Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοκινητο θανοντος που ηταν 50-50 με την συζυγο τι κοστος εχει για να γινει 100% στην συζυγο ?

Αν θυμαμαι καλα  το 2013 ενα vw passat του πεθερου μου που ηταν ομως 100% δικο του για να το παρει η πεθερα μου ειχε πληρωσει καπου 60 ευρω

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Δεν γινεται 

Παραγραφος 3 

• Να μην υπάρχει άλλη αίτηση σε εξέλιξη για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Το όχημα να είναι επιβατικό ή δίκυκλο Ι.Χ.
  • Το όχημα να ανήκει σε έναν και μόνο ιδιοκτήτη, φυσικό πρόσωπο.
  • Το όχημα να μεταβιβαστεί εξ ολοκλήρου σε έναν και μόνο αγοραστή, φυσικό πρόσωπο.
  • Το όχημα να βρίσκεται σε κίνηση, σύμφωνα με τα στοιχεία που αντλούνται απο την ΑΑΔΕ.
  • Να μην υπάρχουν οφειλές τελών κυκλοφορίας.
  • Να υπάρχει Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ) σε ισχύ ή το όχημα να μην έχει ακόμα υποχρέωση για έκδοση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (για οχήματα κάτω των τεσσάρων (4) ετών.
  • Να μην υπάρχει παρακράτηση κυριότητας του οχήματος (κωδικός παρατήρησης 002), ή σε περίπτωση που υπάρχει να μην είναι μικρότερη των 7 ετών απο την ημερομηνία χορήγησης της άδειας κυκλοφορίας στον τρέχοντα ιδιοκτήτη.
  • Να μην υπάρχει καταχωρημένος στην άδεια κυκλοφορίας κάποιος απο τους παρακάτω κωδικούς παρατηρήσεων (003, 004, 005, 008, 023, 024, 030, 037, 039, 048, 064, 080, 084, 090, 092, 093, 097, 128, 133, 134, 135, 176, 178, 179, 182).
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι μόνο το τέλος άδειας που είναι στάνταρ ανεξαρτήτως κυβισμού και έχει πάει 75€

Επεξ/σία από Maurikycli
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Είναι μόνο το τέλος άδειας που είναι στάνταρ ανεξαρτήτως κυβισμού και έχει πάει 75€

Ευχαριστω.Πως πληρωνεται αυτο το τελος ?Απο οτι θυμαμαι επειδη ο φακελος του ΙΧ του πεθερου μου ηταν στην Χαλκιδα κατι επρεπε να γινει εκει και οχι  αλλου.Κατι ειχε γινει μεσω ΚΕΠ .

• Like 1
Δημοσ.

Μπες στο κεπ του οικείου δήμου και δες αν η αντίστοιχη περιφέρεια που υπάγεται η διεύθυνση συγκοινωνιών δέχεται να πληρωθεί ηλεκτρονικά ώστε να προσκομίσεις μόνο το αποδεικτικό κατάθεσης . Διαφορετικά πρέπει να πας δυο φορές για να σου δώσουν το χαρτί από το κεπ με το οποίο θα πας να πληρώσεις στην τράπεζα και να επιστρέψεις στο κεπ για να καταθέσεις το αποδεικτικό.

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, terry308 είπε

Δεν μπορει να γινει ηλεκτρονικα για τους λογους που προανεφερα 

• Το όχημα να ανήκει σε έναν και μόνο ιδιοκτήτη, φυσικό πρόσωπο.
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι παρεμφερή 

Αν θέλει ο πατέρας μου να κάνει μεταβίβαση οχήματος σε εμένα ξέρουμε ποιό είναι το κόστος;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Εγώ να ρωτήσω κάτι παρεμφερή 

Αν θέλει ο πατέρας μου να κάνει μεταβίβαση οχήματος σε εμένα ξέρουμε ποιό είναι το κόστος;

Οσο και αν το αγοραζες απο οποιονδηποτε αναλογα με το αυτοκινητο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Οσο και αν το αγοραζες απο οποιονδηποτε αναλογα με το αυτοκινητο 

Δεν εννοώ αγορά, εννοώ να το περάσει στο όνομα μου (τέλη μεταβίβασης πχ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Δεν εννοώ αγορά, εννοώ να το περάσει στο όνομα μου (τέλη μεταβίβασης πχ)

Για αυτο σου απαντησα κι εγω ...https://www.gocar.gr/news/feed/37137,Metavivash_aytokinhtoy_Poso_kostizei_.html 

Για το ποσο της μεταβιβασης (αξια αυτοκινητου)  ανταλεσετε υπεθυνες δηλωσεις με οτι ποσο σας βολευει  εστω και αν δεν υπαρχει χρηματικη συναλλαγη για να δηλωθει η αγορα και πωληση στην εφορια του χρονου 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...