visualizer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, Ψάχνω να βρω φροντιστήριο η online μαθήματα για να δώσω για IELTS academic . Έκανα αίτηση για master στο Λονδίνο και έγινε δεκτή με την προυπόθεση ότι θα δώσω για IELTS με σκορ 6.5 και πάνω ( επιτρεπόμενο χαμηλότερο 6). Ο χρόνος όσο να ναι με πιέζει οπότε με ενδιαφέρουν εντατικά μαθήματα σε μικρό διάστημα . Με μια αναζήτηση βρήκα πάρα πολλές επιλογές αλλά προφανώς ψάχνω το καλύτερο . Οποίος έχει εμπειρία στο παραπάνω η αποψή του είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ!
marmagia Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 1 hour ago, visualizer said: Καλησπέρα, Ψάχνω να βρω φροντιστήριο η online μαθήματα για να δώσω για IELTS academic . Έκανα αίτηση για master στο Λονδίνο και έγινε δεκτή με την προυπόθεση ότι θα δώσω για IELTS με σκορ 6.5 και πάνω ( επιτρεπόμενο χαμηλότερο 6). Ο χρόνος όσο να ναι με πιέζει οπότε με ενδιαφέρουν εντατικά μαθήματα σε μικρό διάστημα . Με μια αναζήτηση βρήκα πάρα πολλές επιλογές αλλά προφανώς ψάχνω το καλύτερο . Οποίος έχει εμπειρία στο παραπάνω η αποψή του είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ! Τι επίπεδο έχεις στα αγγλικά; Γενικά το 6,5 δεν είναι ιδιαίτερα υψηλός βαθμός το πιάνεις εύκολουτσικα. Έχω προσωπική εμπειρία από φροντιστήριο προετοιμασίας κοντά στον σταθμό πανορμου δεν ξέρω αν μπορώ να το αναφέρω για να μην κάνω διαφήμιση αλλά έχει καλά αποτελέσματα
visualizer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, marmagia είπε Τι επίπεδο έχεις στα αγγλικά; Γενικά το 6,5 δεν είναι ιδιαίτερα υψηλός βαθμός το πιάνεις εύκολουτσικα. Έχω προσωπική εμπειρία από φροντιστήριο προετοιμασίας κοντά στον σταθμό πανορμου δεν ξέρω αν μπορώ να το αναφέρω για να μην κάνω διαφήμιση αλλά έχει καλά αποτελέσματα Exω lower , Θεωρω καπου εκει πρεπει να ειναι το επιπεδο μου.Στειλε μου αν θες σε προσωπικο ποιο λες..ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα