giannis2001 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Για την διπλωματική μου θα χρειαστεί να έχω επικοινωνία ανάμεσα σε δύο Η/Υ. Από τον ένα θέλω να "διαβάζω" δεδομένα να τα στέλνω στον άλλο και να τα επεξεργάζεται. Η επικοινωνία θα είναι αρχικά μέσω LAN και αργότερα ίσως WLAN (ας το κάνω μέσω LAN και βλέπουμε). Επειδή και για το διάβασμα τον δεδομένων αλλά και για την επεξεργασία χρησιμοποιώ MATLAB θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω από τη μια MATLAB (ένα Η/Υ) με την άλλη MATLAB (στον άλλο Η/Υ) απευθείας και μάλιστα real-time....
abudakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 an ennoeis apo to ena matlab executable sto allo, tote me tcp/ip http://www.mathworks.nl/matlabcentral/fileexchange/loadFile.do?objectId=345&objectType=file
giannis2001 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Thanks file...twra den prolavainw na to koitaxw...tha to dw pio meta.
giannis2001 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 φίλε abudako, δυστυχώς μόλις αυτές τις μέρες μπόρεσα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα (πέρασε σχεδόν ένας μήνας)...τώρα προσπαθώ να δω πως δουλεύει. Έχεις μήπως ασχοληθεί καθόλου με αυτό το toolbox; Αν δε βγάλω άκρη μπορώ να σε ρωτήσω; Βασικά από ότι φαίνεται θα καταφέρω να το δουλέψω απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω (και όποιον άλλο ξέρει) αν μπορώ να κάνω την ίδια δουλειά με κάποιο toolbox της MATLAB και όχι από κάποιον τρίτο. Θα το προτιμούσα αυτό. Αν πάλι δε γίνεται θα βολευτώ με αυτό. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.