agnostos13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Δεν νομίζω. Ο έλεγχος θα γίνει ηλεκτρονικα μέσω της κάρτας. Και να γίνει (που δεν το νομίζω) δεν θα βγάλουν κάποια άκρη... Να ‘χαμε να λέγαμε. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Και να γίνει (που δεν το νομίζω) δεν θα βγάλουν κάποια άκρη... Να ‘χαμε να λέγαμε. Μακάρι γιατί θα την πληρώσει αθώος κόσμος. Ο πατέρας μου φερειπείν. Είναι στο όνομά του όλοι οι λογ/σμοι ρευματος στο σπίτι (οικογενειακή πολυκατοικία), ασχέτως που τους 2 τους πληρώνουν οι γαμπροί. Ή άλλο παράδειγμα. Μια χρονιά, η μάνα μου έκανε μια μεγάλη μεταφορά στον επαγγ. λογ/σμο του πατέρα μου όπου είναι συνδικαιούχος. Αυτή η μεταφορά πιάστηκε ως ηλεκτρονική αγορά λόγω επαγγ. λογ/σμου ασχέτως που είναι συνδικαιούχοι και ζευγάρι. Όλα αυτά, αν γίνουν τέτοιοι έλεγχοι, θα λογιστούν ως εισόδημα που καταναλώθηκε σε δαπάνες, όμως δεν είναι. Γι αυτό λέω ότι θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Εδω και χρονια εχουν σφιξει τα ζοναρια. Το οτι περιμενετε πρωτα να πιαστουν καποιοι και μετα να αρχισετε να προσεχετε το τι συναλλαγες κανετε και πως τις κανετε , με ξεπερναει. Αλλα ετσι ειναι δομημενη η ελληνικη κοινωνια, τι να κανουμε. Και μετα θα κραζει. 33 λεπτά πριν, 1comment είπε Μακάρι γιατί θα την πληρώσει αθώος κόσμος. Ο πατέρας μου φερειπείν. Είναι στο όνομά του όλοι οι λογ/σμοι ρευματος στο σπίτι (οικογενειακή πολυκατοικία), ασχέτως που τους 2 τους πληρώνουν οι γαμπροί. Ή άλλο παράδειγμα. Μια χρονιά, η μάνα μου έκανε μια μεγάλη μεταφορά στον επαγγ. λογ/σμο του πατέρα μου όπου είναι συνδικαιούχος. Αυτή η μεταφορά πιάστηκε ως ηλεκτρονική αγορά λόγω επαγγ. λογ/σμου ασχέτως που είναι συνδικαιούχοι και ζευγάρι. Όλα αυτά, αν γίνουν τέτοιοι έλεγχοι, θα λογιστούν ως εισόδημα που καταναλώθηκε σε δαπάνες, όμως δεν είναι. Γι αυτό λέω ότι θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Τα εχετε πεια αυτα σε λογιστη και δεν σας εχει "βρισει" ; Αλλαξτε τον τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, agnostos13 είπε Και να γίνει (που δεν το νομίζω) δεν θα βγάλουν κάποια άκρη... Να ‘χαμε να λέγαμε. Ναι. Πολύ δύσκολο. 4 ώρες πριν, runner69 είπε Εδω και χρονια εχουν σφιξει τα ζοναρια. Το οτι περιμενετε πρωτα να πιαστουν καποιοι και μετα να αρχισετε να προσεχετε το τι συναλλαγες κανετε και πως τις κανετε , με ξεπερναει. Αλλα ετσι ειναι δομημενη η ελληνικη κοινωνια, τι να κανουμε. Και μετα θα κραζει. Τα εχετε πεια αυτα σε λογιστη και δεν σας εχει "βρισει" ; Αλλαξτε τον τοτε. Έλεγαν: να έρθουν να με 'βρούν'. 4 ώρες πριν, 1comment είπε Μακάρι γιατί θα την πληρώσει αθώος κόσμος. Ο πατέρας μου φερειπείν. Είναι στο όνομά του όλοι οι λογ/σμοι ρευματος στο σπίτι (οικογενειακή πολυκατοικία), ασχέτως που τους 2 τους πληρώνουν οι γαμπροί. Ή άλλο παράδειγμα. Μια χρονιά, η μάνα μου έκανε μια μεγάλη μεταφορά στον επαγγ. λογ/σμο του πατέρα μου όπου είναι συνδικαιούχος. Αυτή η μεταφορά πιάστηκε ως ηλεκτρονική αγορά λόγω επαγγ. λογ/σμου ασχέτως που είναι συνδικαιούχοι και ζευγάρι. Όλα αυτά, αν γίνουν τέτοιοι έλεγχοι, θα λογιστούν ως εισόδημα που καταναλώθηκε σε δαπάνες, όμως δεν είναι. Γι αυτό λέω ότι θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Δεν τίθεται θέμα 'ονόματος' στο λογαριασμό ΔΕΗ. 4 ώρες πριν, 1comment είπε Μακάρι γιατί θα την πληρώσει αθώος κόσμος. Ο πατέρας μου φερειπείν. Είναι στο όνομά του όλοι οι λογ/σμοι ρευματος στο σπίτι (οικογενειακή πολυκατοικία), ασχέτως που τους 2 τους πληρώνουν οι γαμπροί. Ή άλλο παράδειγμα. Μια χρονιά, η μάνα μου έκανε μια μεγάλη μεταφορά στον επαγγ. λογ/σμο του πατέρα μου όπου είναι συνδικαιούχος. Αυτή η μεταφορά πιάστηκε ως ηλεκτρονική αγορά λόγω επαγγ. λογ/σμου ασχέτως που είναι συνδικαιούχοι και ζευγάρι. Όλα αυτά, αν γίνουν τέτοιοι έλεγχοι, θα λογιστούν ως εισόδημα που καταναλώθηκε σε δαπάνες, όμως δεν είναι. Γι αυτό λέω ότι θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Έκανε μια αγορά. Και τι 'έγινε' ? 'Πειράξατε' τον 049 ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 12 ώρες πριν, famas είπε Δεν σας δίνει δυνατότητα το Internet banking να τυπώσετε τη Βεβαίωση Τόκων Καταθέσεων για το 2022; Είναι επίσημο έγγραφο της τράπεζας και γίνεται δεκτό από του ς ορκωτούς ελεγκτές, πόσο μάλλον για μα κοινή φορολοιγκή δήλωση ιδιώτη. Η alphabank δεν εχει (λογικα το ιδιο θα ισχυει και για τις αλλες συστημικες) Μπορείτε να κάνετε αίτηση μέσα από την υπηρεσία για online έκδοση βεβαιώσεων και να παραλάβετε βεβαιώσεις για τις καταθέσεις σας: Ποιες βεβαιώσεις μπορείτε να ζητήσετε Υπόλοιπο λογαριασμού καταθέσεων (κόστος 7€). Μέσο υπόλοιπο λογαριασμού καταθέσεων (κόστος 10€). Κίνηση λογαριασμού καταθέσεων (κόστος 7€). Μηνιαίο αντίγραφο λογαριασμού καταθέσεων (κόστος 7€). Tήρηση λογαριασμού στην Alpha Bank (κόστος 5€). Δήλωση περιουσιακής κατάστασης – πόθεν έσχες (δωρεάν). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AonDuine Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει το παρακάτω: Quote Κωδικός 727 Η δαπάνη για την απόσβεση τοκοχρεωλυτικών δόσεων δανείων δεν συμφωνεί με τα στοιχεία που τηρούνται στα αρχεία της υπηρεσίας μας. Πέρσυ για την αγορά νέου αυτοκινήτου είχα πάρει ένα μικρο δάνειο και ξέρω ότι σχετίζεται με αυτό, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να συμπληρώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
famas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, ant_ είπε Η alphabank δεν εχει (λογικα το ιδιο θα ισχυει και για τις αλλες συστημικες) Μπορείτε να κάνετε αίτηση μέσα από την υπηρεσία για online έκδοση βεβαιώσεων και να παραλάβετε βεβαιώσεις για τις καταθέσεις σας: Ποιες βεβαιώσεις μπορείτε να ζητήσετε Υπόλοιπο λογαριασμού καταθέσεων (κόστος 7€). Μέσο υπόλοιπο λογαριασμού καταθέσεων (κόστος 10€). Κίνηση λογαριασμού καταθέσεων (κόστος 7€). Μηνιαίο αντίγραφο λογαριασμού καταθέσεων (κόστος 7€). Tήρηση λογαριασμού στην Alpha Bank (κόστος 5€). Δήλωση περιουσιακής κατάστασης – πόθεν έσχες (δωρεάν). Πειραιώς, αν και συστημική, έχει κανονικά Βεβαίωση Τόκων Καταθέσεων, όπως και βεβαίωση τήρησης λογαριασμού, δωρεάν φυσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Eurobank,alphabank,εθνικη, που εχω λογαριασμους δεν εχουνε μαλιστα η eurobank ειχε στειλει mail να παω σε καταστημα να το παρω αν θελω Στην φορολογικη μου ειχε εμφανισει μονο τον 1 λογαριασμο της alpha(απο τους 2 που εχω) Οποτε πραγματικα δεν καταλαβαινω την "πατεντα" βλακειας που κανανε πλεον Ενω μεχρι περυσι εμφανισε αυτοματα τους τοκους απο ολες(που ειναι κατι σεντ στον καθενα) τωρα ξαφνικα γιατι το αλλαξαν κ αν το αλλαξαν με ποια λογικη στειλανε για τον 1 ενω η ιδια τραπεζα δεν εστειλε για τον αλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Παιδια καλημερα, λίγο άσχετο με το θέμα αν θελει κανεις να απαντησει. ΓΙα τις τράπεζες τι ποσό στο εκκαθαριστικό θεωρείται ως ικανοποιητικό και ''καλό'' για δανειο? Δηλαδή ετήσιο εισόδημα 12000 ( χωρίς αλλες υποχρεώσεις, αγαμος με ιδιοκτητο σπιτι) για δάνειο 16κ για αυτοκίνητο ειναι λίγα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Παιδια καλημερα, λίγο άσχετο με το θέμα αν θελει κανεις να απαντησει. ΓΙα τις τράπεζες τι ποσό στο εκκαθαριστικό θεωρείται ως ικανοποιητικό και ''καλό'' για δανειο? Δηλαδή ετήσιο εισόδημα 12000 ( χωρίς αλλες υποχρεώσεις, αγαμος με ιδιοκτητο σπιτι) για δάνειο 16κ για αυτοκίνητο ειναι λίγα? παίζει ρόλο και η διάρκεια του δανειου αν έχεις ξαναπάρει δανειο, Η σχεση σου με τηβ τράπεζα. Κανεις αίτηση και βλέπεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Just now, asdfnikos said: παίζει ρόλο και η διάρκεια του δανειου αν έχεις ξαναπάρει δανειο, Η σχεση σου με τηβ τράπεζα. Κανεις αίτηση και βλέπεις. Σε υπερευχαριστώ, θα ειναι για 72 μηνες για να ειμαι ανετος αν τυχει κατι. Δυστυχως με τη eurobank δεν εχω καμια σχεση , σε αντιθεση με εθνικη πειραιως που αλλα 2 δάνεια τα ξεπληρωσα και 6 μήνες νωρίτερα. Θα κινηθω απο την αντιπροσωπεια και να μ πουν οχι παω στις αλλες 2 . Σε ευχαριστω και παλι και συγνωμη για το μεγαλο κείμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Έκανε μια αγορά. Και τι 'έγινε' ? 'Πειράξατε' τον 049 ???? Λογικά θα το αφαίρεσε από το ποσό του 049 μιάς και δεν ήταν αγορά όπως το χαρακτήρισε η τράπεζα. Η ευθύνη του δηλωμένου ποσού πάει στον φορολογούμενο, η τράπεζα μπορεί να έχει περάσει ότι ποσά νομίζει ως αγορές... Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 15 ώρες πριν, 1comment είπε Πραγματικά αυτό που λένε και έγραψαν όλα τα σαητ με τρομοκρατικό τρόπο ότι θα ελέγξουν 3,8 εκατομμύρια κόσμο (το 1/3 της χώρας) ως φοροφυγάδες επειδή είχαν χαμηλό εισόδημα, είναι ανήκουστο. Γιατί άραγε ο Πιτσιλής της ααδε δεν το είπε πριν τις εκλογές; Οι δηλώσεις του ήταν ότι θα ελεγχθούν οι δαπάνες (ηλεκτρονικές και γενικά ό,τι λογ/σμος, ασφάλεια υπάρχει στο αφμ) και αν έχει μεγάλη απόκλιση από το εισόδημα (προς τα πάνω), αυτοί θα βγουν για έλεγχο. Κάτι είπε και για τραπεζικούς λογ/σμους. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Παπούδια που έχουν αφήσει λογ/σμους δεκο στο όνομά τους ενώ μένουν τα παιδιά τους στο σπίτι και το αντίθετο. Ή ο Χ που προς διευκόλυνση πληρώνει με την κάρτα του το λογ/σμο του Ψ και ο Ψ του τα δίνει μετρητά. Άλλο παράδειγμα να έχεις εισόδημα από άλλα χρόνια και να έχεις κάνει μεγαλύτερες συναλλαγές το 2021 από το εισόδημά σου. Αυτόματα θα σε θεωρήσουν φοροφυγά. Θα πρέπει να βάλεις δικηγόρο για να αποδείξεις ότι είχες εισόδημα περασμένων ετών. Ακόμα κι έτσι, η εφορία θα βάλει κάτω όλες τις δαπάνες των περασμένων ετών για να σου αποδείξει ότι δεν είχες "περίσσευμα". Αυτές οι υποθέσεις είναι κάποιες δεκάδες-εκατοντάδες τώρα και αφορούσαν είτε ελευθ. επ. είτε ιδιώτες που είχαν πολλές κινήσεις στο λογ/σμο. Τώρα ξαφνικά θα τσιμπήσουν κόσμο οποιασδήποτε κατηγορίας αρκεί το εισόδημα να είναι κάτω από 10 χιλ. Θα συγκρίνουν δαπάνες έτους (άραγε και τεκμαρτές ή μόνο πραγματικές; ) και κινήσεις-υπόλοιπα λογ/σμών. Τα έχουν τα στοιχεία έτσι κι αλλιώς. Όπου δουν παραφωνίες, θα στέλνουν αυτόματα μέσω taxis το φόρο! Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας... Όταν διαβάζουμε κάτι, καλό ειναι να δίνουμε την πρέπουσα προσοχή και οχι να πιανόμαστε απο μια λέξη, εκτός αν επιθυμούμε να βγάλουμε ενα συγκεκριμένο συμπέρασμα οπότε η πραγματικότητα δε μας ενδιαφέρει. Ουτε συναλλαγές με μετρητά θα κοιτάξουν, ούτε λογαριασμούς δέκο στο αφμ σου, ούτε τραπεζικούς λογαριασμούς. Τραπεζικούς λογαριασμούς θα ψάξουν (αν όντως το κάνουν) σε αυτούς που εμφανίζουν κινήσεις πάνω απο 100,000 ετησίως. Αν εχεις τόσες κινήσεις και αγχώνεσαι, τότε οκ. Σιγά μην έρθουν να σου μετράνε και τις αποδείξεις του σουπερμαρκετ Ο πιο βασικος ελεγχος που απο οτι φαίνεται θα γίνει, και σωστά, ειναι σε αυτους που εμφανίζουν μεγαλύτερες δαπάνες απο τα εισοδήματα τους, κάτι που είναι και λογικό άλλωστε. Για να είσαι σε αυτή την κατηγορία ή τα εχεις κάνει μασούρια απο προηγούμενα έτη ή βγάζεις μαύρα λεφτά (πιο πιθανό το δεύτερο). Ε τα μαυρα λεφτά μη τα ξοδεύεις με κάρτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Ο πιο βασικος ελεγχος που απο οτι φαίνεται θα γίνει, και σωστά, ειναι σε αυτους που εμφανίζουν μεγαλύτερες δαπάνες απο τα εισοδήματα τους, κάτι που είναι και λογικό άλλωστε. Για να είσαι σε αυτή την κατηγορία ή τα εχεις κάνει μασούρια απο προηγούμενα έτη ή βγάζεις μαύρα λεφτά (πιο πιθανό το δεύτερο). Ε τα μαυρα λεφτά μη τα ξοδεύεις με κάρτες... Δεν αγχώνομαι για μενα. Για τους γονείς μου που είναι κάτω από 10Κ και όπως είπα σε άλλο ποστ, την εν λόγω χρονιά, η μητέρα μου έκανε μια μεγάλη μεταφορά στον επαγγ. λογ/σμο του πατέρα μου και το ποσό πιάστηκε όλο ως δαπάνη του αφορολόγητου. Με αυτό το ποσό, φαίνεται ότι οι δαπάνες είναι πάνω από 10Κ αλλά στην ουσία δεν έκανε κάποια αγορά. Μεταφορά σε λογ/σμο του συζύγου της έκανε. Τεσπα, θεωρώ ότι τέτοια σκηνικά θα υπάρχουν εκατοντάδες όπως είπα και πολλοί που πληρώνουν υποχρεώσεις τρίτων για διευκόλυνση. Όλοι αυτοί, αν ελεγχθούν, θα μπουν σε περιπέτειες για να αποδείξουν τα προφανή. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, agnostos13 είπε Λογικά θα το αφαίρεσε από το ποσό του 049 μιάς και δεν ήταν αγορά όπως το χαρακτήρισε η τράπεζα. Η ευθύνη του δηλωμένου ποσού πάει στον φορολογούμενο, η τράπεζα μπορεί να έχει περάσει ότι ποσά νομίζει ως αγορές... Ισχύει 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Όταν διαβάζουμε κάτι, καλό ειναι να δίνουμε την πρέπουσα προσοχή και οχι να πιανόμαστε απο μια λέξη, εκτός αν επιθυμούμε να βγάλουμε ενα συγκεκριμένο συμπέρασμα οπότε η πραγματικότητα δε μας ενδιαφέρει. Ουτε συναλλαγές με μετρητά θα κοιτάξουν, ούτε λογαριασμούς δέκο στο αφμ σου, ούτε τραπεζικούς λογαριασμούς. Τραπεζικούς λογαριασμούς θα ψάξουν (αν όντως το κάνουν) σε αυτούς που εμφανίζουν κινήσεις πάνω απο 100,000 ετησίως. Αν εχεις τόσες κινήσεις και αγχώνεσαι, τότε οκ. Σιγά μην έρθουν να σου μετράνε και τις αποδείξεις του σουπερμαρκετ Ο πιο βασικος ελεγχος που απο οτι φαίνεται θα γίνει, και σωστά, ειναι σε αυτους που εμφανίζουν μεγαλύτερες δαπάνες απο τα εισοδήματα τους, κάτι που είναι και λογικό άλλωστε. Για να είσαι σε αυτή την κατηγορία ή τα εχεις κάνει μασούρια απο προηγούμενα έτη ή βγάζεις μαύρα λεφτά (πιο πιθανό το δεύτερο). Ε τα μαυρα λεφτά μη τα ξοδεύεις με κάρτες... Τα είπες όλα 19 λεπτά πριν, 1comment είπε Δεν αγχώνομαι για μενα. Για τους γονείς μου που είναι κάτω από 10Κ και όπως είπα σε άλλο ποστ, την εν λόγω χρονιά, η μητέρα μου έκανε μια μεγάλη μεταφορά στον επαγγ. λογ/σμο του πατέρα μου και το ποσό πιάστηκε όλο ως δαπάνη του αφορολόγητου. Με αυτό το ποσό, φαίνεται ότι οι δαπάνες είναι πάνω από 10Κ αλλά στην ουσία δεν έκανε κάποια αγορά. Μεταφορά σε λογ/σμο του συζύγου της έκανε. Τεσπα, θεωρώ ότι τέτοια σκηνικά θα υπάρχουν εκατοντάδες όπως είπα και πολλοί που πληρώνουν υποχρεώσεις τρίτων για διευκόλυνση. Όλοι αυτοί, αν ελεγχθούν, θα μπουν σε περιπέτειες για να αποδείξουν τα προφανή. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα