Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω να δω πιο κουτιά θα πάρω για το Νέο μου σύστημα  μιας και παρέλαβα εχθές την Κάρτα
Μητρική δεν έχω αποφασίσει ακόμη γιατί δεν ξέρω αν θα πάω σε Ryzen - Intel θα δείξει σύντομα.
budget 150€
Βλέπω τα παρακάτω κουτιά
Corsair 4000D
Corsair iCUE 4000X
Be Quiet Pure Base 500
ΝΖΧΤ Η210

δέχομαι προτάσεις όχι απαραίτητα σε λευκό!
Μακρυά από RGB τσίρκο!!!!!
το να έχει χώρο για Cable Managment και ροή αέρα της προκοπής θα εκτιμηθεί όπως και να έχει χώρο για υδρόψυξη ώστε να έχω επιλογές :)
Ευχαριστώ

Επεξ/σία από venuets
Δημοσ.

Budget εώς 150 ευρώ, προϋπόθεση για καλό airflow και έχει επιλέξει όλα τα κουτιά που είναι κλειστά μπροστά.

Το rgb τσίρκο μη το λαμβάνεις υπόψιν αν είναι κάτι που σου αρέσει. Στις περισσότερες περιπτώσεις και εφόσον μιλάμε για argb τότε υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης.

Δες το 4000d airflow

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Budget εώς 150 ευρώ, προϋπόθεση για καλό airflow και έχει επιλέξει όλα τα κουτιά που είναι κλειστά μπροστά.

Το rgb τσίρκο μη το λαμβάνεις υπόψιν αν είναι κάτι που σου αρέσει. Στις περισσότερες περιπτώσεις και εφόσον μιλάμε για argb τότε υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης.

Δες το 4000d airflow

Εαν υπαρχει οτιδιποτε αλλο γενικα θεμα δεν εχω ! 
ναι ειναι η πρωτη μ επιλογη

ακυρο ειχα βαλει το αλλο ! το αλλαξα :)
https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia/m/698/Corsair.html?keyphrase=4000d&o=Corsair+4000D

To case εκλεισε ! με πια ανεμιστηρακια να το συνδιασω (τα εβαλα λογο Corsair το rgb θα ειναι off) ;
https://www.skroutz.gr/c/674/case-fans/m/698/Corsair.html

Επεξ/σία από venuets
Δημοσ.

Νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή, πρόσεχε όμως γιατί βάσει των specs η κάρτα που έχεις μπαίνει τσίμα-τσίμα, με μόλις 3mm διάκενο.

Εφόσον κοιτάς και be quiet λευκό τότε σε παραπλήσια τιμή παίζει το 500dx που είναι το αντίστοιχο ανοιχτό και καλύτερο σε airflow μπροστά.

Βλέπω στα specs έχει και λίγο καλύτερα clearance σε gpu όπου θα είσαι πιο άνετος

Δημοσ.

Οκ! Άρα με γνώμονα την κάρτα πάμε στο Be Quiet.
Κοιτα αν θεωρεις οτι αν παω στα 200 βρισκω κατι υπερβολικα καλυτερο το ανεβαζω το budget. δεν ζοριζομαι απλα ειναι επενδυση για δουλεια οποτε μπορει να κανει και μια μικρη υπερβαση αν χρειαζεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι τα 200 ανοίγει πολύ η βεντάλια.

Αν δεν κάνω λάθος, το καλύτερο κουτί με άριστες θερμοκρασίες σε αυτά τα χρήματα

Fractal-Design-Torrent-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-White-TG-Clear-Tint

μετά ανεβαίνεις κατηγορία σε αυτά που προ-είπαμε

Corsair-5000D-Airflow-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο

Be-Quiet-Silent-Base-802-Window-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-Μαύρο

Επεξ/σία από nickol-us
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Μέχρι τα 200 ανοίγει πολύ η βεντάλια.

Αν δεν κάνω λάθος, το καλύτερο κουτί με άριστες θερμοκρασίες σε αυτά τα χρήματα

Fractal-Design-Torrent-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-White-TG-Clear-Tint

μετά ανεβαίνεις κατηγορία σε αυτά που προ-είπαμε

Corsair-5000D-Airflow-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο

Be-Quiet-Silent-Base-802-Window-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-Μαύρο

Το fractal πανεμορφο φαινεται.
αν ειναι και τοσο καλο το πηρα χθες :P

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Μεγάλο κουτί, με τρομερά ονομαστικά specs, ψάξε δες review.

Έχουμε κατόχους στο φόρουμ, φαντάζομαι θα απαντήσουν στο νήμα.

Ανέμενε και δεύτερες γνώμες

αυτα κοιταω ηδη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...