Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα ν ακούσω προτάσεις για ανδρική κολώνια (για δώρο είναι)
Θα ήθελα κάτι κλασικό, της "καλής/ακριβής" κατηγορίας (οχι Old Spice πχ), επειδή εγώ δε χρησιμοποιώ κολώνιες είμαι άσχετος με αυτά.
Θενκιού

Δημοσ.

Προσωπικα χρησιμοποιω Hugo Boss The Scent EDT, Paco Rabanne Invictus Victory και Versace Eros EDP. Τις θεωρω safe επιλογες για δωρο μιας και δεν ειναι εντονες. 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, CoffeeDrink10 είπε

Πόσο χρονών είναι αυτός που θα κάνεις το δώρο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CoffeeDrink10 είπε

Θα ήθελα κάτι κλασικό, της "καλής/ακριβής" κατηγορίας (οχι Old Spice πχ), επειδή εγώ δε χρησιμοποιώ κολώνιες είμαι άσχετος με αυτά.
Θενκιού

bBudget; Εφόσον μιλάμε για  άνδρα στα 50, να υποθέσω ψάχνεις κάτι σοβαρό, όχι invictus, one million κλπ  club αρώματα; 

Δημοσ.

Gaultier - Le Male. Κλασικο και αγαπημενο απο πολυ κοσμο. Πηγαινε σε ενα Hondos, Galerie κλπ κ ζητα να σου δείξουν δειγματα.

• Like 2
Δημοσ.

Το άρωμα είναι ιδιαίτερα υποκειμενικό, ως προς το τι αρέσει και τι όχι. Δε το θεωρώ ιδιαίτερα "safe" δώρο. Εκτός κι αν είναι δώρο "για την υποχρέωση" και δε σ' απασχολεί καν αν θα αξιοποιηθεί. Αλλά ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση, ίσως να 'ταν καλύτερα μία premiumίλα σε κρασί. Που σίγουρα θ' αξιοποιηθεί. 

:D

• Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, Haldol said:

Το άρωμα είναι ιδιαίτερα υποκειμενικό, ως προς το τι αρέσει και τι όχι. Δε το θεωρώ ιδιαίτερα "safe" δώρο. Εκτός κι αν είναι δώρο "για την υποχρέωση" και δε σ' απασχολεί καν αν θα αξιοποιηθεί. Αλλά ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση, ίσως να 'ταν καλύτερα μία premiumίλα σε κρασί. Που σίγουρα θ' αξιοποιηθεί. 

:D

Το ξέρω, αλλά του έχω τάξει κολώνια γιατί φοράει κάτι φτηνιάρικο και μου σκυλοβρωμάει όταν πηγαίνουμε για καφέ πχ 🤣

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CoffeeDrink10 είπε

Το ξέρω, αλλά του έχω τάξει κολώνια γιατί φοράει κάτι φτηνιάρικο και μου σκυλοβρωμάει όταν πηγαίνουμε για καφέ πχ 🤣

Οποτε αγορασε του ενα αρωμα που να μην ενοχλει εσενα 😁

Εγω θα προτεινω λιγο πιο οικονομικες αλλα κλασικες: calvin klein one και davidoff cool water

• Like 1
Δημοσ.

Terre d‘hermes και από εμένα.Σούπερ κλασικό.

Δημοσ.
3 hours ago, CoffeeDrink10 said:

Ααα τοτε αλλαζει το πραμα στις προτασεις μας! Θες κατι να μυριζει φρεσκαδα. Ρε μπας και δεν πλενεται συχνα και ειναι κατι αλλο που σου βρωμαει; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...