Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MARSPI7 είπε

Από Alpha bank  άμεσα

Από την payzy εστειλα σε λογαριασμό τραπέζης και ακόμα τίποτα 

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από payzy ΠΡΟΣ τραπεζικό λογαριασμό δεν είναι άμεσο. όπως και από PayPal  προς τράπεζα, η από επιστροφές από αγορές  online κλπ. Εμφανίζονται οπότε τα εκκαθαρισει η εκάστοτε τράπεζα.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, giannakp είπε

Το "Platinum Token" που αναφέρθηκε πιο πάνω τι είναι;

Από reload it. Με ανανέωση πιο χαμηλών ποσών δίνουν λιγότερα. Μεσω payzy δίνουν platinum σε όλες τις ανανεώσεις από 10 ευρώ. 

IMG_20230402_122518.jpg

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Τελικά με την ταυτότητα τι κάνω δεν με αφήνει να προχωρήσω 

Κανένας τραπεζικός φορέας δεν δέχεται τις παλιές χειρόγραφες ταυτότητες γιατί δεν τις δέχεται η τράπεζα της Ελλάδος. Διαβατήριο έχεις; Αν θες να ταξιδέψεις να πας σε μια ξένη χώρα πώς πας; 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, enlightened είπε

Κανένας τραπεζικός φορέας δεν δέχεται τις παλιές χειρόγραφες ταυτότητες γιατί δεν τις δέχεται η τράπεζα της Ελλάδος. Διαβατήριο έχεις; Αν θες να ταξιδέψεις να πας σε μια ξένη χώρα πώς πας; 

Ο περισσότερος κόσμος δεν ταξιδεύει εκτός Ευρωζωνης για οικονομικούς λόγους, οπότε δεν έχει λόγο έκδοσης διαβατηρίου

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Ο περισσότερος κόσμος δεν ταξιδεύει εκτός Ευρωζωνης για οικονομικούς λόγους, οπότε δεν έχει λόγο έκδοσης διαβατηρίου

Η έκδοση της καινούργιας ταυτότητας είναι δωρεάν… Δεν μπορείς να ταξιδέψεις πουθενά με χειρόγραφη ταυτότητα, ούτε εντός Ευρωζώνης, ούτε καν για εσωτερικές πτήσεις. Εγώ προσωπικά ταξιδεύω με διαβατήριο και για ταξίδια εντός Σένγκεν γιατί μια φορά έφαγα τρελή νίλα στο αεροδρόμιο του Shiphol που με κράτησαν 2 ώρες στο κρατητήριο του αεροδρομίου πιστεύοντας ότι έχω κάνει πλαστογράφηση! Με το δίκιο τους οι άνθρωποι με το κωλόχαρτο που έχουμε για ταυτότητα… Ξεφτιλίστικα… Παίρνω την ταυτότητα μόνο για μπακάπ μήπως γίνει κάτι με το διαβατήριο. Επίσης εντελώς off topic, αλλά απαντώντας σε αυτό που ανέφερες για τα ταξίδια εκτός Ευρωζώνης, ένα 4ήμερο ταξίδι στο Λονδίνο, στο Abu Dhabi, στην Ιορδανία ή στο Μαρόκο έχει γίνει πιο φθηνό από ένα αντίστοιχο 4ήμερο στην Πάτμο πια! Στο λέω επειδή έψαχνα για Πάτμο Μεγάλη Πέμπτη-Δευτέρα του Πάσχα και τελικά θα πετάξω για Λονδίνο με λιγότερα λεφτά για μεταφορικά+διαμονή!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, enlightened είπε

Η έκδοση της καινούργιας ταυτότητας είναι δωρεάν… Δεν μπορείς να ταξιδέψεις πουθενά με χειρόγραφη ταυτότητα, ούτε εντός Ευρωζώνης, ούτε καν για εσωτερικές πτήσεις. Εγώ προσωπικά ταξιδεύω με διαβατήριο και για ταξίδια εντός Σένγκεν γιατί μια φορά έφαγα τρελή νίλα στο αεροδρόμιο του Shiphol που με κράτησαν 2 ώρες στο κρατητήριο του αεροδρομίου πιστεύοντας ότι έχω κάνει πλαστογράφηση! Με το δίκιο τους οι άνθρωποι με το κωλόχαρτο που έχουμε για ταυτότητα… Ξεφτιλίστικα… Παίρνω την ταυτότητα μόνο για μπακάπ μήπως γίνει κάτι με το διαβατήριο. Επίσης εντελώς off topic, αλλά απαντώντας σε αυτό που ανέφερες για τα ταξίδια εκτός Ευρωζώνης, ένα 4ήμερο ταξίδι στο Λονδίνο, στο Abu Dhabi, στην Ιορδανία ή στο Μαρόκο έχει γίνει πιο φθηνό από ένα αντίστοιχο 4ήμερο στην Πάτμο πια! Στο λέω επειδή έψαχνα για Πάτμο Μεγάλη Πέμπτη-Δευτέρα του Πάσχα και τελικά θα πετάξω για Λονδίνο με λιγότερα λεφτά για μεταφορικά+διαμονή!

Με τα 10€ του πεηζυ πάω τετραήμερο κάπου; 😂

Πέρα απ' τη πλάκα καλύτερα να περιμένει κάποιος τις πλαστικές ταυτότητες σε καρτα αν δεν έχει βγάλει ακόμα, είναι και ταλαιπωρία και πληρώνεις και τις φωτογραφίες ακόμα . (Δε ξέρω αν θα δεχθούν ποτέ ιδιωτικές δικές μας ψηφιακές, πιθανόν όχι)

@hydra7 πολλά ερωτήματα περί φορτίσεων  , εγγραφής κλπ έχουν απαντηθεί ήδη εδώ:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/804289-επιστροφή-25-για-αγορές-με-payzy-στον-γερμανό-μεχρι-31-12-2022/

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ.

6 ώρες πριν, feelihipo είπε

😁Ο "περισσότερος κόσμος", στην βόρειο Ελλάδα, ταξιδεύει εκτός ευρωζώνης για οικονομικούς λόγους, π.χ. καύσιμα. Οπότε έχει προβεί σε έκδοση νέας ταυτότητας, στοιχίζει σχεδόν 10 φορές λιγότερο από την έκδοση διαβατηρίου και η χώρα προορισμού έχει έλθει σε συμφωνία για την αποδοχή νέου τύπου ταυτότητας, όσοι δεν μπορούν να εκδώσουν ταυτότητα (π.χ. σώματα ασφαλείας) έχουν εκδόσει διαβατήριο το οποίο από τον περασμένο Οκτώβριο έχει ισχύ δεκαετίας. 

Άλλος ο "περισσότερος κόσμος" κατά τόπους και κατά περίπτωση! 

😁😁😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Jedi35 είπε

Από την payzy εστειλα σε λογαριασμό τραπέζης και ακόμα τίποτα 

Μια φορά που το είχα κάνει, οταν ξεκίνησε η payzy μπήκαν άμεσα στο λογαριασμό  μου , μπορεί να έτυχε , τώρα που το λες ρώτησα φίλους και μου λένε ότι πρέπει να γίνει εκκαθάριση και μετά πιστώνονται 

Οπως και για την ταυτότητα  που λέτε ,έμενα χειρόγραφη είναι και την δέχτηκαν κανονικά . Μάλιστα στην βιντεοκλήση που κάναμε με έβαλαν να την κρατάω δίπλα στο κεφάλι μου και να την κουνάω η να την λυγίζω .

Επεξ/σία από MARSPI7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, gamer73 είπε

Κανονικά προχωράς θα πρέπει να κάνεις video κλήση με εκπρόσωπο και να να κάνεις εκεί την επαλήθευση των στοιχείων ταυτότητας.

5 ώρες πριν, enlightened είπε

Μην λες ανακρίβειες, κανονικά ταξιδεύεις σε πτήσεις εσωτερικού με παλιά ταυτότητα.. 😏

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.
7 hours ago, gamer73 said:

Πριν κάτι μήνες τη δικιά μου τη δέχτηκαν στη βιντεοκλήση της payzy. Σε αυτή τη φάση δε τη δέχονται ή πιο πριν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...