achilles_g_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 23 ώρες πριν, SabotazNic είπε https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria/maxilari-wellpur-sogndal-42x65x15 Πηρα αυτο που ηταν μεχρι χθες στα 40, μου το αφησαν στα 50 ευρω επειδη πηρα 2-3 πραγματακια ακομα. Απο την μια τζελ, απο την αλλη κανονικα για καλοκαιρι/χειμωνα. Φαινεται ανετο, ξαπλωσα κανα 5λεπτο. Εντυπωσεις, οποιος ενδιαφερεται σε Pm (εκτος και αν ανοιξει κανα αντιστοιχο θεμα στο Μπλα μπλα) Σκληρό?
SabotazNic Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Σκληρό? Μαλακο προς μετριο θα ελεγα. Εχω αλλα 2 μαξιαρια με αφρο μνημης, το 1 ειναι αισθητα πιο σκληρο απο αυτο. Αν εχεις κοντα σου jysk, αξιζει μια δοκιμη. Ανεφερε μηπως και μπορεσει να παιχτει εκπτωση στην τιμη με αγορα αλλων προιοντων (ε πηρα μαξιλαροθηκες, κατι διακοσμητικα κτλ που θα επαιρνα ετσι και αλλιως)
ipal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μαλακο προς μετριο θα ελεγα. Εχω αλλα 2 μαξιαρια με αφρο μνημης, το 1 ειναι αισθητα πιο σκληρο απο αυτο. Αν εχεις κοντα σου jysk, αξιζει μια δοκιμη. Ανεφερε μηπως και μπορεσει να παιχτει εκπτωση στην τιμη με αγορα αλλων προιοντων (ε πηρα μαξιλαροθηκες, κατι διακοσμητικα κτλ που θα επαιρνα ετσι και αλλιως) Πέρασα και εγώ από jysk κανουν έκπτωση στο ταμείo, έχουν κωδικό για να κάνουν έκπτωση και στα μη εκπτωτικα . Αλλά ηταν προϊόν gold 160€ που μου το άφηναν 90€ . Δηλαδή δε ξέρω αν πάρεις κάτι basic πχ 30€ αρχική αν θα περάσουν έκπτωση. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από ipal
Boubis1411 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τελικά οκ ξάπλωσα σχετικά, αλλά κατέληξα σήμερα να αφαιρέσω κάνα 4 χούφτες υλικό από μέσα. Παραμένει ψηλό πάντως. Ευτυχώς κράτησα την θήκη που ήταν μέσα το μαξιλάρι για να βάλω το έξτρα υλικό. Θα χρειαστεί έτσι και αλλιώς για να συμπληρώσω αν χρειαστεί ναι τα πολυ ψηλα δεν με βολευουν ουτε εμενα....οποτε εκανα μια πατεντα αλλη,πηρα ενα απλο χαμηλο και ενα 12 ποντο και κοιμαμαι με 2 ...βολευει μεχρι στιγμης. με 4 μαξιλαρια κοιμαμαι φιλε γιατι γινεται χαμος την νυχτα !
Everest Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Το ETNE έκανα λίγο καιρό να το συνηθίσω, γιατί αν και μου αρέσουν τα σκληρά μαξιλάρια, αυτό ήταν λίγο παραπάνω από τα γούστα μου. Τώρα όμως δεν το αλλάζω. Είχα πάρει και ένα άλλο, ίσως το LYNGEN. Πολύ καλό κι αυτό, αλλά δεν έβρισκα το ιδανικό για εμένα σημείο ισορροπίας με την αφαίρεση υλικού.
nemesi54 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Εδώ και 2 μήνες έχω πάρει 3 απο αυτά https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria/maxilari-wellpur-kyrkja-40x60x11/9 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν βουλιάζει το κεφάλι όλο μέσα. Για τα δικά μου θέλω είναι πολύ καλό, απο την πρώτη βραδιά ένιωσα άνετα, λες και το είχα απο πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις