CptBill Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Συμφορουμιτες στο πεδιο 049 εχει προστεθει πεδιο για δαπανες πληρωμης ενφια. Δεν το θυμαμαι αυτο περισυ Στο αθροισμα βαζουμε το συνολο δανειακων υποχρεωσεων + καταβολες φορου ενφια? Η μονο τις καταβολες δανειακων υποχρεωσεων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Στις 22/8/2023 στις 12:13 ΜΜ, CptBill είπε Συμφορουμιτες στο πεδιο 049 εχει προστεθει πεδιο για δαπανες πληρωμης ενφια. Δεν το θυμαμαι αυτο περισυ Στο αθροισμα βαζουμε το συνολο δανειακων υποχρεωσεων + καταβολες φορου ενφια? Η μονο τις καταβολες δανειακων υποχρεωσεων ? Ειναι τα αντιστοιχα πεδια που εχει δικαιωμα να συμπληρωσει ο φορολογούμενος, αρα ειναι μονο για τις καταβολες δανειακων υποχρεωσεων. Οι φοροι και Ενφια , τα βγαζει το κρατος αρα δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Γεια σας. Σε ποιό πεδίο βάζουμε τα υπόλοιπα καταθέσεων, σε τραπεζικούς λογαριασμούς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 26 λεπτά πριν, Locke_John είπε Γεια σας. Σε ποιό πεδίο βάζουμε τα υπόλοιπα καταθέσεων, σε τραπεζικούς λογαριασμούς ? Υφισταται τέτοιο πεδίο; 🤔 Εγώ ξέρω μόνο πεδίο για τόκους από καταθέσεις κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 46 λεπτά πριν, Locke_John είπε Γεια σας. Σε ποιό πεδίο βάζουμε τα υπόλοιπα καταθέσεων, σε τραπεζικούς λογαριασμούς ? στο πόθεν έσχες είναι αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, johnieXoX είπε στο πόθεν έσχες είναι αυτό ευχαριστώ. Στη δήλωση, μπαίνουν αυτόματα οι τόκοι κ υπόλοιπα καταθέσεων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 ρε παιδιά αυτό το προστιθεμενη διαφορα αντικειμενικών δαπανών τι είναι ; έχει η κοπέλα εκαθαριστικό 700 ε και όταν πάμε να κάνουμε για το επιδομα στέγασης υπολογίζει και το ποσό που είναι στην διαφορά αντικειμενικών 3100 περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε ρε παιδιά αυτό το προστιθεμενη διαφορα αντικειμενικών δαπανών τι είναι ; έχει η κοπέλα εκαθαριστικό 700 ε και όταν πάμε να κάνουμε για το επιδομα στέγασης υπολογίζει και το ποσό που είναι στην διαφορά αντικειμενικών 3100 περίπου Δεν πιστεύει το κράτος ότι την 'βγάζει' με 700€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elstatios_Tomearxopoulos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 καλησπέρα σας ξέχασα να κάνω την δήλωση φέτος για την σύζυγο μου, η οποία ζει Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με καταγωγή από εξωτερικό. Ενώ αρχικά βγαίνει το μήνυμα ότι η υποβολή εκπρόθεσμων/τροποποιητικών είναι διαθέσιμη όλο το έτος, στην πράξη δεν με αφήνει να ανοίξω νέα δήλωση. 1. θυμάμαι καλά ότι αμέσως μετά την λήξη προθεσμίας εμπρόθεσμων για κάποιο διάστημα το σύστημα κλείνει σαν αναβάθμιση ξέρωγω; 🤔 αν ισχύει αυτό, ξέρει κανείς πότε """ανοίγει"""; 2. μέχρι να προλάβω να βρω νέο λογιστή, διότι με τον προηγούμενο αποφασίσαμε να χωρίσουμε κοινή συναινέσει λόγω ασυνεννοησίας 🥴, γνωρίζει κάποιος αν για ξένο υπήκοο που πλέον εργάζεται εδώ ως μισθωτός, προηγείται η συμπλήρωση κάποιου άλλου εντύπου εκτός Ε3; Η φιλοξενία σε κατοικία άλλου δεν δηλώνεται απλώς στο Ε3; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Elstatios_Tomearxopoulos είπε καλησπέρα σας ξέχασα να κάνω την δήλωση φέτος για την σύζυγο μου, η οποία ζει Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με καταγωγή από εξωτερικό. Ενώ αρχικά βγαίνει το μήνυμα ότι η υποβολή εκπρόθεσμων/τροποποιητικών είναι διαθέσιμη όλο το έτος, στην πράξη δεν με αφήνει να ανοίξω νέα δήλωση. 1. θυμάμαι καλά ότι αμέσως μετά την λήξη προθεσμίας εμπρόθεσμων για κάποιο διάστημα το σύστημα κλείνει σαν αναβάθμιση ξέρωγω; 🤔 αν ισχύει αυτό, ξέρει κανείς πότε """ανοίγει"""; 2. μέχρι να προλάβω να βρω νέο λογιστή, διότι με τον προηγούμενο αποφασίσαμε να χωρίσουμε κοινή συναινέσει λόγω ασυνεννοησίας 🥴, γνωρίζει κάποιος αν για ξένο υπήκοο που πλέον εργάζεται εδώ ως μισθωτός, προηγείται η συμπλήρωση κάποιου άλλου εντύπου εκτός Ε3; Η φιλοξενία σε κατοικία άλλου δεν δηλώνεται απλώς στο Ε3; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Τέτοιες ερωτήσεις δεν μπορούν να απαντηθούν στο φόρουμ. Ξεκινάς με εύρεση λογιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Elstatios_Tomearxopoulos είπε καλησπέρα σας ξέχασα να κάνω την δήλωση φέτος για την σύζυγο μου, η οποία ζει Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με καταγωγή από εξωτερικό. Ενώ αρχικά βγαίνει το μήνυμα ότι η υποβολή εκπρόθεσμων/τροποποιητικών είναι διαθέσιμη όλο το έτος, στην πράξη δεν με αφήνει να ανοίξω νέα δήλωση. 1. θυμάμαι καλά ότι αμέσως μετά την λήξη προθεσμίας εμπρόθεσμων για κάποιο διάστημα το σύστημα κλείνει σαν αναβάθμιση ξέρωγω; 🤔 αν ισχύει αυτό, ξέρει κανείς πότε """ανοίγει"""; 2. μέχρι να προλάβω να βρω νέο λογιστή, διότι με τον προηγούμενο αποφασίσαμε να χωρίσουμε κοινή συναινέσει λόγω ασυνεννοησίας 🥴, γνωρίζει κάποιος αν για ξένο υπήκοο που πλέον εργάζεται εδώ ως μισθωτός, προηγείται η συμπλήρωση κάποιου άλλου εντύπου εκτός Ε3; Η φιλοξενία σε κατοικία άλλου δεν δηλώνεται απλώς στο Ε3; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παντα προηγείται το Ε3, της δηλωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dumpedAndHappy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 καλησπέρα, είμαι νέο μέλος, έχω μια περίεργη ερώτηση να κάνω, όποιος γνωρίζει ή μπορεί ας μου απαντήσει: Πληρώνω πολλά ΕΝΦΙΑ και αυτό γιατί έχω 3 συγκεκριμένα ακίνητα στο όνομά μου μαζί με άλλους δυο (ξαδέλφια και οι τρεις, από 33%). Δεν συμφωνούμε με τίποτα να τα πουλήσουμε (ούτε θέλουν να τους δώσω τα ποσοστά μου) και λόγω παλαιότητας δεν μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ξεφορτωθώ χωρίς να εμπλακώ με τους άλλους δύο; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, dumpedAndHappy είπε καλησπέρα, είμαι νέο μέλος, έχω μια περίεργη ερώτηση να κάνω, όποιος γνωρίζει ή μπορεί ας μου απαντήσει: Πληρώνω πολλά ΕΝΦΙΑ και αυτό γιατί έχω 3 συγκεκριμένα ακίνητα στο όνομά μου μαζί με άλλους δυο (ξαδέλφια και οι τρεις, από 33%). Δεν συμφωνούμε με τίποτα να τα πουλήσουμε (ούτε θέλουν να τους δώσω τα ποσοστά μου) και λόγω παλαιότητας δεν μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ξεφορτωθώ χωρίς να εμπλακώ με τους άλλους δύο; ευχαριστώ Δώρησέ τα στην εκκλησία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dumpedAndHappy είπε καλησπέρα, είμαι νέο μέλος, έχω μια περίεργη ερώτηση να κάνω, όποιος γνωρίζει ή μπορεί ας μου απαντήσει: Πληρώνω πολλά ΕΝΦΙΑ και αυτό γιατί έχω 3 συγκεκριμένα ακίνητα στο όνομά μου μαζί με άλλους δυο (ξαδέλφια και οι τρεις, από 33%). Δεν συμφωνούμε με τίποτα να τα πουλήσουμε (ούτε θέλουν να τους δώσω τα ποσοστά μου) και λόγω παλαιότητας δεν μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ξεφορτωθώ χωρίς να εμπλακώ με τους άλλους δύο; ευχαριστώ Αφού είναι 3 και έχετε από 33%, γιατί δεν παίρνει ο καθένας 1 στο 100%. Πχ με κλήρωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Εχω καποια χρηματα σε ενα τραπεζικο λογαριασμο, μη φανταστειτε, δεν ξερω πως να περιγραψω αλλα πλεον δεν φτανουν να παρεις και τιποτε σπουδαιο...χαζομαρες δηλαδη... Επειδη ακριβως, ειναι σαν μικρο-μινι αποταμιευτικος, ποτε, ολα τα χρονια, δεν καθισα να δηλωσω τα....ψιχουλα σε αντιστοιχα πεδια στις φορολογικες δηλωσεις. Αλλωστε οι τραπεζες παρεχουν τα παντα ολα στις φορολογικες αρχες.... Υπαρχει κανενα προβλημα, εγω δεν ειχα ποτε δηλαδη ολα τα χρονια, αλλα λεμε τωρα, αν αυτα δεν δηλωνονται καπου; Καλα, οσο για τα 'μετρητα', που αν θυμαμαι καλα ακομη και του σπιτιου πρεπει να δηλωνονται, 'ας κοπιασουν'.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα