redmedusa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να έχω την επιλογή για Variable Refresh Rate και Auto Low Latency Mode όταν συνδέω το Steam Deck. Η official βάση του έχει HDMI 2.1. Βρήκα αυτή τη Philips 50PUS8507/12 Ambilight που εξαντλεί σχεδόν ολόκληρο το ποσό και αναφέρει τα VRR και ALLM στη σελίδα. Τι γνώμη έχετε για αυτή τη τηλεόραση? Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι όντως υποστηρίζει VRR και ALLM? Άλλοι κατασκευαστές το αναφέρουν αλλά λένε ψέματα (ή το skroutz κάνει λάθος). Π.χ. αυτή και αυτή. Ειδικά η δεύτερη είναι κοροϊδία. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από redmedusa
alexzorb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, redmedusa είπε Θα ήθελα να έχω την επιλογή για Variable Refresh Rate και Auto Low Latency Mode όταν συνδέω το Steam Deck. Η official βάση του έχει HDMI 2.1. Βρήκα αυτή τη Philips 50PUS8507/12 Ambilight που εξαντλεί σχεδόν ολόκληρο το ποσό και αναφέρει τα VRR και ALLM στη σελίδα. Τι γνώμη έχετε για αυτή τη τηλεόραση? Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι όντως υποστηρίζει VRR και ALLM? Άλλοι κατασκευαστές το αναφέρουν αλλά λένε ψέματα (ή το skroutz κάνει λάθος). Π.χ. αυτή και αυτή. Ειδικά η δεύτερη είναι κοροϊδία. Τι ακριβώς είναι κοροϊδία ειδικά για την Hisense. Kαι οι τρεις πάνω κάτω τα ίδια έχουν 60 hz panel , Auto Low Latency Mode, και ένα πολύ περιορισμένο vrr. H tcl διαφέρει λίγο στο γεγονός ότι σε ανάλυση 1080 δέχεται σήμα 120hz και χρήσιμοποιεί μια τεχνική στο 60 hz panel να προσομοιάζει 120hz (δεν έχω άποψη κατά πόσο το πετυχαίνει) Η μόνη κοροϊδία είναι της βιομηχανίας της τηλεόραης που αφήνει τηλεόρασεις να αναγράφουν ότι υποστιρίζουν HDMI 2.1 ενώ μπορεί να έχουν ένα μόνο από τα έξτρα χαρακτηριστικά του HDMI 2.1
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, redmedusa είπε Θα ήθελα να έχω την επιλογή για Variable Refresh Rate και Auto Low Latency Mode όταν συνδέω το Steam Deck. Η official βάση του έχει HDMI 2.1. Βρήκα αυτή τη Philips 50PUS8507/12 Ambilight που εξαντλεί σχεδόν ολόκληρο το ποσό και αναφέρει τα VRR και ALLM στη σελίδα. Τι γνώμη έχετε για αυτή τη τηλεόραση? Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι όντως υποστηρίζει VRR και ALLM? Άλλοι κατασκευαστές το αναφέρουν αλλά λένε ψέματα (ή το skroutz κάνει λάθος). Π.χ. αυτή και αυτή. Ειδικά η δεύτερη είναι κοροϊδία. https://www.skroutz.gr/c/12/television/f/913403_1165169_1540120/100hz-ano-HDMI-2-1-VRR.html?o=oled+tv&order_by=pricevat&order_dir=asc αυτες μου βγαζει βαζοντας τα φιλτρα.
redmedusa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Κατέληξα σε αυτή: https://www.skroutz.gr/s/36089648/TCL-Smart-Τηλεόραση-55-4K-UHD-QLED-55C635-HDR-2022.html Γνώμες?
Akisvicky Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/37363554/Hisense-Smart-Τηλεόραση-55-4K-UHD-LED-55U7HQ-HDR-2022.html αν δεν εχεις αγορασει αυτη φαινεται να εχει τα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα