Andreaspir Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Εγω πάντως στην επίσημη ιστοσελίδα του payzy βλέπω ότι η προσφορά ίσχυε μεχρι 4/4
Titos301 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 καταλαβαινετε τωρα για τι τσιρκο υπηρεσια μιλαμε; δεν εχουν ενημερωσει καν το προσωπικο τους αλλα ουτε και το site τους ενω η προσφορα εχει παρει παραταση μεχρι και σημερα 6/4, σοβαρη εταιρια... 1
atpanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τώρα δεν εμφανίζεται πλέον στο whatsup Στην σελίδα ακόμα το βρίσκω, οκ Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από atpanos
G@rg@oun Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 22 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Εγω εκανα την εγγραφη και στο email Μου τα γυρνανε και δεν μου δινουν τα 10ε. γιατι παρολο που εκανα 4-4 τον λογαριασμο, ηθελε video κληση και η video κληση εγινε σημερα 5-4 και στα email μου λενε οτι η προσφορα ηταν για 4-4. παρολο που εδειξα screenshot με την ημερομηνια που εβαλε ο φιλος παραπανω.. Περιμενω να δω αν θα γινει κατι..αλλα δεν το βλεπω ναρχεται. Μου περασαν τελικα 1000 ποντους που εξαργυρώνονται δλδ σαν 10ε
soul_d Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε Μου περασαν τελικα 1000 ποντους που εξαργυρώνονται δλδ σαν 10ε Θα συνέβαινε ξεκάθαρα φίλε. Δεν το σχολίασα πιο πριν γιατί παρατηρώ πολύ αρνητική στάση από κάποιους και δεν έχω διάθεση για τέτοια 2
Andreaspir Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, soul_d είπε Θα συνέβαινε ξεκάθαρα φίλε. Δεν το σχολίασα πιο πριν γιατί παρατηρώ πολύ αρνητική στάση από κάποιους και δεν έχω διάθεση για τέτοια Μακάρι να πάρει και άλλη παράταση γιατί δεν έγινε ποτέ η βιντεοκλήση μου. 1
G@rg@oun Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Andreaspir είπε Μακάρι να πάρει και άλλη παράταση γιατί δεν έγινε ποτέ η βιντεοκλήση μου. Εμενα μου ειπαν ξεκαθαρα χωρις αυτην δεν υπαρχει εγγραφη..οποτε αν δεν την εκανα εντος προσφορας δεν θα υπηρχε και το 10ε σαν δωρο. Απο εκει και περα στειλε κανα email
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα