ πρωτεΐνης 100γρ Γιαούρτι 2% 1 μπανάνα (συνήθως 200-250γρ) Ωμέγα3 1 χαπάκι ΣΝΑΚ: 100γρ γιαούρτι 2% 1 μπανάνα (συνήθως 200-250γρ) 50γρ νιφάδες βρώμης 1 αυγό (χωρίς κρόκο) ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Στήθος κοτόπουλο(130γρ) με μπασματι ρύζι(150γρ) (ΒΡΑΣΤΑ) 1 αγγούρι (300γρ) 20γρ ελαιόλαδο ΒΡΑΔΙΝΟ: Στήθος κοτόπουλο(120γρ) με μπασματι ρύζι(150γρ) (ΒΡΑΣΤΑ) 1 αγγούρι (300γρ) 15γρ ελαιόλαδο Ωμέγα3 1 χαπάκι AFTER WORKOUT: 50γρ kellogs cocopops 1 Σκουπ πρωτεΐνης BEFORE WORKOUT: Ότι έχω φάει πριν (πχ πρωινό η μεσημεριανό διότι πηγαίνω πρωί γυμναστήριο είτε πριν τις 6 το απόγευμα) 1σκουπ κρεατίνη ++Αν μπορείτε πείτε μου και γνώμη για την παρακάτω πρωτεΐνη κι αν είναι όντωσ isolate όπως αναφέρει; κι για το αν αξίζουν τα ashwagandha. Σας ευχαριστώ όλους. Immortal Nutrition 100% whey protein 1
GeG Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, Ps4console είπε Καλημέρα κι από μένα, άρχισα ξανά το γυμναστήριο πριν 1-2 μήνες, απλά έχω θέμα με την διατροφή (ή έτσι νομίζω), 22 ετών 184 ύψος και 80 κιλά. Να προσθέσω επίσης πως υπάρχει μια αλφα δυσανεξία σε λακτόζη (Γιαούρτι 2% μαρατα δεν με ενοχλεί). Παρακάτω δίνω το πρόγραμμα μου, θέλω γνώμες και αν είναι να αλλάξω κάτι, κι όπως αναφέρω σε φθηνή διατροφή. Στόχος: 95 κιλά σε όγκο Αποτέλεσμα: 87-90 σε γράμμωση ως το επόμενο καλοκαίρι Θερμίδες συντήρησης 2900-3100 Προπόνηση με βάρη 6 μέρες την βδομάδα **3600 θερμίδες** ΠΡΩΙΝΟ: Σαν σμουθι 500ml νερό 30γρ φυστικοβουτυρο 120γρ νιφάδες βρώμης 1 σκουπ πρωτεΐνης 100γρ Γιαούρτι 2% 1 μπανάνα (συνήθως 200-250γρ) Ωμέγα3 1 χαπάκι ΣΝΑΚ: 100γρ γιαούρτι 2% 1 μπανάνα (συνήθως 200-250γρ) 50γρ νιφάδες βρώμης 1 αυγό (χωρίς κρόκο) ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Στήθος κοτόπουλο(130γρ) με μπασματι ρύζι(150γρ) (ΒΡΑΣΤΑ) 1 αγγούρι (300γρ) 20γρ ελαιόλαδο ΒΡΑΔΙΝΟ: Στήθος κοτόπουλο(120γρ) με μπασματι ρύζι(150γρ) (ΒΡΑΣΤΑ) 1 αγγούρι (300γρ) 15γρ ελαιόλαδο Ωμέγα3 1 χαπάκι AFTER WORKOUT: 50γρ kellogs cocopops 1 Σκουπ πρωτεΐνης BEFORE WORKOUT: Ότι έχω φάει πριν (πχ πρωινό η μεσημεριανό διότι πηγαίνω πρωί γυμναστήριο είτε πριν τις 6 το απόγευμα) 1σκουπ κρεατίνη ++Αν μπορείτε πείτε μου και γνώμη για την παρακάτω πρωτεΐνη κι αν είναι όντωσ isolate όπως αναφέρει; κι για το αν αξίζουν τα ashwagandha. Σας ευχαριστώ όλους. Immortal Nutrition 100% whey protein νομιζω οτι θα βοηθουσε πολυ περισσοτερο να εγγραφεις εδω http://www.bodybuilders.gr/forum/forum.php πιο ειδικο forum για το thread που ανοιξες. επι του θεματος δεν ξερω να απαντησω, οποτε αναμενεις απο τους σχετικους του αντικειμενου. 1
bblov Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 24 λεπτά πριν, Ps4console είπε Καλημέρα κι από μένα, άρχισα ξανά το γυμναστήριο πριν 1-2 μήνες, απλά έχω θέμα με την διατροφή (ή έτσι νομίζω), 22 ετών 184 ύψος και 80 κιλά. Να προσθέσω επίσης πως υπάρχει μια αλφα δυσανεξία σε λακτόζη (Γιαούρτι 2% μαρατα δεν με ενοχλεί). Παρακάτω δίνω το πρόγραμμα μου, θέλω γνώμες και αν είναι να αλλάξω κάτι, κι όπως αναφέρω σε φθηνή διατροφή. Στόχος: 95 κιλά σε όγκο Αποτέλεσμα: 87-90 σε γράμμωση ως το επόμενο καλοκαίρι Θερμίδες συντήρησης 2900-3100 Προπόνηση με βάρη 6 μέρες την βδομάδα **3600 θερμίδες** ΠΡΩΙΝΟ: Σαν σμουθι 500ml νερό 30γρ φυστικοβουτυρο 120γρ νιφάδες βρώμης 1 σκουπ πρωτεΐνης 100γρ Γιαούρτι 2% 1 μπανάνα (συνήθως 200-250γρ) Ωμέγα3 1 χαπάκι ΣΝΑΚ: 100γρ γιαούρτι 2% 1 μπανάνα (συνήθως 200-250γρ) 50γρ νιφάδες βρώμης 1 αυγό (χωρίς κρόκο) ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Στήθος κοτόπουλο(130γρ) με μπασματι ρύζι(150γρ) (ΒΡΑΣΤΑ) 1 αγγούρι (300γρ) 20γρ ελαιόλαδο ΒΡΑΔΙΝΟ: Στήθος κοτόπουλο(120γρ) με μπασματι ρύζι(150γρ) (ΒΡΑΣΤΑ) 1 αγγούρι (300γρ) 15γρ ελαιόλαδο Ωμέγα3 1 χαπάκι AFTER WORKOUT: 50γρ kellogs cocopops 1 Σκουπ πρωτεΐνης BEFORE WORKOUT: Ότι έχω φάει πριν (πχ πρωινό η μεσημεριανό διότι πηγαίνω πρωί γυμναστήριο είτε πριν τις 6 το απόγευμα) 1σκουπ κρεατίνη ++Αν μπορείτε πείτε μου και γνώμη για την παρακάτω πρωτεΐνη κι αν είναι όντωσ isolate όπως αναφέρει; κι για το αν αξίζουν τα ashwagandha. Σας ευχαριστώ όλους. Immortal Nutrition 100% whey protein Καλημέρα και καλή αρχή👍 Πιστεύω ότι ξέρεις ότι ο στόχος που έβαλες δεν γίνεται όσο κι αν το θέλεις από βιολογικής άποψης! Αν είσαι 80 τώρα ο καλύτερος στόχος είναι να φτάσεις στα 90 max και πολλά λέω και μετα να πέσεις στα 84 περίπου και αυτό εξαρτάται και από την κατάσταση που είσαι τώρα(ποσοστό λίπους) Μην σου φενονται μικρά τα νούμερα από κιλά,αν κάνεις σωστά προπόνηση διατροφή θα είσαι πολύ διαφορετικός από ότι είσαι σημερα! Όσο για την πρωτεινη Δεν είναι isolate για εσένα κάνει όμως τώρα που θέλεις να βάλεις βάρος👍 1
Ps4console Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 35 λεπτά πριν, bblov είπε Καλημέρα και καλή αρχή👍 Πιστεύω ότι ξέρεις ότι ο στόχος που έβαλες δεν γίνεται όσο κι αν το θέλεις από βιολογικής άποψης! Αν είσαι 80 τώρα ο καλύτερος στόχος είναι να φτάσεις στα 90 max και πολλά λέω και μετα να πέσεις στα 84 περίπου και αυτό εξαρτάται και από την κατάσταση που είσαι τώρα(ποσοστό λίπους) Μην σου φενονται μικρά τα νούμερα από κιλά,αν κάνεις σωστά προπόνηση διατροφή θα είσαι πολύ διαφορετικός από ότι είσαι σημερα! Όσο για την πρωτεινη Δεν είναι isolate για εσένα κάνει όμως τώρα που θέλεις να βάλεις βάρος👍 Σωστο κι αυτο ευχαριστω, καποια αποψη πανω στην διατροφη; επισης σιγουρα κανει; Εχω δυσανεξία σε λακτόζη γιαυτο
bblov Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 40 λεπτά πριν, Ps4console είπε Σωστο κι αυτο ευχαριστω, καποια αποψη πανω στην διατροφη; επισης σιγουρα κανει; Εχω δυσανεξία σε λακτόζη γιαυτο Πάνω στην διατροφή θα το δεις στην πράξη! Τι θέλω να πω βλέπεις την ίδια ώρα πάντα πόσο βάρος έχεις και υπολόγισε περίπου 1 κιλό τον μήνα να περνεις( τώρα στην αρχή ίσως πάρεις ποιο εύκολα να ξέρεις) αυτό γίνετε γιατί στους υδατάνθρακες παίζει ρόλο η δουλειά που κάνεις ο οργανισμός σου η ένταση οπότε δεν είναι ένας όρος που μπορείς να το μετρήσεις ακριβώς😗 Αν έχεις δυσανεξία θα πάρεις μια πρωτεΐνη που να λέει isolate η isolate με hydrolysis όχι concerted👍 1
flashja Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Καλύτερα θα ήταν να το πας με lean bulking και όχι να βάλεις 10-15 κιλά από τα οποία το 80% θα είναι λίπος και νερά, μετά θα ταλαιπωριέσαι να τα χάσεις. Επίσης η διατροφή σου είναι πολύ φτωχή σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία (μια πολυβιταμίνη θα βοηθούσε σαν συμπλήρωμα αλλά δεν είναι το ίδιο). Αντικατέστησε ένα μεγάλο ποσοστό υδατανθράκων να το παίρνεις από φρούτα και μέλι, ως πηγή πρωτείνης αντί κοτόπουλο παίρνε κιμά μοσχαρίσιο ( 80 - 20 σε ποσοστό lean - fat ), αυγά (μαζί με τον κρόκο για καλά λιπαρά) και όργανα όπως συκώτι - καρδιά κτλπ. Για λιπαρά θα είσαι καλυμένος αν αλλάξεις στις πηγές πρωτείνης που σου ανέφερα, επίσης καλύτερα να τρως κανονικό βούτυρο αντί φυστικοβούτυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα