nikos121 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Οποιος γνωριζει μια μικρη διευκρινηση.. Για να ολοκληρωθει η μεταβιβαση του αυτοκινητου μου πρεπει να παω στην αρμοδια υπηρεσια μεταφορων εκει στη Μεσογειων με την αδεια μου υπογεγραμενη στα πεδία κατω κατω απο αγοραστη και πωλητη. Ετσι λενε οι οδηγιες δηλαδη. Εγω ομως απο το 2014 που εγινε η μετατροπη σε υγραεριο, για αδεια εχω απλα ενα χαρτι Α4 το οποιο εχει σφραγιδα και αναφερει οτι επεχει αδεια κυκλοφοριας κλπ κλπ Σε αυτο το χαρτι βεβαια δεν υπαρχουν θεσεις για υπογραφες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Αυτό το χαρτί δεν είναι η κανονική άδεια, προσωρινό είναι, από το 2014 έπρεπε να είχες πάει στη διεύθυνση μεταφορών για να σου βγάλει την κανονική άδεια σε πράσινο χαρτί. Πήγαινε κάντο τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Την διαδικασια πως την κανατε?? Μεσω Gov ή δια ζωσης?? Την Τριτη εκανα μεταβιβαση παλιας βεσπας και η αδεια ηταν σε υπηρεσιακο απο το 2014. Την εκανα δια ζωσης με εξουσιοδοτηση απο τον παππου που την ειχε, γτ δεν ειχε καμμια επαφη με Taxis, Gov, κτλ. και δεν ηθελε να μπλεξει με τον λογιστη. Δεν βαζεις καμμια υπογραφη πουθενα απο πριν, αν χρειαστει βαζουν σφραγιδα στην πισω πλευρα και θα υπογραψεις εκει… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, SaFiS είπε Την διαδικασια πως την κανατε?? Μεσω Gov ή δια ζωσης?? Μεσω gov. 7 λεπτά πριν, SaFiS είπε Δεν βαζεις καμμια υπογραφη πουθενα απο πριν, αν χρειαστει βαζουν σφραγιδα στην πισω πλευρα και θα υπογραψεις εκει… Ε πως δεν βαζω; οι οδηγιες άλλα λενε Ο αγοραστής προσέρχεται στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας που δηλώθηκε στην αίτηση για την παραλαβή της νέας άδειας κυκλοφορίας προσκομίζοντας: -Την τρέχουσα άδεια κυκλοφορίας του οχήματος (συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη και από τους δύο) -Το αποδεικτικό εξόφλησης των τελών αδείας και μεταβίβασης του οχήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Η οδηγιες προϋποθετουν ομως κανονικη αδεια οπου υπαρχει το σχετικο πεδιο για υπογραφες. Στο υπηρεσιακο εμενα μου εβαλε σφραγιδα για αυτον τον λογο και επειδη ειχα εξουσιοδοτηση υπεγραψα και για τους δυο… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Ετσι βγαζει νοημα οκ. Οποτε με μια μονο επισκεψη εκει τελειωνει το θεμα. Ευχαριστω. Θα ποσταρω εδω το outcome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccelDrag Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Να ενημέρωσω πως δεν ισχύει αυτό που αναφέρει το gov. Δυστυχώς πας και σου δίνουν να κάνεις νέα αίτηση χειρόγραφη. Ασχέτως αν έχεις ολοκληρώσει την διαδικασία ηλεκτρονικά. Μετά περιμένεις 2 γραπτά μηνύματα. Το πρώτο πως σε βρήκαν και ολοκληρώθηκε η διαδικασία και το δεύτερο για να παραλάβεις. Να σημειώσω όμως πως οι 30 μέρες που αναφέρονται δεν ισχύουν. Εγώ πήγα στις 25 και γέλαγαν. "Είναι πολύ νωρίς κύριε". Ξαναπήγα στο δίμηνο και μου έδωσαν την αίτηση αυτή. Γελάνε και τα τσιμέντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Στείλε και ένα παράπονο στο Συνήγορο του Πολίτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kastriot Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Στις 11/5/2023 στις 4:42 ΜΜ, AccelDrag είπε Να ενημέρωσω πως δεν ισχύει αυτό που αναφέρει το gov. Δυστυχώς πας και σου δίνουν να κάνεις νέα αίτηση χειρόγραφη. Ασχέτως αν έχεις ολοκληρώσει την διαδικασία ηλεκτρονικά. Μετά περιμένεις 2 γραπτά μηνύματα. Το πρώτο πως σε βρήκαν και ολοκληρώθηκε η διαδικασία και το δεύτερο για να παραλάβεις. Να σημειώσω όμως πως οι 30 μέρες που αναφέρονται δεν ισχύουν. Εγώ πήγα στις 25 και γέλαγαν. "Είναι πολύ νωρίς κύριε". Ξαναπήγα στο δίμηνο και μου έδωσαν την αίτηση αυτή. Γελάνε και τα τσιμέντα... Εγώ προ 2 εβδομάδων το έκανα ηλεκτρονικά με τον πωλητή (αυτός αίτηση εγώ αποδοχή), την επόμενη προσκόμισα τα έγγραφα μόνος μου στο μηχανολογικό χωρίς ραντεβού (μεταβίβαση, αντίγραφο εξόφλησης, βεβαίωση μη οφειλής, υπογεγραμμένη άδεια) , σε 1 μέρα είχα SMS επιβεβαίωσης (Παρασκευή) και την Δευτέρα πήγα και παρέλαβα την άδεια μου. Επίσης απ' όσο κοίταξα στο gov οι 30 μέρες που αναφέρονται είναι το περιθώριο μέχρι να πας να καταθέσεις, μετά ακυρώνεται το "υπό μεταβίβαση" στο mycar. Οι μόνες αιτήσεις που μου έδωσαν είναι για την αγοραπωλησία και δεν θέλουν καν θεώρηση από τα ΚΕΠ, είναι μόνο μεταξύ πωλητή-αγοραστή, κι αυτό επειδή το ζήτησα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, Μεσω ΚΕΠ μια δήλωση από τον πωλητή, έλαβα τόσα και μια από τον αγοραστή έδωσα τόσα; Μετρητά 2,5 k παίζει ή πρέπει μέσω τράπεζας; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 27 λεπτά πριν, kronos73 είπε Καλησπέρα, Μεσω ΚΕΠ μια δήλωση από τον πωλητή, έλαβα τόσα και μια από τον αγοραστή έδωσα τόσα; Μετρητά 2,5 k παίζει ή πρέπει μέσω τράπεζας; Ευχαριστώ Δεν εχεις προβλημα σε μεταβιβαση σε ιδιωτη.Σε εμπορο θα επρεπε να γινει μεσω Τραπεζας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccelDrag Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Στις 12/5/2023 στις 11:41 ΜΜ, Kastriot είπε Εγώ προ 2 εβδομάδων το έκανα ηλεκτρονικά με τον πωλητή (αυτός αίτηση εγώ αποδοχή), την επόμενη προσκόμισα τα έγγραφα μόνος μου στο μηχανολογικό χωρίς ραντεβού (μεταβίβαση, αντίγραφο εξόφλησης, βεβαίωση μη οφειλής, υπογεγραμμένη άδεια) , σε 1 μέρα είχα SMS επιβεβαίωσης (Παρασκευή) και την Δευτέρα πήγα και παρέλαβα την άδεια μου. Επίσης απ' όσο κοίταξα στο gov οι 30 μέρες που αναφέρονται είναι το περιθώριο μέχρι να πας να καταθέσεις, μετά ακυρώνεται το "υπό μεταβίβαση" στο mycar. Οι μόνες αιτήσεις που μου έδωσαν είναι για την αγοραπωλησία και δεν θέλουν καν θεώρηση από τα ΚΕΠ, είναι μόνο μεταξύ πωλητή-αγοραστή, κι αυτό επειδή το ζήτησα. Τελικά παρέλαβα πριν μια εβδομάδα. Δυστυχώς μου επιβεβαίωσαν όσα έγραψα. Όταν ανάφερα πως άλλα διαβάζω γενικά, μου είπαν πως δεν ξέρουν. Όταν δε τους είπα, μήπως δεν ξέρετε εσείς, ξεκίνησε μανούρα και δεν καταλήξαμε κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kastriot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, AccelDrag είπε Τελικά παρέλαβα πριν μια εβδομάδα. Δυστυχώς μου επιβεβαίωσαν όσα έγραψα. Όταν ανάφερα πως άλλα διαβάζω γενικά, μου είπαν πως δεν ξέρουν. Όταν δε τους είπα, μήπως δεν ξέρετε εσείς, ξεκίνησε μανούρα και δεν καταλήξαμε κάπου. Μήπως μένεις σε κάνα χωριό με υπηρεσίες 20 χρόνια πίσω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccelDrag Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Περιφερειακή διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών Πειραιώς. Χωριό όχι, 20 χρόνια πίσω σίγουρα! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από AccelDrag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDimi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Καλημέρα, Ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος, έχω όχημα που είχα κάνει ηλεκτρονική ακινησία για το τρέχον έτος και δεν είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του έτους. Την προηγούμενη εβδομάδα πλήρωσα τα τέλη για τους τρεις εναπομείναντες μήνες, έκανα ασφάλεια για ένα μήνα και έκανα άρση ακινησίας. Στην κατάσταση στο mycar φαίνεται σε προσωρινή κίνηση. Προσπάθησα να κάνω μεταβίβαση αλλά δεν μου τικαρει τα τέλη κυκλοφορίας. Σε επικοινωνία με την ΑΑΔΕ μου είπαν ότι ίσως επειδή πλήρωσα τα τέλη μέσω ebaking με το rf να αργεί να εμφανιστεί (δεν νομίζω ότι ισχύει αφού φάνηκε η πληρωμή και έκανα άρση). Σε ερώτημα που έστειλα στην ΔΟΥ μου είπαν ότι πρέπει να πληρωθούν και οι προηγούμενοι μήνες του τρέχοντος έτους αλλά δεν μου ακούστηκε και πολύ σίγουρη. Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει κανονικά, μην πληρώσω άδικα τους υπόλοιπους μήνες χωρίς να χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα