Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, JDimi είπε Καλημέρα, Σε ερώτημα που έστειλα στην ΔΟΥ μου είπαν ότι πρέπει να πληρωθούν και οι προηγούμενοι μήνες του τρέχοντος έτους αλλά δεν μου ακούστηκε και πολύ σίγουρη. Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει κανονικά, μην πληρώσω άδικα τους υπόλοιπους μήνες χωρίς να χρειάζεται. Καλημερα .Νομιζω οτι ισχυει αυτο που σου ειπαν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2 hours ago, JDimi said: Καλημέρα, Ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος, έχω όχημα που είχα κάνει ηλεκτρονική ακινησία για το τρέχον έτος και δεν είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του έτους. Την προηγούμενη εβδομάδα πλήρωσα τα τέλη για τους τρεις εναπομείναντες μήνες, έκανα ασφάλεια για ένα μήνα και έκανα άρση ακινησίας. Στην κατάσταση στο mycar φαίνεται σε προσωρινή κίνηση. Προσπάθησα να κάνω μεταβίβαση αλλά δεν μου τικαρει τα τέλη κυκλοφορίας. Σε επικοινωνία με την ΑΑΔΕ μου είπαν ότι ίσως επειδή πλήρωσα τα τέλη μέσω ebaking με το rf να αργεί να εμφανιστεί (δεν νομίζω ότι ισχύει αφού φάνηκε η πληρωμή και έκανα άρση). Σε ερώτημα που έστειλα στην ΔΟΥ μου είπαν ότι πρέπει να πληρωθούν και οι προηγούμενοι μήνες του τρέχοντος έτους αλλά δεν μου ακούστηκε και πολύ σίγουρη. Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει κανονικά, μην πληρώσω άδικα τους υπόλοιπους μήνες χωρίς να χρειάζεται. μηχανή που είχα σε ακινησία και μεταβιβάστηκε πριν 20 μέρες πλήρωσα όλα τα τέλη του έτους - ασφάλεια για μια εβδομάδα πέρασα ΚΤΕΟ και μετά προχωρήσει η μεταβιβαση μπορεί να μη βγαίνει από το gov η βεβαίωση περί μη οφειλής τελών...το ζητάς ηλεκτρονικά και σου απαντάνε σε 1-2 μέρες...τυπώνεις το χαρτί και είσαι έτοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Ναι, πρεπει να πληρωθει ολο το ετος και το κακο ειναι οτι το 3μηνο που πληρωσες, το ξαναπληρωνεις… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SaFiS είπε Ναι, πρεπει να πληρωθει ολο το ετος και το κακο ειναι οτι το 3μηνο που πληρωσες, το ξαναπληρωνεις… Ετσι ακριβως...Την ειχα πατησει με τριμηνη αρση ακκινησιας οταν πηγα να κανω οριστικη αρση . Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDimi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ πολύ, άρα κάνω πληρωμή όλου το έτος και όχι τους 9 μήνες που υπολείπονται; Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από JDimi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 31 λεπτά πριν, JDimi είπε Σας ευχαριστώ πολύ, άρα κάνω πληρωμή όλου το έτος και όχι τους 9 μήνες που υπολείπονται; Δυστυχως...Κατι μου ειχαν πει οτι θα μπορουσα να κανω για να μην ξαναπληρωσω τα τελη αλλα δεν θυμαμαι καλα ...Νομιζω αλλα με επιφυλλαξη οτι θε επρεπε μετα την πρωτη αρση πριν ζητησω πληρη αρση να κανω παλι ακκινησια και αμμεσως αρση αλλα δεν τα θυμαμαι καλα .Παρε τηλ στην aade μηπως και σου πουν . Τηλ 2131621000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDimi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Ενημερωτικά σε περίπτωση που τύχει και σε άλλον. Πήγα να πληρώσω όλο το έτος και αυτόματα μου έβγαζε το σύστημα ότι θα πληρώσω τους υπόλοιπους 9 μήνες. Μετά από δύο ημέρες η κατάσταση του οχήματος από προσωρινή κίνηση άλλαξε σε κίνηση. Πλέον μπορώ κανονικά να κάνω ηλεκτρονικά την μεταβίβαση του οχήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Αρα το εφτιαξαν (και τι πιο λογικο), γτ τουλαχιστον περυσι σου εβγαζε παλι ολο το ποσο… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα