Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταπληκτικη προσφορα αυτο το "ξεφτιλισου σε ενα φιλο σου για €0,10" 🤣,

Περα απο την πλακα, η σουμα ποια ειναι ουσιαστικα; Κερδιζουμε €10 με ανταλλαγμα τα προσωπικα μας δεδομενα προς την cosmote και κανα τεταρτακι που θα μας απασχολησει η εγγραφη; 

Αν μετα την καταναλωση των 10€ απεγγραφουμε, τα δεδομενα διατηρουνται στα αρχεια της cosmote; 

• Like 1
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, lector είπε

Καταπληκτικη προσφορα αυτο το "ξεφτιλισου σε ενα φιλο σου για €0,10" 🤣,

🤣, δεν αξιζει ειδικα για το payzy το rferral, αντε πες για καμια revolut ναι

Περα απο την πλακα, η σουμα ποια ειναι ουσιαστικα; Κερδιζουμε €10 με ανταλλαγμα τα προσωπικα μας δεδομενα προς την cosmote και κανα τεταρτακι που θα μας απασχολησει η εγγραφη; 

αν εισαι ηδη cosmote δεν σε απασχολει τοσο με την εννοια οτι τα περισσοτερα τα εχουν ηδη, προσωπικα φορτωνω ενα καρτοκινητο μεσω payzy για να παρω κατι εξτρα που μ δινει (οταν πχ σταματησει αυτο δεν θα υπαρχει λογος να τη χρησιμοποιω)

περα απο αυτο το δεκεμβριο ειχε βγαλει μια προσφορα που σου επεστρεφε μεχρι νομιζω ενα 20% για αγορες με καρτα payzy μεσω γερμανου και ηταν καλη προσφορα, οσοι δεν ειχαν payzy και ηθελαν να παρουν κατι την πατησαν γιατι μεχρι να κανουν καρτα κτλ τα καλα κομματια ειχαν εξαντληθει, οσοι ειχαν τσιμπησαν κατευθειαν

Αν μετα την καταναλωση των 10€ απεγγραφουμε, τα δεδομενα διατηρουνται στα αρχεια της cosmote; 

9. Ποια είναι τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα Δεδομένα σας;

Τα δικαιώματα που μπορεί να ασκήσει ένας πελάτης μας περιλαμβάνουν:

Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των Δεδομένων σας σε περίπτωση που αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους υποβλήθηκαν σε επεξεργασία ή σε περίπτωση που ανακαλέσατε τη συγκατάθεση με βάση την οποία τα συλλέξαμε και επεξεργαστήκαμε.

δεν ξερω αν το καλυπτει την ερωτηση σ

• Like 3
Δημοσ.

Παντως 2/2 εργασιμες μερες μετα την εγγραφη, τηλεφωνηματα απο Cosmote να με ευχαριστησουν που ειμαι πελατης και να μου προτεινουν πακετα, προσφορες και να φερω και το σταθερο σε αυτους...Εν τελει μαλλον δεν τους ενδιαφερει η payzy (αλλιως θα εβαζαν και επιστροφη στο Γερμανο με αυτη και οχι με Eurobank) αλλα να ανανεωσουν τη βαση δεδομενων τους για να πρηζουν στο τηλεφωνο...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Παντως 2/2 εργασιμες μερες μετα την εγγραφη, τηλεφωνηματα απο Cosmote να με ευχαριστησουν που ειμαι πελατης και να μου προτεινουν πακετα, προσφορες και να φερω και το σταθερο σε αυτους...Εν τελει μαλλον δεν τους ενδιαφερει η payzy (αλλιως θα εβαζαν και επιστροφη στο Γερμανο με αυτη και οχι με Eurobank) αλλα να ανανεωσουν τη βαση δεδομενων τους για να πρηζουν στο τηλεφωνο...

Εντάξει εσύ είσαι και sexymwro και σε επρηξαν στα τηλ σε εμένα ούτε αναπάντητη 😂

Πέρα από τη πλάκα τώρα έχει eurobank και προς το Πάσχα θα ξανά βάλει με payzy προσφορά έτσι κάνει συνήθως .

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Doubt είπε

Αν σας χαλάει το 1% επιστροφής στα πάντα μην ασχολείστε. Για κάποιους είναι σημαντικό.

Το κακο ειναι οτι δεν πιστευω οτι θα μεινει για πολυ. Τυρακι για να μπουμε ειναι, για οσο θα ειναι.

Δημοσ.

Έκανα και εγώ μια εγγραφή…

Τα 10 ευρώ πιστώθηκαν άμεσα μόλις τέλειωσε η διαδικασία εγγραφής…

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, runner69 είπε

Το κακο ειναι οτι δεν πιστευω οτι θα μεινει για πολυ. Τυρακι για να μπουμε ειναι, για οσο θα ειναι.

Καθόλου απίθανο, το είχα γράψει κι εγώ εδώ πως μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή 0,5 ή 0%. Έξι μήνες όμως τώρα παραμένει κι ο κουμπαράς γεμίζει.

Στην προηγούμενη "σύσταση" πήρα 15€ για το τίποτα και τις γιορτές έκπτωση στο Γερμανό. Ποιος άλλος τα έδωσε αυτά;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, runner69 είπε

αν το βγαλει δεν βλεπω πλεον λογο να το χρησιμοποιει καποιος, αθλια εφαρμογη + 0δενικα προνομια adios muchachos👋👋👋

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Doubt είπε

Αν σας χαλάει το 1% επιστροφής στα πάντα μην ασχολείστε. Για κάποιους είναι σημαντικό.

Ποιο ειναι το σημαντικο, το να πληρωνεις 99 ευρω αντι για 100; Η μηπως να πληρωνεις 9,90 αντι για 10; Ποιοι ειναι αυτοι οι καποιοι που εκει που θα πληρωναν 10 ευρω για ενα αντικειμενο θα πανηγυρισουν επειδη τελικα τους περισσεψε ενα 10λεπτο; Αυτο στην καλυτερη ειναι κοροϊδια.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, lector είπε

Ποιο ειναι το σημαντικο, το να πληρωνεις 99 ευρω αντι για 100; Η μηπως να πληρωνεις 9,90 αντι για 10; Ποιοι ειναι αυτοι οι καποιοι που εκει που θα πληρωναν 10 ευρω για ενα αντικειμενο θα πανηγυρισουν επειδη τελικα τους περισσεψε ενα 10λεπτο; Αυτο στην καλυτερη ειναι κοροϊδια.

Στα 10 χιλιάρικα είναι ενα κατοστάρικο. Σε 6-12μήνες έχεις συμπληρώσει άνετα αυτο το ποσό.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

"Διασκεδαζουμε" με μερικα σχολια. Πραγματικα. Ανετα. Απο οποια πλευρα και αν το δεις:  Απο εκεινη που καποιος δεν εχει να φαει κυριολεκτικα; Απο εκεινη που καποιος που ζει πλουσιοπαροχα νοιαζεται για 100€ οταν βγαζει 50Κ-100Κ-1Μ τον χρονο; 

Το χειροτερο ολων ειναι οτι καποιοι τα παιρνουν ολα προσωπικα. Ευτυχως ειναι λιγοι βεβαια. :) 

• Confused 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, matrixxx είπε

"Διασκεδαζουμε" με μερικα σχολια. Πραγματικα. Ανετα. Απο οποια πλευρα και αν το δεις:  Απο εκεινη που καποιος δεν εχει να φαει κυριολεκτικα; Απο εκεινη που καποιος που ζει πλουσιοπαροχα νοιαζεται για 100€ οταν βγαζει 50Κ-100Κ-1Μ τον χρονο; 

Το χειροτερο ολων ειναι οτι καποιοι τα παιρνουν ολα προσωπικα. Ευτυχως ειναι λιγοι βεβαια. :) 

Αμα δεν έχει να φάει σε λάθος forum είναι. Τα προιόντα τεχνολογίας κοστίζουν!

Δημοσ.

Εγω εκανα την εγγραφη και στο email Μου τα γυρνανε και δεν μου δινουν τα 10ε. γιατι παρολο που εκανα 4-4 τον λογαριασμο,
ηθελε video κληση και η video κληση εγινε σημερα 5-4 και στα email μου λενε οτι η προσφορα ηταν για 4-4.
παρολο που εδειξα screenshot με την ημερομηνια που εβαλε ο φιλος παραπανω..
Περιμενω να δω αν θα γινει κατι..αλλα δεν το βλεπω ναρχεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...