di maria kun Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα γρηγορη απορια,εαν σε ενα σπιτι δεν χρησιμοποιω καθολου για θερμανση το αεριο,παρα μονον ισως για ενα μπανιο,ποσο κοστος θα βγαινει περιπου??Εχω την εντυπωση πως χρεωνεσαι με αριθμιτικη προοδο αναλογως κιλοβατορας που καις και οσο ανεβαινεις ανεβαινουν και ολα τα εξτρα.Στην αντιθετη περιπτωση.Εχει minimum fee σε ελαχιστη εως καθολου χρηση? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από di maria kun
korakios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 πάγιο προγράμματος κλασσικά συν χρέωση δυναμικότητας του μετρητή σου (κάπου το γράφει στο λογαριασμό σου , πχ εμένα είναι 66,9) Δυστυχώς δε θυμάμαι ακριβώς πως υπολογίζεται ανα έτος , κάπου είχε κάνει ένα excel ο @DOOM_NX αν θυμάμαι καλά με τις ρυθμιζόμενες στο αέριο
ekrepali Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Γύρω στα 30 ευρώ ετησίως κοστίζει η δυναμικότητα.
costacurta Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Εγώ έχω πάγιο 12 ευρώ ανά μήνα όλο το έτος. Αυτή η δυναμικότητα κοστίζει το καλοκαίρι 0,κάτι λεπτά ενώ το χειμώνα 35 ευρώ. Μήπως είναι και αυτή βάση χρήσης? Γενικά το καλοκαίρι που το χω κλειστό +ηλιακό για νερό όλα τα έξτρα έρχονται κάτι μονοευρα
ObeyWario! Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, costacurta είπε Εγώ έχω πάγιο 12 ευρώ ανά μήνα όλο το έτος. 12E πάγιο τον μήνα; Εμένα είναι 4,5Ε Για δύο μήνες 0 κατανάλωση μόνο τα πάγια, δυναμικότητα φπα 14Ε 1
costacurta Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, ObeyWario! είπε 12E πάγιο τον μήνα; Εμένα είναι 4,5Ε Για δύο μήνες 0 κατανάλωση μόνο τα πάγια, δυναμικότητα φπα 14Ε Συγνώμη έκανα λάθος ανά δίμηνο είναι 12.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα