1comment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Επιβεβαιώνω για τα των πληρωμών ότι σημασία έχει η ημερομηνία πληρωμής. Αν είναι η σωστή, δεν μας ενδιαφέρει πότε θα εκκαθαριστεί από την τράπεζα και θα φανεί στα συστήματα της ααδε. Εφόσον εμείς πληρώσαμε την ημερομηνία που έπρεπε, το θέμα τελειώνει. Όλα τα χρόνια προγραμματίζω μέσω ebanking την τελευταία μέρα του μήνα και ποτέ δεν είχαμε πρόστιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, davarisx είπε Μια ερώτηση. Εάν προκύπτει φόρος πχ 5000ευρω πως μπορεί να πληρωθεί απευθείας για να μπει και η έκπτωση του 3%? Μέσω κάρτας έχει όριο αν θυμάμαι καλά τα 2000. πλήρωσε μέσω iris η μέσω web banking που δεν έχει όριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, asdfnikos είπε πλήρωσε μέσω iris η μέσω web banking που δεν έχει όριο Το iris εχει οριο 500€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, runner69 είπε Το iris εχει οριο 500€. Για μεταφορές μεταξύ ιδιωτών όχι για πληρωμές στον δημόσιο τομέα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waterlo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Προσπαθώ εδώ και τρεις μέρες να πληρώσω το φόρο μέσω Iris με τη Εθνική Τράπεζα (είμαι βιτσιόζος) και η εφαρμογή μου πετάει σφάλμα. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 15 hours ago, Waterlo said: Προσπαθώ εδώ και τρεις μέρες να πληρώσω το φόρο μέσω Iris με τη Εθνική Τράπεζα (είμαι βιτσιόζος) και η εφαρμογή μου πετάει σφάλμα. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος; Κάποια στιγμή είχα θέμα και εγώ, σε εμένα το έκανε λόγο γλώσσας, μόλις το γύρισα στα ελληνικά προχώρησε κανονικά. Σε άλλη περίπτωση σε γνωστό που το είχε στα ελληνικα συνέχιζε να βγάζει σφάλμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Καλημερα πληρωσε το φιλαρακι μεσω myaade τη παρασκευη.Λογικα τη πεμπτη θα δει τι θα γραφει.Αυτο που λεω γω ειναι οτι παιζει ρολο η μερα εκκαθαρισης οχι πληρωμης αυτη ειναι η διαφωνια μας με το φιλαρακι ο οποιος ομως τη πληρωσε μεσω ααδε και οχι μεσω ebanking για να δουμε τι πραγματικα γινεται.Αυτο με την εκκαθαριση το λεω διοτι και μενα καποια στιγμη περυσι καποιος αλλος μου το ειπε οτι πληρωσε παραπανω λογω αυτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 καταλαθος η συζηγος πληρωσε την 1η δοση την δικη μου αντι την δικη της ενω εγω ειχα πληρωσει κανονικα ολο το ποσο. Τα λεφτα, της τα τραβηξε κανονικα. Εχει τυχει σε κανεναν αλλο κατι αναλογο ; πως θα βγαλουμε ακρη τωρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, GeG είπε καταλαθος η συζηγος πληρωσε την 1η δοση την δικη μου αντι την δικη της ενω εγω ειχα πληρωσει κανονικα ολο το ποσο. Τα λεφτα, της τα τραβηξε κανονικα. Εχει τυχει σε κανεναν αλλο κατι αναλογο ; πως θα βγαλουμε ακρη τωρα ; Αν το έκανε σήμερα και το έκανε από e-banking, μάλλον προλαβαίνει να κάνει ακύρωση, επειδή οι εντολές που δίνονται σε μη εργάσιμες ημέρες εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. Αν το έκανε με κάρτα, μάλλον θα δημιουργηθεί θετικό υπόλοιπο σ' εσένα το οποίο μπορείς να ζητήσεις να σου επιστραφεί (αν δεν έχεις άλλες οφειλές) ή να συμψηφιστει με κάποιο άλλο χρεωστουμενο (αν υπάρχει). Δεν χάνονται, πάντως. Υπάρχει τρόπος να τα αναζητήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enkjel Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, GeG είπε καταλαθος η συζηγος πληρωσε την 1η δοση την δικη μου αντι την δικη της ενω εγω ειχα πληρωσει κανονικα ολο το ποσο. Τα λεφτα, της τα τραβηξε κανονικα. Εχει τυχει σε κανεναν αλλο κατι αναλογο ; πως θα βγαλουμε ακρη τωρα ; Θα φανεί ως υπερείσπραξη, αν έχει δηλωθεί ΙΒΑΝ στο myaade θα γίνει επιστροφή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 ωραια, σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, johnmayson είπε Καλημερα πληρωσε το φιλαρακι μεσω myaade τη παρασκευη.Λογικα τη πεμπτη θα δει τι θα γραφει.Αυτο που λεω γω ειναι οτι παιζει ρολο η μερα εκκαθαρισης οχι πληρωμης αυτη ειναι η διαφωνια μας με το φιλαρακι ο οποιος ομως τη πληρωσε μεσω ααδε και οχι μεσω ebanking για να δουμε τι πραγματικα γινεται.Αυτο με την εκκαθαριση το λεω διοτι και μενα καποια στιγμη περυσι καποιος αλλος μου το ειπε οτι πληρωσε παραπανω λογω αυτου. Αν πληρώσεις στη ααδε με κάρτα, σε κάποια δευτερόλεπτα φαίνεται η πληρωμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Ναι αλλα για να ειναι σιγουρος οτι δε θα μπει η προσαυξηση θεωρητικα πρεπει να το κοιταξεις μετα απο χ μερες εργασιμες για να δει αν θα εμφανιστει η προσαυξηση η οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, johnmayson είπε Ναι αλλα για να ειναι σιγουρος οτι δε θα μπει η προσαυξηση θεωρητικα πρεπει να το κοιταξεις μετα απο χ μερες εργασιμες για να δει αν θα εμφανιστει η προσαυξηση η οχι Αυτό έχει νόημα αν πληρώσεις με e-banking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, enkjel είπε Θα φανεί ως υπερείσπραξη, αν έχει δηλωθεί ΙΒΑΝ στο myaade θα γίνει επιστροφή Εγω νομίζω οτι απλα θα φανεί στον λογαριασμό πληρωμένη και η επόμενη δόση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα