Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Ό,τι να ναι αυτό με το Ε1. Και σε περίπτωση που δεν κάνουμε φορολογική δήλωση επειδή π.χ. είμαστε φοιτητές δηλαδή απλά δεν μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμό payzy;

Φαντάζομαι σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να προσκομιστεί το Ε1 των γονέων. Στην Alpha φερειπήν που είχα πάει να ανοίξω λογαριασμό ενώ ήμουν προστατευόμενο μέλος είχα δώσει Ε1 του πατέρα μου (όπου φαινόμουν ότι ήμουν προστατευόμενο μέλος).

Επεξ/σία από PharmChem
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Ό,τι να ναι αυτό με το Ε1. Και σε περίπτωση που δεν κάνουμε φορολογική δήλωση επειδή π.χ. είμαστε φοιτητές δηλαδή απλά δεν μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμό payzy;

Όταν άνοιξα εγώ προσωπικά, δεν μου ζήτησαν Ε1 (εκτός αν άλλαξε κάτι τώρα). Μου ζητήθηκε μόνο όταν ήθελα να ανεβάσω το όριο κατάθεσης (έχεις όριο νομίζω 150€;) και παρόλο που δεν έκανα μέχρι και πέρσι, το ανέβασαν χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Κι εγώ μόλις τελείωσα και μπήκαν άμεσα τα 10€! Είναι λίγο φακέλωμα αλλά τα μισά δεδομένα τα είχε ήδη η Cosmote οπότε κλάιν. 

IMG_1485.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στην Alpha που ανοιξα λογαριασμο προσφατα ηθελε βιντεοκληση κλπ. Δεν ειναι προνομιο της payzy ολες οι τραπεζες ακολουθουν την ιδια διαδικασια... Ουτε φακέλωμα ουτε τπτ. Τραπεζα ειναι, τι θελετε;

Επεξ/σία από gorge18
  • Like 5
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Καλημέρα, ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις πληρωμές.

Εγώ όλες τις κάνω μέσω nfc στο κινητό με κάρτα της εθνικής τράπεζας που έχω προσθέσει στο wallet.

Συμφέρει καλύτερα να πληρώνω εδώ και στο εξής με την κάρτα της payzy;

Την έβαλα και αυτή στο wallet.

Θεωρητικά συμφέρει λόγω 1% επιστροφής σε coins, που μετά εξαργυρώνεις σε ευρώ. Για την ώρα, με καμία χρεωστικη δεν έχεις τέτοια επιστροφή, ίσως με εξαίρεση σε συνεργαζομενες επιχειρήσεις των διαφόρων προγραμμάτων των τραπεζών. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Όταν βάζω την ταύτοτητα την απορρίπτει ενώ φαίνεται καθαρή γιατί?

Μήπως είναι με χειρόγραφους χαρακτήρες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θεωρητικά συμφέρει λόγω 1% επιστροφής σε coins, που μετά εξαργυρώνεις σε ευρώ. Για την ώρα, με καμία χρεωστικη δεν έχεις τέτοια επιστροφή, ίσως με εξαίρεση σε συνεργαζομενες επιχειρήσεις των διαφόρων προγραμμάτων των τραπεζών. 

Σε ευχαριστώ πολύ, ήδη μετέφερα από την Εθνική κάποια λεφτά στην payzy. 

Επειδή διάβασα πως κάποιες φορές δεν λειτουργεί το payzy, κράτησα και στην Εθνική να έχω μη συμβεί κάτι.

Όλες τις πληρωμές με payzy πλεον, μόλις όμως καταργηθεί το 1% έφαγε επιτόπου απεγκατάσταση.

Επεξ/σία από Gatoskylo8
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gorge18 είπε

Και στην Alpha που ανοιξα λογαριασμο προσφατα ηθελε βιντεοκληση κλπ. Δεν ειναι προνομιο της payzy ολες οι τραπεζες ακολουθουν την ιδια διαδικασια... Ουτε φακέλωμα ουτε τπτ. Τραπεζα ειναι, τι θελετε;

Μωρέ καλά κάνω και τα κάνω μασούρι και τα ράβω στο στρώμα 

Επεξ/σία από alexx_bauer
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε

με 10 ευρο δεν ................... κανεις !!!! χαχααχαχαχ  

Μόλις γύρισα από Μεταξουργείο οπότε άκυρο αυτό που γράφεις :cool:

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Jedi35 είπε

Μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό πόσο χρόνο κάνει να τα στείλει ?

Από Alpha bank  άμεσα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...