PharmChem Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, intruder99 είπε Ό,τι να ναι αυτό με το Ε1. Και σε περίπτωση που δεν κάνουμε φορολογική δήλωση επειδή π.χ. είμαστε φοιτητές δηλαδή απλά δεν μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμό payzy; Φαντάζομαι σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να προσκομιστεί το Ε1 των γονέων. Στην Alpha φερειπήν που είχα πάει να ανοίξω λογαριασμό ενώ ήμουν προστατευόμενο μέλος είχα δώσει Ε1 του πατέρα μου (όπου φαινόμουν ότι ήμουν προστατευόμενο μέλος). Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από PharmChem
stavros750 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, intruder99 είπε Ό,τι να ναι αυτό με το Ε1. Και σε περίπτωση που δεν κάνουμε φορολογική δήλωση επειδή π.χ. είμαστε φοιτητές δηλαδή απλά δεν μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμό payzy; Όταν άνοιξα εγώ προσωπικά, δεν μου ζήτησαν Ε1 (εκτός αν άλλαξε κάτι τώρα). Μου ζητήθηκε μόνο όταν ήθελα να ανεβάσω το όριο κατάθεσης (έχεις όριο νομίζω 150€;) και παρόλο που δεν έκανα μέχρι και πέρσι, το ανέβασαν χωρίς πρόβλημα.
Jedi35 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπήκαν άμεσα 😉 Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από Jedi35
enlightened Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Κι εγώ μόλις τελείωσα και μπήκαν άμεσα τα 10€! Είναι λίγο φακέλωμα αλλά τα μισά δεδομένα τα είχε ήδη η Cosmote οπότε κλάιν. 1
gorge18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Και στην Alpha που ανοιξα λογαριασμο προσφατα ηθελε βιντεοκληση κλπ. Δεν ειναι προνομιο της payzy ολες οι τραπεζες ακολουθουν την ιδια διαδικασια... Ουτε φακέλωμα ουτε τπτ. Τραπεζα ειναι, τι θελετε; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από gorge18 5
SabotazNic Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Καλημέρα, ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις πληρωμές. Εγώ όλες τις κάνω μέσω nfc στο κινητό με κάρτα της εθνικής τράπεζας που έχω προσθέσει στο wallet. Συμφέρει καλύτερα να πληρώνω εδώ και στο εξής με την κάρτα της payzy; Την έβαλα και αυτή στο wallet. Θεωρητικά συμφέρει λόγω 1% επιστροφής σε coins, που μετά εξαργυρώνεις σε ευρώ. Για την ώρα, με καμία χρεωστικη δεν έχεις τέτοια επιστροφή, ίσως με εξαίρεση σε συνεργαζομενες επιχειρήσεις των διαφόρων προγραμμάτων των τραπεζών. 1 1
gamer73 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Όταν βάζω την ταύτοτητα την απορρίπτει ενώ φαίνεται καθαρή γιατί?
PharmChem Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, gamer73 είπε Όταν βάζω την ταύτοτητα την απορρίπτει ενώ φαίνεται καθαρή γιατί? Μήπως είναι με χειρόγραφους χαρακτήρες;
Gatoskylo8 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θεωρητικά συμφέρει λόγω 1% επιστροφής σε coins, που μετά εξαργυρώνεις σε ευρώ. Για την ώρα, με καμία χρεωστικη δεν έχεις τέτοια επιστροφή, ίσως με εξαίρεση σε συνεργαζομενες επιχειρήσεις των διαφόρων προγραμμάτων των τραπεζών. Σε ευχαριστώ πολύ, ήδη μετέφερα από την Εθνική κάποια λεφτά στην payzy. Επειδή διάβασα πως κάποιες φορές δεν λειτουργεί το payzy, κράτησα και στην Εθνική να έχω μη συμβεί κάτι. Όλες τις πληρωμές με payzy πλεον, μόλις όμως καταργηθεί το 1% έφαγε επιτόπου απεγκατάσταση. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από Gatoskylo8 1
alexx_bauer Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gorge18 είπε Και στην Alpha που ανοιξα λογαριασμο προσφατα ηθελε βιντεοκληση κλπ. Δεν ειναι προνομιο της payzy ολες οι τραπεζες ακολουθουν την ιδια διαδικασια... Ουτε φακέλωμα ουτε τπτ. Τραπεζα ειναι, τι θελετε; Μωρέ καλά κάνω και τα κάνω μασούρι και τα ράβω στο στρώμα Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από alexx_bauer 1
gamer73 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, PharmChem είπε Μήπως είναι με χειρόγραφους χαρακτήρες; Ναι
Giorgos20177 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) με 10 ευρο δεν ................... κανεις !!!! χαχααχαχαχ Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από Giorgos20177 1
Jedi35 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό πόσο χρόνο κάνει να τα στείλει ?
Gatoskylo8 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε με 10 ευρο δεν ................... κανεις !!!! χαχααχαχαχ Μόλις γύρισα από Μεταξουργείο οπότε άκυρο αυτό που γράφεις 1
MARSPI7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, Jedi35 είπε Μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό πόσο χρόνο κάνει να τα στείλει ? Από Alpha bank άμεσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα